Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki :D - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-25, 14:34   #243
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna
Dot.: Włosomaniaczki :D - część II

beoneself - bardzo ładne włosy Ładnie się układają

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Uch, właśnie wróciłam ze szkoły i jestem padnięta Na dodatek kumpela zaraziła mnie, więc chodzę z ogrooomnym, czerwonym nosem i kaszle non stop co jednak nie przeszkadza mi w piciu coli
Lecę po coś na ząb
Ja dziś znów się nachodziłam, ale w ramach "spacerku" z całą klasą na rozdanie nagród do dość dalekiej szkoły. (Koleżanka wygrała wycieczkę do Francji)
Po wczorajszym nadal nie czuję się dobrze, ale to chyba tylko lekki katar.
Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Mam okres. Boli tak strasznie że ledwo piszę i kulę i zwijam się i po prostu za jakie grzechy?:c ry: Wytrzymać nie mogę, chyba pójdę do ginekologa, można apap x2 +nospę łączyć?
Cytat:
Napisane przez madziunia80 Pokaż wiadomość
Lanesso i beoneself, jeśli mogę Wam poradzić, zaopatrzcie się w Vegantalgin to są najlepsze tabletki na bóle menstruacyjne. Na mnie nic nie działa nospa do niczego, a apapu w ogóle nie kupuje, bo dla mnie to strata pieniędzy, za słabe te tabletki. Zanim trafiłam na Vegantalgin brałam kilka razy dziennie nuforen ultra fast, a teraz biorę 1 tabletkę Vegantalginu w pierwszy dzień okresu i ból nie pojawia się już przez cały okres. Tak,że myślę, że warto.

edit: tak właśnie działa Vegantalgin, jest jednocześnie rozkurczowy i przeciwbólowy.
Lanesso, współczuję. Wiem jaki to ból, sama co miesiąc zwijam się po podłodze dosłownie. Biorę vegentalgin, moim zdaniem to najlepsze tabletki, jednak biorę ich po kilka. Mnie się jeszcze nie zdarzyło zemdleć czy zwymiotować podczas okresu, ale tego byłam bliska.

A odnośnie komentarzy do moich włosów - sama jestem z nich dość zadowolona, (mam nadzieję że one ze mnie też) ale jeszcze długość nie ta.. Myślę, w przyszłym roku pod koniec lata powinny sięgnąć pupy
Eyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując