2008-04-25, 14:34
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część II
beoneself - bardzo ładne włosy Ładnie się układają
Cytat:
Napisane przez Narek
Uch, właśnie wróciłam ze szkoły i jestem padnięta  Na dodatek kumpela zaraziła mnie, więc chodzę z ogrooomnym, czerwonym nosem i kaszle non stop  co jednak nie przeszkadza mi w piciu coli 
Lecę po coś na ząb 
|
Ja dziś znów się nachodziłam, ale w ramach "spacerku" z całą klasą na rozdanie nagród do dość dalekiej szkoły. (Koleżanka wygrała wycieczkę do Francji)
Po wczorajszym nadal nie czuję się dobrze, ale to chyba tylko lekki katar.
Cytat:
Napisane przez Lanessa
|
Cytat:
Napisane przez madziunia80
Lanesso i beoneself, jeśli mogę Wam poradzić, zaopatrzcie się w Vegantalgin to są najlepsze tabletki na bóle menstruacyjne. Na mnie nic nie działa nospa do niczego, a apapu w ogóle nie kupuje, bo dla mnie to strata pieniędzy, za słabe te tabletki. Zanim trafiłam na Vegantalgin brałam kilka razy dziennie nuforen ultra fast, a teraz biorę 1 tabletkę Vegantalginu w pierwszy dzień okresu i ból nie pojawia się już przez cały okres. Tak,że myślę, że warto.
edit: tak właśnie działa Vegantalgin, jest jednocześnie rozkurczowy i przeciwbólowy. 
|
Lanesso, współczuję. Wiem jaki to ból, sama co miesiąc zwijam się po podłodze dosłownie. Biorę vegentalgin, moim zdaniem to najlepsze tabletki, jednak biorę ich po kilka. Mnie się jeszcze nie zdarzyło zemdleć czy zwymiotować podczas okresu, ale tego byłam bliska.
A odnośnie komentarzy do moich włosów - sama jestem z nich dość zadowolona, (mam nadzieję że one ze mnie też) ale jeszcze długość nie ta.. Myślę, w przyszłym roku pod koniec lata powinny sięgnąć pupy
|
|
|