Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2017
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-04-18, 08:59   #3105
marttb
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2017

Cytat:
Napisane przez BLOND_PRINCESSKA Pokaż wiadomość
Śliczne brzuszki dziewczyny

W lidlu byłyście/wygrałyście walkę?
Ja się zastanawiam czy iść. Ciuszków dziecięcych mam już pełno, a przez te kilka miesięcy i tak pewnie nakupuję, a z tych ciążowych rzeczy w sumie nic mi się nie podoba, wzięłabym stanik ale nie wiem jaki rozmiar będę miała więc też bezsensu
Chyba dla kompromisu pójdę do lumpka
Byłam, pierwszy raz w życiu byłam w lidlu po jakiś ciuch i to z promocji. Na szczęście mam już tyle ciuszków dla małej, że tłum sprawnie mnie zniechęcił do oglądania i kupowania Za to kupiłam leginsy ciążowe (do tej pory sukienki albo dresy musiałam nosić) i mężowi koszulkę. Orientujecie się jak z leginsami z lidla? Bałam się, że S będą za krótkie, ale są idealne i zastanawiam się czy jakość jest taka, że warto pojechać po jeszcze jedne? Bo są bardzo miłe jak się je założy i gdybym miała pewność, że nie zmechacą się i na całą ciąże starczą to bym wzięła jeszcze jedne
W ogóle stoi przede mną jakaś stara flądra i sobie koleżankę woła żeby ją puścić przede mną 'Halinka, chodź tutaj', no po prostu chciałam jej powiedzieć, że ja w ciąży i idę na początek kolejki, ale nie miałam ochoty robić awantur, bo oprócz tych babek to wszystkie w kolejce były chyba w ciąży Poszłam ostentacyjnie do kasy obok i szybciej od nich kupiłam

Ja nie chcę kupować ciuszków dopóki nie ogarnę tych co mam, a dostałam naprawdę sporo i bez sensu kupować skoro później nie będzie kiedy założyć tego. Do tego siostra męża pisała do mnie i mówiła że kupi szumisia i jakieś ciuszki, mojej siostry córka jak tylko wejdą do sklepu gdzie są ciuchy dla niemowlaków to się drze że muszą kupić coś dla Zosii, ostatnio kupiły skarpetki i spodnie, do tego rodzice nasi rodzice też lubią poszaleć. Fajnie kupować takie małe ciuszki, ale nie wszytskim jest dane skompletować sobie wszystko po swojemu

poli - to mogło być to, ale od pierwszego kopniaka potrzeba dużo czasu żeby one stały się odczuwalne codziennie i takie pewne, że to właśnie to.

(...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam,
spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś,
choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤

Edytowane przez marttb
Czas edycji: 2017-04-18 o 09:01
marttb jest offline Zgłoś do moderatora