2017-04-18, 11:27
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Cytat:
Napisane przez mamaSmerfuni
Wiecie co, ja sie chyba tez troche odwodnilam i stad takie samopoczucie, przez swieta pilam bardzo malo wody, poszalalam z cola i bavaria. Wypilam teraz powoli 3 szklanki i jakos troche mi oddalo.
|
Ja znów w święta baaardzo dużo piłam ogólnie ostatnio mi się bardzo chce pić ciągle praktycznie coś piję albo wodę, albo herbatę 
Cytat:
Napisane przez emi_lka
Ja ostatnio uderzyłam do pani z kasy i zapytałam, czy mnie obsłuży. I mam zamiar tak już robić i nie czekać na łaskę. A jak mi odmówią, to mam zamiar ostentacyjnie zostawić moje zakupy i wyjść.
Ania napisała, że to depresja przedporodowa i tak to właśnie odczuwam (nie, no dla ścisłości: przedporodowe obniżenie nastroju). Generalnie nic się wyjątkowego nie zadziało in minus oprócz tych cielesnych zmian, ale jestem na przemian wściekła, zła, smutna, zniechęcona, rozczarowana i wątpiąca. Super.
|
Zostawić zakupy i wyjść - jest to jakiś pomysł aczkolwiek drastyczny 
a co do tych nastrojów to hormony szaleją a dodatkowo pogoda robi swoje może jak wyjdzie trochę więcej słonka to Ci się poprawi 
Cytat:
Napisane przez marta6704
Rezygnuje dzisiaj z Lidla idziemy z tz do kina. Trzeba korzystać póki możemy. Później takie wypady nie będą możliwe przez bardzo długi czas.
|
Ja tak przedwczoraj do mojego tż "Może pójdziemy w przyszły weekend do kina? To może być nasza ostatnia szansa" 
---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------
Cytat:
Napisane przez bunnybe
Kurde sprawdzilam wyniki z labu i tsh mi mocno podskoczylo z 1,38 na 3,30  a biore caly czas euthyrox 25
Wysłane z mojego LG-K120 przy użyciu Tapatalka
|
a ja sobie zapomniałam wziąć skierowania na tsh no trudno może sobie zapłacę jak już będę w czwartek, majątek chyba nie będzie kosztowało
|
|
|