Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-20, 16:19   #2821
LoLcIa123
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Ulala ile mnie tu nie było całe wieki pewnie mnie już nikt nawet nie pamięta.
Z powodów niewiadomych mam problemy z netem,żeby wejść na wizaż to trzeba mieć anielską cierpliwość,mój admin mi dziś powiedział że z końcem maja zrywa umowę,tak więc będę bez neta,już teraz myślę,że prawdopodobnie zostanę kolejnym dzieckiem neostrady^.
W szkole miałam taki nawał sprawdzianów,że hey na szczęście wszystkie poszły w miarę pozytywnie.
Poza szkołą pracuje w dwóch restauracjach na zmianę,jedna to słynna Anna Maria w Kostuchnie mamy super ekipę pracującą,godziny zamieniają się w minuty a druga to odlot na Muchowcu,Ewusia Ty pewnie wiesz gdzie to jest,bo kiedyś wspominałaś iż mieszkasz niedaleko właśnie wczoraj była tam 18na której kelnerowałam,dziewczyny gdybyście widziały te 'okazy' po prostu bajka,aż chciało się im roznosić to jedzenie .
No i to byłoby chyba na tyle dobrego u mnie.Mam nadzieję,że teraz będę mogła w miarę regularnie do Was zaglądać,widzę tu wiele nowalijek albo mam jakieś zwidy.

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-20, 16:46   #2822
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Lolcia!
Kope lat!
Dobrze, że się odezwałaś, bo się zastanawiałam co tam u Ciebie ;*

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-20, 17:26   #2823
Baby14
Zakorzenienie

No to nie zostaje nic innego jak przyzwyczaic sie i zostac Baby14

LoLcIa123: Hej tak sie zastanawiałam czemu nie piszesz własnie Gratuluje pracy musi byc fajnie

Ewusia_marchew: To sie dziewczyno wyszalałas ze hoho Te komplementy musiały byc mile No i jak nastroj poprawiły no nie?^^

marga_zg: Witaj kochanie Pisz smialo. My posluchamy Na pewno nie bedziesz zanudzac.

tamonita: Ale mialas sna...wspolczuje a moze faktycznie Twoj eks ma zamiar sie odezwac ale sie boi i dlatego te sny?

Jutro mam poprawe z matematyki...Trzymajcie kciuki ale cos czuje ze bedzie bbolalo
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-20, 17:57   #2824
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
oj, faceci mam nadzieję ze się nie stresujesz bardzo i ze się szybko dogadacie
ach, no nie zamierzam sie nadmiernie denerwowac, ostatecznie nic az takiego sie nie stalo. chociaz zachowal sie nieladnie i nie puszcze mu tego plazem

pojechalam sama na rowerek, godzinka szybkim tempem, tyle ze piesi mnie wnerwiaja - w weekendy pelno ich chodzi po moim lesie i ciagle trzeba uwazac zeby nie wpasc na jakies dziecko czy pieska ale nic, dalam rade, spotkalam nawet znajomych

a teraz siedze nad mgr urocza niedziela

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
dziekuje Wam wszystkim za zyczenia!!:dz iekuje-kwiatek:kochane jestecie.

ja dopiero wrocilam z miasta,nie kupilam sobie nic bo nic fajnego nie bylo.
Najgorsze,ze nie dostalismy oferty na dom i teraz nie wiem juz calkiem co mamy robic...zalamana jestem..Kryzys w UK,funt spada na leb i szyje...

ide sie polozyc i drzemnac troszke..
hmmm, Agolku, ale powiedz mi - Wy nie macie jeszcze zalatwionej pracy w M.(jesli dobrze pamietam), wiec moze zostancie troche dluzej w G.?

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Z powodów niewiadomych mam problemy z netem,żeby wejść na wizaż to trzeba mieć anielską cierpliwość,mój admin mi dziś powiedział że z końcem maja zrywa umowę,tak więc będę bez neta,już teraz myślę,że prawdopodobnie zostanę kolejnym dzieckiem neostrady^.
W szkole miałam taki nawał sprawdzianów,że hey na szczęście wszystkie poszły w miarę pozytywnie.
Poza szkołą pracuje w dwóch restauracjach na zmianę,jedna to słynna Anna Maria w Kostuchnie mamy super ekipę pracującą,godziny zamieniają się w minuty a druga to odlot na Muchowcu,Ewusia Ty pewnie wiesz gdzie to jest,bo kiedyś wspominałaś iż mieszkasz niedaleko właśnie wczoraj była tam 18na której kelnerowałam,dziewczyny gdybyście widziały te 'okazy' po prostu bajka,aż chciało się im roznosić to jedzenie .
No i to byłoby chyba na tyle dobrego u mnie.Mam nadzieję,że teraz będę mogła w miarę regularnie do Was zaglądać,widzę tu wiele nowalijek albo mam jakieś zwidy.
no nareszcie! ciesze sie, ze w pracy Ci sie podoba, no i ze w szkole dobrze idzie zagladaj do nas czasem

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-20, 19:44   #2825
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
mnie też czasami eksy w snach odwiedzają.. ale nie można żyć przeszłością... life goes on
Dokładnie Kochana

Cytat:
Ja Cię pamietam Mam nadzieję że długo bez netu nie będziesz... Bo będziemy tesknić

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
tamonita: Ale mialas sna...wspolczuje a moze faktycznie Twoj eks ma zamiar sie odezwac ale sie boi i dlatego te sny?
Wiesz Kochana... nie mam pojęcia... 3mam kciukasy za matme

A do mnie przyjechała Siocha ze Swoim Chłopakiem i wyciągnęli mnie na piwo Potem pojechaliśmy do mojej cioci, nasmiałam się, że hohohooo już dawno tak dobrego humoru nie miałam... Za tydzień jedziemy na dyskoteke i wogóle super, że ich mam o !
Z poza tym jutro nie idę do szkoły, bo... jade sobie kupić komputer

Tymczasem życzę miłego wieczorku plotkary moje Kochane
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-20, 20:25   #2826
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Wogóle... śnił mi się mój eks... znów... Smutno mi bo coś ostatnio często mi się śni. Niby nie myśle o nim tak na codzień, ale w nocy myśli same przechodzą... w tym snie dał mi list, w ktorym pisało coś, że to już 4 lata miną odkąd się poznaliśmy i że chciał by ze mną być, ale nie może czy coś w tym stylu... Nienawidze takich snów ! Są zbyt realistyczne, bo normalnie czuje jego zapach, pocałunki itd. w nich a nie chce tego !
mnie również często eksy nawiedzają w snach nie wiadomo czemu. Ale coz, staram się nie zaprzątać sobie tym głowy - jak to napisała Ewusia - life goes on...
Cytat:
Napisane przez marga_zg Pokaż wiadomość
Ostatnio Was zaniedbuje ale jakos mi sie nie uklada za bardzo, wszystko mi sie wali na glowe. No ale nie bede was dolowac Milego dnia
nie dołujesz, pisz kiedy tylko będziesz czuła taką potrzebę
Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj cały dzień leniuchuję Mam niedzielę odpoczynku Od samego rana chodzę w piżamie, nawet mi się ubrać nie chce Potem sobie jakąś książkę może poczytam, bo nawet nie ma jak wyjść na jakiś spacerek czy cuś bo pogoda nie dopisuje chociaż jest ładniej niż wczoraj
dobre leniuchowanie nie jest złe
Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
o jakich butkach mowa? bo jesli chodzi o trampki to ja ostatnio nawet do plaszcza zalozylam (z przypadku, ale stwierdzilam ze calkiem pasuja).
a tym razem mowa o brązowych butkach na obcasie, ale jeśli chodzi o trampki to ja również potrafię je nosić do wszystkiego i całkiem-całkiem pasują
Cytat:
Kurcze, tak sie ladnie zapowiadal dzien a tu klapa. TŻ mnie doslownie wyprowadzil z rownowagi szkoda nawet pisac o jego zachowaniu
faceeeeeeci....
Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość
A ja lekcje poodrabiałam sobie wczoraj i mam już dzisiaj spokój Nie lubię wszystkiego zostawiać na ostatnią chwilę i mi to sprzyja xd
ja też nie lubię, ale i tak zostawiam Gratuluję, że Tobie się udaje odwalać obowiązki wcześniej^^
Cytat:
Napisane przez enex Pokaż wiadomość
A dziękuję, niestety zasnęłam nad tym do...teraz.... W sumie lubię, ciekawi mnie ludzkie ciało i w ogóle co i jak, teraz na trzecim roku to przynajmnije już chodzimy do pacjentów itp.ale gryzie mnie to, że człowiek haruje 12miesięcy w roku jak wół, cały czas kłody pod nogi, kopie, gryzie, obrzuca bagnem ten wydział a ty nic tylko dziękować i ładnie się uśmiechać, spać po 4h w nocy i robić że jest suuuuuuper
ech... Gratuluję, że w ogóle dajesz radę, wszak medycyna to bardzo cięzki kierunek No i ważne, że Cię to interesuje - osobiście znam przypadki osob, ktore to studiuja tylko dlatego, ze jest prestiżowe albo, że ktos z rodziny jest lekarzem...
Cytat:
Ta dam jestem całą i żywa. Impreza nawet byłą fajna chociaż miałam złe przeczucia, bo zupełnie nie moje klimaty ten klub (dla Katowiczanek Wyższy Wymiar . Kumpela też była bardzo zadowolona co mnie cieszy całą imprezę bawiłam sie z jej kolegą, który jest dla mnie za młody ^^ ale ile się komplementów nasłuchałam to szok ogólnie czuję się świetnie jak na to że wróciłam po 5 rano
za młody czyli ile mlodszy?
flirciaro, ciesze sie ze mialas taka udana imprezke - nasluchanie sie komplementow to faktycznie super sprawa
(O ile nie są to jakieś durne komplementy w stylu: "masz ładne zęby")
Cytat:
ja dopiero wrocilam z miasta,nie kupilam sobie nic bo nic fajnego nie bylo.
Najgorsze,ze nie dostalismy oferty na dom i teraz nie wiem juz calkiem co mamy robic...zalamana jestem..Kryzys w UK,funt spada na leb i szyje...
kurcze kurcze nie wiem co tu napisać więc tulę mooooocno i mam nadzieję, że jednak jakoś wszystko się ułoży
Cytat:
Ulala ile mnie tu nie było całe wiekipewnie mnie już nikt nawet nie pamięta.
W szkole miałam taki nawał sprawdzianów,że hey na szczęście wszystkie poszły w miarę pozytywnie
No wreszcie zajrzała Lolcia wyrodna
Mam nadzieje, ze brak neta bedzie bardzo-bardzo krotki
No i ciesze sie strasznie, ze i w szkole i w pracy sie uklada
Cytat:
Jutro mam poprawe z matematyki...Trzymajcie kciuki ale cos czuje ze bedzie bbolalo

Cytat:
A do mnie przyjechała Siocha ze Swoim Chłopakiem i wyciągnęli mnie na piwo Potem pojechaliśmy do mojej cioci, nasmiałam się, że hohohooo już dawno tak dobrego humoru nie miałam... Za tydzień jedziemy na dyskoteke i wogóle super, że ich mam o !
ekstra
Cytat:
ooo w końcu wymarzony laptopik?

Ja jutro jade tylko na jedne cwiczenia, a we wtorek jednak w ogole - okazalo sie, ze moge sobie jeszcze na to pozwolic wiec zamierzam skorzystac, a co!

No i mam postanowienia mocne,ze od jutra walczę aktywnie z moją hipersennością bo juz mnie wkurza ona niemiłosiernie - trzymajcie kciuki za moj powrot do świata żywych ^^

Tymczasem życzę miłego wieczoruuuu i dobranoc na wypadek gdybym zaraz zasnęła i juz tu nie zajrzała

Buzi-buzi

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-20, 20:34   #2827
enex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość

No i mam postanowienia mocne,ze od jutra walczę aktywnie z moją hipersennością bo juz mnie wkurza ona niemiłosiernie - trzymajcie kciuki za moj powrot do świata żywych ^^

Tymczasem życzę miłego wieczoruuuu i dobranoc na wypadek gdybym zaraz zasnęła i juz tu nie zajrzała

Buzi-buzi

Madame jak znajdziesz sposób to się chętnie poduczę nowych sztuczek jak utrzymać oczy otwarte i mózg przy życiu. Bo jak narazie nia kawa, ni herbaty zielone, kofeina w tabletkach, pu-erh, czarna herbata, ćwiczenia fizyczne, guarana czy napoje energetyczne inne nie pomogły.

Baby - trzymamy kciukasy.

Lolcia - zwiiiiiiiidy, zwiiiiiiiiiiiidy.
enex jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-20, 20:40   #2828
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

[quote=enex;7293154]
Cytat:
Agolku to była ostatnia możliwość jak go sprzedać? - ten "dzień otwartych drzwi"? Niemożliwe, że coś się jeszcze nie wykuma!
nie ostatnia ale najwieksze prawdopodobienstwo bylo,ze moze cos sie uda..Tym bardziej,ze teraz juz zalezy nam zeby jak najszybciej sprzedac..

Cytat:
hmmm, Agolku, ale powiedz mi - Wy nie macie jeszcze zalatwionej pracy w M.(jesli dobrze pamietam), wiec moze zostancie troche dluzej w G.?
ja juz zlozylam podanie o przeniesienie i pod koniec tego tygodnia bede wiedziala czy i od kiedy..W kazdym razie juz powiedzialam,ze bede odchodzic i jest nowa osoba na moje miejsce..

ehh,zobaczymy jak to bedzie .Myslimy teraz nad planem B..Zobacz w tygodniu co tam sie bedzie dzialo z tym transferem i wtedy bedziemy myslec..

siedze sobie teraz na laptopie i zaraz zrobie zielona herbatke bo kupilam 5 nowych smakow i chce kazdy wyprobowac

mam nadzieje,ze mialayscie fajny weekend.

Jutro niestety do pracy znowu...

wielka buzia dla Was! Fajnie,ze jestescie
Stary 2008-04-20, 20:55   #2829
ciasteczko 19
Raczkowanie

objadłam SIE

wypiłam 4 herbatki senesu
czy to oznacza że wszystko ze mnie wymiotło. i nie przytyje?
to był mój pierwszy raz - środki przeczyczajace.
ciasteczko 19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-20, 20:57   #2830
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Ciasteczko - nie skomentuję.

Stary 2008-04-20, 21:05   #2831
ciasteczko 19
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Ciasteczko - nie skomentuję.
musiałam.
wiem że to jest żałosne co zrobiłam
ciasteczko 19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-20, 22:32   #2832
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

yy, to tak jak ja, tez walcze, bo jutro nie moge zaspac - jesli tak, to znow nie zalatwie sprawy, ktora powinna dawno byc zrobiona

mam nadzieje, ze minie Ci ta sennosc, a mi moje jak to nazywam "senne lenistwo" Rano to czasem nic mnie z lozka nie podniesie przyznam ze to męczące

Cytat:
ja juz zlozylam podanie o przeniesienie i pod koniec tego tygodnia bede wiedziala czy i od kiedy..W kazdym razie juz powiedzialam,ze bede odchodzic i jest nowa osoba na moje miejsce..
ojej, no to nie wiem co tu powiedziec... mam nadzieje ze jakos to sie wszystko pouklada

czas spac dobranoc

Stary 2008-04-20, 23:35   #2833
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
noooooo nareszcie też już się zastanawiałam co się z Tobą dzieje
zaglądaj teraz częściej
super że w szkole i w pracy Ci sie układa jak będę tam kiedyś przechodzić to zajrzę skontrolować czy ładnie pracujesz ^^

Cytat:

Ewusia_marchew: To sie dziewczyno wyszalałas ze hoho Te komplementy musiały byc mile No i jak nastroj poprawiły no nie?^^
ano

Cytat:

Cytat:
ach, no nie zamierzam sie nadmiernie denerwowac, ostatecznie nic az takiego sie nie stalo. chociaz zachowal sie nieladnie i nie puszcze mu tego plazem
a no jasne niech popamięta, żeby mu więcej nie przychodziło do głowy się źle zachowywać
Cytat:
a teraz siedze nad mgr urocza niedziela
i jak postępy

Cytat:
Dokładnie Kochana

Cytat:

cieszę sie że miałąś udany dzionek
udanego komputera

Cytat:

za młody czyli ile mlodszy?
flirciaro, ciesze sie ze mialas taka udana imprezke - nasluchanie sie komplementow to faktycznie super sprawa
(O ile nie są to jakieś durne komplementy w stylu: "masz ładne zęby")

3 lata jak dla mnie w tym wieku to jeszcze przepaść... ja już się staram myśleć poważniej o przyszłości, a on to jeszcze takie dziecko trochę
(i z tym stwierdzeniem umówiłam się jutro z kolegą który jest absolutnym zaprzeczeniem teorii że jak się kończy np 26 lat to należałoby już może trochę spoważnieć, totalny świr )

Cytat:

Cytat:

ehh,zobaczymy jak to bedzie .Myslimy teraz nad planem B..Zobacz w tygodniu co tam sie bedzie dzialo z tym transferem i wtedy bedziemy myslec..
tym mocniej trzymam ckiuki zęby plan B jakikolwiek będzie wypalił i to jak najszybciej

Cytat:
wielka buzia dla Was! Fajnie,ze jestescie

normalnie trudno mi samej w to uwierzyć ale uczyłam się cały wieczór przeczytałam cała jedną książkę do magisterki, bo jutro idę do promotora (o ile go zastanę i o ile nie stchórzę ) i zaczęłam tłumaczenie które na mnie czeka i szczerzy zęby
idę spać bo jutro znowu długi dzień a pobudka o 6

dobrej nocki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 05:59   #2834
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Witam
Jejku ale mi się spać chce. Nie pisałam chyba z rok tutaj muszę się doczytać jak wróce z edukowania

Miłego tygodnia
Bużka

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 06:24   #2835
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

a ja zaspałam
Budzik najnormalniej w świecie.. nie zadzwonił Po prostu...
Ale wyrobić się, wyrobiłam - mimo, że wstałam 40 minut później I wyspałam się haaa ;D
Dzisiaj nuda w szkole yhh... aż mi się nie chce iść..
Za 2 tygodnie matura , za 4 dni TŻ Ahhh ^^

malinko - dobrze CIę widzieć. Co tam u Ciebie?

Stary 2008-04-21, 07:27   #2836
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

dzien dobry laleczki,

ja juz wstalam, wypilam sniadanie (dzis koktajl bialkowy waniliowy z mrozonymi owocami...mmm pycha) i zaraz uciekam.
Dobrze mi sie spalo dzis, szkoda ze krotko.

udanego dnia
Stary 2008-04-21, 11:57   #2837
tamonita
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
ooo w końcu wymarzony laptopik?

Cytat:
cieszę sie że miałąś udany dzionek
udanego komputera
(nie)dziękuje Kochana

No więc do szkoły nie poszłam Za to kupiłam sobie laptopa Niestety jeszcze nie mam podłaczonego pod niego netu, ale dziś, no może jutro będzie
Teraz musze 'posprzatac' troche w staruszku i troszke sie pouczyc zeby miec spokoj wieczorem

MIłego dnia Kochane
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 12:18   #2838
schism_
Zadomowienie

Heyah.

I zaczął się kolejny tydzień Średnio pozytywny przez widmo nadciągającej matury,a do nauki coś mnie nie ciągnie Wczoraj jak zwykle gdzieś wybyłam,tym razem do Gdańska,przejść się tu i tam. Pogoda na razie przecudna więc grzechem jest siedzieć w domu Żeby pozbyć się moralniaka z rana 'powtarzam'epoki z polaka na przemian z angielską gramatyką Po 90minutach mi się odechciało Dziś jeszcze na kurs angola, dopracuję prezentację multimedialną i tak wsio zleci. Oczywiście znów się nie wyśpię,bo jutro o 9.50jest spotkanie maturzystów z dyrektorką o_______O Na szczęście potem zrobię se małe wagary

Udanego dzionka życzę
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 14:03   #2839
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

a no jasne niech popamięta, żeby mu więcej nie przychodziło do głowy się źle zachowywać

i jak postępy

postępy mizerne,czyli normalka, ale grunt ze cos do przodu jest

a co do TŻ, to hmmm chyba przezywamy przesilenie wiosenne

swoja droga, wkoncu nadeszla wiosna, dzis jest PIEKNIE! ach, od razu inaczej sie wstaje z łóżka zalatwilam ta sprawe z piątku, pozniej skoczylam na male zakupki, a teraz musze sobie napisac CV bo chce jakies praktyki/pracę złapać . no i przydaloby sie jeszcze.. wiadomo co ale chyba mykne do parku z ksiazka, ktora musze przeczytac

Cytat:
normalnie trudno mi samej w to uwierzyć ale uczyłam się cały wieczór przeczytałam cała jedną książkę do magisterki, bo jutro idę do promotora (o ile go zastanę i o ile nie stchórzę ) i zaczęłam tłumaczenie które na mnie czeka i szczerzy zęby
idę spać bo jutro znowu długi dzień a pobudka o 6

dobrej nocki
Kobieto, szalejesz! nie moge wyjsc z podziwu dla Twojej aktywnosci ostatnio

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Witam
Jejku ale mi się spać chce. Nie pisałam chyba z rok tutaj muszę się doczytać jak wróce z edukowania

Miłego tygodnia
Bużka
hej hej pisz do nas czasem
Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
a ja zaspałam
Budzik najnormalniej w świecie.. nie zadzwonił Po prostu...
Ale wyrobić się, wyrobiłam - mimo, że wstałam 40 minut później I wyspałam się haaa ;D
Dzisiaj nuda w szkole yhh... aż mi się nie chce iść..
Za 2 tygodnie matura , za 4 dni TŻ Ahhh ^^

malinko - dobrze CIę widzieć. Co tam u Ciebie?
grunt ze sie wyspalac i zdazylas

Cytat:
Dzień dobry

(nie)dziękuje Kochana

No więc do szkoły nie poszłam Za to kupiłam sobie laptopa Niestety jeszcze nie mam podłaczonego pod niego netu, ale dziś, no może jutro będzie
Teraz musze 'posprzatac' troche w staruszku i troszke sie pouczyc zeby miec spokoj wieczorem

MIłego dnia Kochane
gratuluje nowego kompika

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Heyah.

I zaczął się kolejny tydzień Średnio pozytywny przez widmo nadciągającej matury,a do nauki coś mnie nie ciągnie Wczoraj jak zwykle gdzieś wybyłam,tym razem do Gdańska,przejść się tu i tam. Pogoda na razie przecudna więc grzechem jest siedzieć w domu Żeby pozbyć się moralniaka z rana 'powtarzam'epoki z polaka na przemian z angielską gramatyką Po 90minutach mi się odechciało Dziś jeszcze na kurs angola, dopracuję prezentację multimedialną i tak wsio zleci. Oczywiście znów się nie wyśpię,bo jutro o 9.50jest spotkanie maturzystów z dyrektorką o_______O Na szczęście potem zrobię se małe wagary

Udanego dzionka życzę
im szybciej matura, tym szybciej wakacje

tak piszecie o tej maturze - a ja nie moge uwierzyc ze studia koncze. przeciez mature dopiero co zdawalam
ale nic to, ostatnio cieszy i ciekawi mnie mysl pt. "praca" mam nadzieje ze wyhacze jakies fajne praktyki na poczatek

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-21, 15:20   #2840
sue.
BAN stały

GG do sue.

A ja dzisiaj jestem na diecie jabłkowej tak zwanej - czyli w moim jadłospisie figurują jedynie jabłka, zielona herbata i woda. Przeczyszczanie organizmu jednym słowem, może przedłużę do jutra, ale zobaczymy.

A z lodówki spoglądają na mnie słodkim wzrokiem ciasta, ale nie tknę palcem!
sue. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 15:44   #2841
Jula84
Wtajemniczenie

Dziewczyny jak szybko i łatwo i dietetycznie przyrządzić łososia? Mam 1 dzwonkę surową i chce ja zjeść
Jula84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 15:48   #2842
anniaa

Witam
ja juz mam dosc nauki szkoły. ilez mozna. ale jeszcze troche i wakacje to chyba beda moje zasłuzony odpoczynek bo tak jak teraz to juz chyba nigdy sie nie uczyłam. kto to widział zeby całymi dniami sie uczyc , nie wspominajac ze rano tez bo wieczorem sie chce spac. dzisiaj znow wstałam o 5.30. miałam spr z chemi trudny, duzo zadan w kazdym duzo liczeń .wogóle na lekcji nie robilismy takich zadan a przerobilismy ( i w domu tez ) ok 400 albo i wiecej . jutro mam troche przynajmniej luźniejszy dzien bo 2 lekcji nie mam w srodku bo dzien ziemi a moja klasa z 2b organizuje to. uf przynajmniej cos. denerwuje mnie to ze nie ma u mnie w szkole popraw z niczego , przeciez kazdy ma prawo miec gorszy dzien :/ ale kogo by to interesowało. z matmy gosciu idzie bardzo szybko z materiałem. zaczynam juz przerabiac 2 klase. od absolwetki dowiedziałam sie ze gosciu przerabia potem materiał z stiudiów bo nie ma co później robic bo wszystko przerabia. Niby wszyscy zdawaja bardzo wysoko mature nawet osoby które miały 2 lub 3 z matmy. Mam choc nadzieje ze ta mature dobrze zdam.
U mnei kiepsko. kompulsy cały czas mi towarzysza mam juz tego dosc. nie wiem co robic.
Chyba musze znaleśc inny sposób na to.
sie rozpisałam .

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 15:55   #2843
marga_zg
Zadomowienie

GG do marga_zg

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Witam
ja juz mam dosc nauki szkoły. ilez mozna. ale jeszcze troche i wakacje to chyba beda moje zasłuzony odpoczynek bo tak jak teraz to juz chyba nigdy sie nie uczyłam. kto to widział zeby całymi dniami sie uczyc , nie wspominajac ze rano tez bo wieczorem sie chce spac. dzisiaj znow wstałam o 5.30. miałam spr z chemi trudny, duzo zadan w kazdym duzo liczeń .wogóle na lekcji nie robilismy takich zadan a przerobilismy ( i w domu tez ) ok 400 albo i wiecej . jutro mam troche przynajmniej luźniejszy dzien bo 2 lekcji nie mam w srodku bo dzien ziemi a moja klasa z 2b organizuje to. uf przynajmniej cos. denerwuje mnie to ze nie ma u mnie w szkole popraw z niczego , przeciez kazdy ma prawo miec gorszy dzien :/ ale kogo by to interesowało. z matmy gosciu idzie bardzo szybko z materiałem. zaczynam juz przerabiac 2 klase. od absolwetki dowiedziałam sie ze gosciu przerabia potem materiał z stiudiów bo nie ma co później robic bo wszystko przerabia. Niby wszyscy zdawaja bardzo wysoko mature nawet osoby które miały 2 lub 3 z matmy. Mam choc nadzieje ze ta mature dobrze zdam.
U mnei kiepsko. kompulsy cały czas mi towarzysza mam juz tego dosc. nie wiem co robic.
sie rozpisałam .
Moze pomoze Ci jak z kims szczerze pogadasz? I nie smutaj sie bo to tylko pogarsza sprawe Usmiechnij sie a swiat od razu bedzie bardziej rozowy.
Eh, kompulsy skad ja to znam znow sie w tym babram ale mam nadzieje ze juz bedzie ok i tobie tez tego zycze.

pochwale sie wam ze ze sprawdziadu z matmy ktory myslalam ze zawalilam dostalam jednak 3 tak sie ciesze az sie unosze nad ziemia

akcja regeneracja: włosy

I'm just a little girl...
marga_zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 15:59   #2844
Baby14
Zakorzenienie

anniaa: Coz to za szkola ze nie ma popraw? Naprawde beznadziejnie...wspolczuj e ze musisz sie tak uczyc a gosciu z majcy to naprawde pokrecony jest. Zeby material ze studiow brac? Mam nadzieje ze jednak jakos przetrwasz,wkoncu niedlugo jak mowisz sa wakacje

sue.: Moze wybierzesz bardziej racjonalna diete co?

tamonita: Moniczko gratuluje zakupu tez chcee laptopa^^

madame_apple: No to trzymam kciukasy za powrot do zywych swoja droga to wiesz co ci naprawde jest? bo chyba cos pominelam

U mnie woncu sie pogoda o 15 zrobila Jutro nie ide do szkoly takze poleniuchuje troszku. A poprawy nie pisałam bo pani musiala gdzies tam pojechac.
A i nasłuchałam sie dzis tyle komplementow ze szok Jeden od kogos kto jest mi bardzo bliski (a myslałam ze mi przeszlo z chlopakami )
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 16:03   #2845
anniaa

Cytat:
anniaa: Coz to za szkola ze nie ma popraw? Naprawde beznadziejnie...wspolczuj e ze musisz sie tak uczyc a gosciu z majcy to naprawde pokrecony jest. Zeby material ze studiow brac? Mam nadzieje ze jednak jakos przetrwasz,wkoncu niedlugo jak mowisz sa wakacje

U mnie woncu sie pogoda o 15 zrobila Jutro nie ide do szkoly takze poleniuchuje troszku. A poprawy nie pisałam bo pani musiala gdzies tam pojechac.
A i nasłuchałam sie dzis tyle komplementow ze szok Jeden od kogos kto jest mi bardzo bliski (a myslałam ze mi przeszlo z chlopakami )
nie ma popraw - bo trzeba sie uczyc a nie obijac sie a potem marudzic o poprawy.
. eh ta szkoła mnie juz dobija ja juz nie chce myslec jaka bede miec srednia. a bo jutro chyba pisza egzaminy gimnazjalne ?

Cytat:
Napisane przez marga_zg Pokaż wiadomość
Moze pomoze Ci jak z kims szczerze pogadasz? I nie smutaj sie bo to tylko pogarsza sprawe Usmiechnij sie a swiat od razu bedzie bardziej rozowy.
Eh, kompulsy skad ja to znam znow sie w tym babram ale mam nadzieje ze juz bedzie ok i tobie tez tego zycze.

pochwale sie wam ze ze sprawdziadu z matmy ktory myslalam ze zawalilam dostalam jednak 3 tak sie ciesze az sie unosze nad ziemia
jestem osoba ambitna ale jak widze jakie mam oceny z matmy to az płakac sie chce. staram sie tym wszystkim nie przejmowac ale czasem sie nie da .
w takim razie równiez zycze Ci aby jak najszybciej to mineło.

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

Stary 2008-04-21, 16:15   #2846
agness51
Zakorzenienie

Witam
Wczoraj do Was już nie zaglądałam,bo wróciłam późno,a to dlatego,że jak mnie TŻ odprowadził to na przystanek przyszło 3podejrzanych typów no i zaczęli się na mnie lampić,i TŻ powiedział,że mnie samej nie puści,i pojechał ze mną i jak dojechaliśmy,to odprowadziłam go tylko na przystanek,bo późno już było i nie chciałam,aby mnie jeszcze do domu odprowadzał ale i tak kochany

A dzisiaj zarobiłam 4- z pr klasowej z fizyki ale jestem z siebie dumna
No i 3 z polskiego,mniej radosna wiadomość,ale może być

Aniu - Mam nadzieję,że jakoś sobie poradzisz
Mam do Ciebie sprawę,więc zaraz wyślę do Ciebie PW
Nie martw się kompulsami,na pewno wkrótce miną
LoLciu - Córka marnotrawna wróciła
Baby - Ale masz fajnie,że nie idziesz do szkoły,ja jutro normalnie do 16

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 17:03   #2847
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Witam
sie rozpisałam .
anniu, ocenami sie nie przejmuj... u mnie w liceum bylo podobnie, przerabialismy program z kosmosu, np na biologii niby uczylismy sie z podrecznika, ale testy (jak sie po czasie okazalo) mielismy na poziomie studiow fajnie dla tych, ktorzy szli na medycyne, ale jak sie nie trudno domyslic z klasy humanistycznej (mojej) nikt nie szedl
ale nic to, wszystko sie jakos przezyje. po pierwsze - ni eprzejmowac sie. a poprawy... sprawdz regulamin szkoly wydaje mi sie, ze od zawsze bylo tak, ze kazdy ma szanse poprawic. chociaz u mnie bylo tak, ze poprawy byly tylko z oceny niedostatecznej rzaaaadko z 2

aha, no i tak wogole, co Ty o maturze myslisz juz myslisz jeszcze masz czas

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Witam
Wczoraj do Was już nie zaglądałam,bo wróciłam późno,a to dlatego,że jak mnie TŻ odprowadził to na przystanek przyszło 3podejrzanych typów no i zaczęli się na mnie lampić,i TŻ powiedział,że mnie samej nie puści,i pojechał ze mną i jak dojechaliśmy,to odprowadziłam go tylko na przystanek,bo późno już było i nie chciałam,aby mnie jeszcze do domu odprowadzał ale i tak kochany

LoLciu - Córka marnotrawna wróciła
Baby - Ale masz fajnie,że nie idziesz do szkoły,ja jutro normalnie do 16
dobrze ze Cie odwiozl, roznie to bywa z podejrzanymi typami

a ja tworze cefałki wciagajace, o wiele bardziej niz mgr

Stary 2008-04-21, 17:18   #2848
anniaa

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Witam

dobrze ze Ci tz odprowadził bo z takimi typkami to nie wiadomo co .
odpisałam na Pw tez mam taka nadzieje .
gujana a ja własnie na medycyne chce isc ale po co mi ta matma boze.
ale juz próbowalismy ale oni przy swoim nie ma popraw i tyle.
i jeszcze jego teksty: przepraszam za prymityw zadania a wszyscy patrza tak :
nie mysle o maturze ale tak napisałam bo chociaz te meki cos dadza i choc jakis pozytek bedzie z tego.

Stary 2008-04-21, 17:47   #2849
gujana
Wtajemniczenie

Aniu, ja to nawet zawsze stwierdzalam ze jak w mojej szkole mam 3, to to takie 4 w innej szkole np. zreszta ja to sie przykladalam tylko do waznych dla mnie przedmiotow, co nie oznaczalo ze mialam z nich dobre oceny... no ale przykladalam sie dla siebie no i z mysla o maturze/studiach Jestem pewna ze jak Was teraz tak cisną, to przniesie to dobre efekty w postaci bajecznie zdanej matury itd.

Stary 2008-04-21, 17:56   #2850
anniaa

Cytat:
Aniu, ja to nawet zawsze stwierdzalam ze jak w mojej szkole mam 3, to to takie 4 w innej szkole np. zreszta ja to sie przykladalam tylko do waznych dla mnie przedmiotow, co nie oznaczalo ze mialam z nich dobre oceny... no ale przykladalam sie dla siebie no i z mysla o maturze/studiach Jestem pewna ze jak Was teraz tak cisną, to przniesie to dobre efekty w postaci bajecznie zdanej matury itd.
otóz to . w innych szkołach poprawiaja moga sciagac a u nas nie masz szans - juz ile razy ktos próbował kazda proba wykryta i moja kumpela ma 5 z fizyki a jak sie o coś ja spytałam to ciemna choc ma o wiele lepsze oceny a z innej szkoły.
u mnei babka z fizy : 5 dla osoby która zajmie min 2 miejsce w jakims waznym konkursie lub laurata( np w olimpiadzie - u mnie juz duzo osób z 2 klas ma indeksy na uczelnie ) 6 dla boga

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości