2008-04-21, 15:48
|
|
♥
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Witam 
ja juz mam dosc nauki szkoły. ilez mozna. ale jeszcze troche i wakacje to chyba beda moje zasłuzony odpoczynek bo tak jak teraz to juz chyba nigdy sie nie uczyłam. kto to widział zeby całymi dniami sie uczyc , nie wspominajac ze rano tez bo wieczorem sie chce spac. dzisiaj znow wstałam o 5.30. miałam spr z chemi trudny, duzo zadan w kazdym duzo liczeń .wogóle na lekcji nie robilismy takich zadan a przerobilismy ( i w domu tez ) ok 400 albo i wiecej . jutro mam troche przynajmniej luźniejszy dzien bo 2 lekcji nie mam w srodku bo dzien ziemi a moja klasa z 2b organizuje to. uf przynajmniej cos. denerwuje mnie to ze nie ma u mnie w szkole popraw z niczego , przeciez kazdy ma prawo miec gorszy dzien :/ ale kogo by to interesowało. z matmy gosciu idzie bardzo szybko z materiałem. zaczynam juz przerabiac 2 klase. od absolwetki dowiedziałam sie ze gosciu przerabia potem materiał z stiudiów bo nie ma co później robic bo wszystko przerabia. Niby wszyscy zdawaja bardzo wysoko mature nawet osoby które miały 2 lub 3 z matmy. Mam choc nadzieje ze ta mature dobrze zdam.
U mnei kiepsko. kompulsy cały czas mi towarzysza mam juz tego dosc. nie wiem co robic.
Chyba musze znaleśc inny sposób na to.
sie rozpisałam .
|
|