Włosomaniaczki :D - część II - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-04-25, 10:02   #211
atsenka
Zadomowienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część II

Witam Moj wczorajszy nocny post gdzies wsiakl, a szkoda troszke sie rozpisalam, no ale trudno

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Atsenko- co do wydatków... pisałaś kiedyś coś o perfumach...jestem maniaczką
Jakie zamierzasz upolować? Ja czaję sie na nowe Burberry The Beat i Max Marę lub innocenta
Ja sie teraz czaje na Euphorie bo w perfumerii niedaleko mnie w UK jest promocja na niego i 30ml kosztuje tylko 20,99 funtow a tak pozatym Hot Couture Dalsza liste sobie ustale jak juz kupie te 2 no i jakis delikatny, dodajacy energie i wprawiajacy w dobry nastoj cytrusowy slodziak by sie przydal na dzien na lato, moze Moschino I love Love A moze cos innego mi wpadnie w oko.

Zycze milego dnia

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-25, 10:45   #212
madziunia80
Zakorzenienie

GG do madziunia80 Send a message via Skype™ to madziunia80

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
Witam Moj wczorajszy nocny post gdzies wsiakl, a szkoda troszke sie rozpisalam, no ale trudno

Ja sie teraz czaje na Euphorie bo w perfumerii niedaleko mnie w UK jest promocja na niego i 30ml kosztuje tylko 20,99 funtow a tak pozatym Hot Couture Dalsza liste sobie ustale jak juz kupie te 2 no i jakis delikatny, dodajacy energie i wprawiajacy w dobry nastoj cytrusowy slodziak by sie przydal na dzien na lato, moze Moschino I love Love A moze cos innego mi wpadnie w oko.

Zycze milego dnia
Witam kochane
Atsenko Euphoria i Hot Couture to moje stałe pozycje na wish liście, oprócz tego jeszcze Pure Poison, Alien, My Insolence i In White. Perfumy uwielbiam, to moja pasja, zaraz po kolorówce i wiedźmowych mazidłach do włosów. Każdy ma jakiegoś bzika

Kamila przepiękne włosy, takie lśniące i sypkie. Zazdroszczę i długości i struktury. W ogóle bardzo ładna z Ciebie dziewczyna
Tulipanno, nie wiem czemu wchodzimy w takie ciężkie dyskusje. Nauczyłam się już na wizażu nie wdawać w polemikę, więc może zakończmy. Nikogo nie szufladkuję i nie mam zamiaru. Zamieściłam ten opis, dla zabawy, w końcu to tu robimy. Dobrze się bawimy i poznajemy nawzajem, niepotrzebne nam spięcia i niewygodne sytuacje. A ponieważ Ty również masz silny charakter jak twierdzisz, to do niczego dobrego taka polemika nas nie doprowadzi.
Zatem Magdaleno Twoje zdrowie
Stary 2008-04-25, 10:51   #213
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziunia80 Pokaż wiadomość
Witam kochane
Atsenko Euphoria i Hot Couture to moje stałe pozycje na wish liście, oprócz tego jeszcze Pure Poison, Alien, My Insolence i In White. Perfumy uwielbiam, to moja pasja, zaraz po kolorówce i wiedźmowych mazidłach do włosów. Każdy ma jakiegoś bzika

Alien

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-25, 11:03   #214
madziunia80
Zakorzenienie

Cytat:
Alien [/I]
Hihi, Alien budzi skrajne emocje u wielu osób, jedni go kochają, inni nienawidzą. Ja go uwielbiam, zawsze do niego wracam...nie, w zasadzie zawsze mam go na swojej perfumeryjnej półeczce
Stary 2008-04-25, 11:11   #215
tulipanna.
Zakorzenienie

Cytat:
Tulipanno, nie wiem czemu wchodzimy w takie ciężkie dyskusje. Nauczyłam się już na wizażu nie wdawać w polemikę, więc może zakończmy. Nikogo nie szufladkuję i nie mam zamiaru. Zamieściłam ten opis, dla zabawy, w końcu to tu robimy. Dobrze się bawimy i poznajemy nawzajem, niepotrzebne nam spięcia i niewygodne sytuacje. A ponieważ Ty również masz silny charakter jak twierdzisz, to do niczego dobrego taka polemika nas nie doprowadzi.
Zatem Magdaleno Twoje zdrowie
Łeeee! Nie wchodze w zadne ciezkie dyskusje Pokaz mi prosze, w ktorym miejscu napisalam, ze TY kogos szufladkujesz Widzisz, ze podjelam zabawe i przeanalizowalam ten opis Magdaleny, bo przeciez wiem, ze to gra Owszem, wyrazilam swoje zdanie na temat takowych opisow, bron boze na Twoj temat Dlatego dziwi mnie, ze postrzegasz to jako spiecie. Nie przypuszczalam, ze odbierzesz to ksobnie. Zle mnie zrozumialas. Wybacz, jesli Cie urazilam swoja opinia, ale to nie byla opinia na Twoj temat.

i Twoje
tulipanna. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-25, 11:16   #216
madziunia80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tulipanna. Pokaż wiadomość
Łeeee! Nie wchodze w zadne ciezkie dyskusje Pokaz mi prosze, w ktorym miejscu napisalam, ze TY kogos szufladkujesz Widzisz, ze podjelam zabawe i przeanalizowalam ten opis Magdaleny, bo przeciez wiem, ze to gra Owszem, wyrazilam swoje zdanie na temat takowych opisow, bron boze na Twoj temat Dlatego dziwi mnie, ze postrzegasz to jako spiecie. Nie przypuszczalam, ze odbierzesz to ksobnie. Zle mnie zrozumialas. Wybacz, jesli Cie urazilam swoja opinia, ale to nie byla opinia na Twoj temat.

i Twoje
Ja wiem, że to nie opinia na mój temat. Właśnie dlatego nie lubię tych dyskusji w świecie wirtualnym, każdy każdego może źle zrozumieć. Nie ma jak rozmowa twarzą w twarz. Może faktycznie źle Cię zrozumiałam, uznajmy zatem tą rozmowę za niebyłą. Szkoda, że nie jesteś z Wrocławia, lepiej pije się w towarzystwie rzeczywistym
Stary 2008-04-25, 11:35   #217
tulipanna.
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wiem, że to nie opinia na mój temat. Właśnie dlatego nie lubię tych dyskusji w świecie wirtualnym, każdy każdego może źle zrozumieć. Nie ma jak rozmowa twarzą w twarz. Może faktycznie źle Cię zrozumiałam, uznajmy zatem tą rozmowę za niebyłą. Szkoda, że nie jesteś z Wrocławia, lepiej pije się w towarzystwie rzeczywistym
No wlasnie. Czesto zdarza mi sie zapomniec, ze w internecie jest sie tym, co sie napisze. Jakis czas temu doprowadzilam do sytuacji, w ktorej nie zdziwilabym sie wcale gdybym dostala bana Byl na forum o weterynarii zamieszczony watek i filmik na temat chinczykow, ktorzy wyrzucaja swoje domowe koty na ulice no i masowo je morduja, bo za bardzo sie rozmnozyly. Zalala mnie krew i napisalam, ze "od tej pory jestem rasistka i jestem z tego dumna" czy cos w tym stylu...Nie przyszlo mi do glowy, ze ktos moze to odebrac jako stwierdzenie faktu, wynurzenie. Wydawalo mi sie tak oczywiste, ze przeciez rasistka nie jestem, nie mam zamiaru byc i nikogo nie dyskryminuje na tle rasy, ze bylam mocno zdziwiona po przeczytaniu w odpowiedzi kilku cieplych slow od moderatora I musialam sie gesto tlumaczyc. A przeciez w ogole nie o rasizm mi chodzilo

wprawdzie nie jestem, ale bardzo chce zwiedzic Ciagnie mnie niemilosiernie do Twojego Wroclawia, bo to miasto z rynkiem i nasluchalam sie juz tyle o jego niebywalej atmosferze...Mowie o tym rynku, bo przez krakow mam juz takie zboczenie, ze zle sie czuje w miastach o innym planie budowy. Cos mi w nich nie gra i czuje sie zagubiona dlatego przeraza mnie np warszawa. Myslalam nawet o studiach we Wroclawiu, ale wszystko mam na miejscu, wiec wyjazd bylby tylko spelnieniem kaprysu i co tu duzo mowic - wydatkiem. Co nie zmienia faktu, ze na pewno przy okazji pozwiedzam Wroclaw ze wszystkich mozliwych stron Tylko nie wiem, czy nie nabawie sie kompleksow, bo zaraz po "niesamowitej atmosferze" pada zawsze stwierdzenie, ze "wroclawianki sa najpiekniejsze" podobne opinie slyszalam jeszcze o nadmorskich dziewczynach

raz jeszcze dobrze, ze nie jestesmy gentlemenami, bo by nam nie wypadalo wczesnym popoludniem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-25, 11:54   #218
xyoko
Zakorzenienie

Dzień dobry Ja już jestem dzisiaj po zajęciach i mam weekend Cudna pogoda, za kilka godzin przyjeżdża po mnie TŻ i gdzieś jedziemy na te 2 dni (Tu mam cichą nadzieję, że nie będziecie za bardzo szaleć z ilością postów... Ale zdaję sobie sprawę, że nadzieją matką głupich )

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Na chwile Was zostawić ... i ekspansja na całego

Widze, że wiele mnie ominęło Poczynając od awansu wizażwowego niektórych z Was (swoją drogą tak wiosennie zielono się zrobiło) po te kilkadziesiąt stron do nadrobienia Poddaje sie na starcie i mykam do pracy

Miłego dnia
Kochana nie przepracowywuj się tak, bo nas tu zaniedbujesz

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość

Dzieki Zamówilam juz mam nadzieje ze sie sprawdzi
Nie ma za co Daj znać, jak będzie się u Ciebie sprawować

Cytat:
Powysylam kocurzaki, ale w wolnej chwili. Jak poznaje, ze jestem? Coz, ktos mi sie sam podlozyl zakladajac konto i wchodzac ze mna w dialog. Nie moge opisac szczegolow.
Współczuję sytuacji

Cytat:
Hihi, Alien budzi skrajne emocje u wielu osób, jedni go kochają, inni nienawidzą. Ja go uwielbiam, zawsze do niego wracam...nie, w zasadzie zawsze mam go na swojej perfumeryjnej półeczce
Mi ten zapach kojarzy się z przyjaciółką, która stale go używa, więc mam bardzo pozytywne emocje z nim związane Ale ja bardzo często przypisuje zapachy do konkretnych osób i potem dziwnie mi pachną na innych
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-25, 11:56   #219
madziunia80
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie. Czesto zdarza mi sie zapomniec, ze w internecie jest sie tym, co sie napisze. Jakis czas temu doprowadzilam do sytuacji, w ktorej nie zdziwilabym sie wcale gdybym dostala bana Byl na forum o weterynarii zamieszczony watek i filmik na temat chinczykow, ktorzy wyrzucaja swoje domowe koty na ulice no i masowo je morduja, bo za bardzo sie rozmnozyly. Zalala mnie krew i napisalam, ze "od tej pory jestem rasistka i jestem z tego dumna" czy cos w tym stylu...Nie przyszlo mi do glowy, ze ktos moze to odebrac jako stwierdzenie faktu, wynurzenie. Wydawalo mi sie tak oczywiste, ze przeciez rasistka nie jestem, nie mam zamiaru byc i nikogo nie dyskryminuje na tle rasy, ze bylam mocno zdziwiona po przeczytaniu w odpowiedzi kilku cieplych slow od moderatora I musialam sie gesto tlumaczyc. A przeciez w ogole nie o rasizm mi chodzilo

wprawdzie nie jestem, ale bardzo chce zwiedzic Ciagnie mnie niemilosiernie do Twojego Wroclawia, bo to miasto z rynkiem i nasluchalam sie juz tyle o jego niebywalej atmosferze...Mowie o tym rynku, bo przez krakow mam juz takie zboczenie, ze zle sie czuje w miastach o innym planie budowy. Cos mi w nich nie gra i czuje sie zagubiona dlatego przeraza mnie np warszawa. Myslalam nawet o studiach we Wroclawiu, ale wszystko mam na miejscu, wiec wyjazd bylby tylko spelnieniem kaprysu i co tu duzo mowic - wydatkiem. Co nie zmienia faktu, ze na pewno przy okazji pozwiedzam Wroclaw ze wszystkich mozliwych stron Tylko nie wiem, czy nie nabawie sie kompleksow, bo zaraz po "niesamowitej atmosferze" pada zawsze stwierdzenie, ze "wroclawianki sa najpiekniejsze" podobne opinie slyszalam jeszcze o nadmorskich dziewczynach

raz jeszcze dobrze, ze nie jestesmy gentlemenami, bo by nam nie wypadalo wczesnym popoludniem
No właśnie specyfika internetu, nie porozmawiasz tak, jak to robisz ze najomymi, bo jedno słowo może mieć wiele znaczeń. Ja akurat nie zrozumiałabym Twojej wypowiedzi źle i wcale się nie dziwię takiej reakcji. Zwierzęta napełniają mnie nierzadko cieplejszymi uczuciami niż ludzie, w końcu nie robię nigdy krzywdy dla zabawy, atakują, aby bronić siebie lub swoje młode albo z głodu, nigdy dla zabawy. To jest domena ludzi, niestety. A szkoda, bo ponoć jesteśmy najinteligentniejszymi istotami na tej planecie - w takich przypadkach jednak się nie zgadzam z tym stwierdzeniem.

A Wrocław ma rzeczywiście swój urok i niespotykany klimat, ludzie są tutaj naprawdę życzliwi (a jacy skromni ) To jest opinia moich znajomych, ale i nie tylko, opinia ludzi, którzy do Wrocławia przyjeżdżają na studia, czy po prostu pozwiedzać. Kocham moje miasto i nie mogłabym chyba mieszkać gdzie indziej i chociaż nie mamy tutaj tylu fantastycznych klubów, jak w Warszawie, mamy swoje klimatyczne puby i bary, jak choćby PRL, gdzie chodzimy się powydurniać przy muzyce z tamtych czasów. I chociaż to totalnie nie moje klimaty, to naprawdę nie przeszkadza.
Co do urody Wrocławianek, znowu nieskromnie muszę przyznać, że to prawda. Nie znaczy to oczywiście, że po ulicach chodzą same boginie Nie mniej nawet Wrocławianki nabawiają się kompleksów patrząc na siebie nawzajem. Tak to już jest z nami kobietami, że zawsze wynajdziemy coś, co nam się w nas nie podoba.
Polecam na poprawę nastroju każdej babie http://pl.youtube.com/watch?v=FQfWrOoQQYs

Gosiu, najważniejsze, że Alien kojarzy Ci się dobrze
Stary 2008-04-25, 12:18   #220
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Tak, tylko musisz wybrac do której

Dzieki Zamówilam juz mam nadzieje ze sie sprawdzi

To zapewne koło Kingi leżałaś

Podpisuje sie pod tym

Estelle - sliczne te Twoje "prace" Suknia też bardzo ładna
wiem

Neyna
wogóle to podobnie ukaładaja ci sie włosy jak mi
tez mam takie lekko falowane i tez robi mi sie tak pagórek
tylko moje tak nie błyszczą
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-25, 12:31   #221
tulipanna.
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie specyfika internetu, nie porozmawiasz tak, jak to robisz ze najomymi, bo jedno słowo może mieć wiele znaczeń. Ja akurat nie zrozumiałabym Twojej wypowiedzi źle i wcale się nie dziwię takiej reakcji. Zwierzęta napełniają mnie nierzadko cieplejszymi uczuciami niż ludzie, w końcu nie robię nigdy krzywdy dla zabawy, atakują, aby bronić siebie lub swoje młode albo z głodu, nigdy dla zabawy. To jest domena ludzi, niestety. A szkoda, bo ponoć jesteśmy najinteligentniejszymi istotami na tej planecie - w takich przypadkach jednak się nie zgadzam z tym stwierdzeniem.

A Wrocław ma rzeczywiście swój urok i niespotykany klimat, ludzie są tutaj naprawdę życzliwi (a jacy skromni ) To jest opinia moich znajomych, ale i nie tylko, opinia ludzi, którzy do Wrocławia przyjeżdżają na studia, czy po prostu pozwiedzać. Kocham moje miasto i nie mogłabym chyba mieszkać gdzie indziej i chociaż nie mamy tutaj tylu fantastycznych klubów, jak w Warszawie, mamy swoje klimatyczne puby i bary, jak choćby PRL, gdzie chodzimy się powydurniać przy muzyce z tamtych czasów. I chociaż to totalnie nie moje klimaty, to naprawdę nie przeszkadza.
Co do urody Wrocławianek, znowu nieskromnie muszę przyznać, że to prawda. Nie znaczy to oczywiście, że po ulicach chodzą same boginie Nie mniej nawet Wrocławianki nabawiają się kompleksów patrząc na siebie nawzajem. Tak to już jest z nami kobietami, że zawsze wynajdziemy coś, co nam się w nas nie podoba.
Polecam na poprawę nastroju każdej babie http://pl.youtube.com/watch?v=FQfWrOoQQYs
Ciesze sie, ze podeszlas do sytuacji wlasnie tak Bo naprawde nie chcialam stwarzac konfliktu miedzy nami, Magdami Musimy czesciej prowokowac takie pseudospiecia, bo dochodzi dzieki nim do ciekawych dyskusji

W Krakowie z kolei klubow jest od groma, jednak zeby znalezc przytulne miejsce trzeba troche poszukac. Te najbardziej rzucajace sie w oczy to masowka i plastik. Natomiast wiele ciekawych, klimatycznych kawiarni, pubow...tylko trzeba do nich dotrzec. Ja od dluzszego czasu nie imprezuje, wiec aktualnego rozeznania nie mam. Byc moze w wakacje nadrobie zaleglosci i zdam relacje, gdzie warto zajrzec. Na razie pochlaniaja mnie studia. Troche mimowolnie, bo niestety egzaminowana bede w wiekszosci z przedmiotow, ktore mnie nie interesuja, a egzaminow w sesji mam 6 Takze musze poswiecac duzo czasu zmuszaniu sie do siegniecia po ksiazki, do ktorych mam awersje. Mam nadzieje, ze zdam wszystko w czerwcu...Choc patrzac obiektywnie na to ile nie zrobilam - marne szanse.

No coz, coraz bardziej mam ochote pozwiedzac Wro Moze jak sie nawdycham tej atmosfery pomoze mi to na cere...hehe jest tyle ciekawych miejsc, ktore czlowiek chcialby zwiedzic
Stary 2008-04-25, 12:39   #222
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:
Ciesze sie, ze podeszlas do sytuacji wlasnie tak Bo naprawde nie chcialam stwarzac konfliktu miedzy nami, Magdami Musimy czesciej prowokowac takie pseudospiecia, bo dochodzi dzieki nim do ciekawych dyskusji

W Krakowie z kolei klubow jest od groma, jednak zeby znalezc przytulne miejsce trzeba troche poszukac. Te najbardziej rzucajace sie w oczy to masowka i plastik. Natomiast wiele ciekawych, klimatycznych kawiarni, pubow...tylko trzeba do nich dotrzec. Ja od dluzszego czasu nie imprezuje, wiec aktualnego rozeznania nie mam. Byc moze w wakacje nadrobie zaleglosci i zdam relacje, gdzie warto zajrzec. Na razie pochlaniaja mnie studia. Troche mimowolnie, bo niestety egzaminowana bede w wiekszosci z przedmiotow, ktore mnie nie interesuja, a egzaminow w sesji mam 6 Takze musze poswiecac duzo czasu zmuszaniu sie do siegniecia po ksiazki, do ktorych mam awersje. Mam nadzieje, ze zdam wszystko w czerwcu...Choc patrzac obiektywnie na to ile nie zrobilam - marne szanse.
Kolejna Krakowianka?

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-25, 12:46   #223
tulipanna.
Zakorzenienie

Cytat:
Kolejna Krakowianka?
Rodowita
Stary 2008-04-25, 12:47   #224
beoneself
Zakorzenienie

A ja u fryzjera byłam...
Zamiast się cieszyć, że mam ładne końcówki, to się obawiam, że mi zniszczyła włosy modelując na szczotce z suszarką wiejącą gorącym powietrzem

No nie mogła zniszczyć po 1 modelowaniu choć hardkorowym trochę, PRAWDA ?
Ja nie suszę, nie prostuję... co to będzie co to będzie
beoneself jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-25, 13:02   #225
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beoneself Pokaż wiadomość
A ja u fryzjera byłam...
Zamiast się cieszyć, że mam ładne końcówki, to się obawiam, że mi zniszczyła włosy modelując na szczotce z suszarką wiejącą gorącym powietrzem

No nie mogła zniszczyć po 1 modelowaniu choć hardkorowym trochę, PRAWDA ?
Ja nie suszę, nie prostuję... co to będzie co to będzie

Prawda Wszystko będzie dobrze

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-25, 13:03   #226
madziunia80
Zakorzenienie

Cytat:

No coz, coraz bardziej mam ochote pozwiedzac Wro Moze jak sie nawdycham tej atmosfery pomoze mi to na cere...hehe jest tyle ciekawych miejsc, ktore czlowiek chcialby zwiedzic
Jako doświadczona takimi sytuacjami osoba Nie, a tak na serio, po co wprowadzać zamęt, skoro tak fajnie się dyskutuje i można bez zbędnych kłótni pogadać o wszystkim i o niczym Pseudospięcia w sieci?? Może sie skończyć prawdziwym, szkoda by było, można zostawmy tak jak jest. Jak to mówią, nie tykaj g....tararara
Życzę Ci dużo samozaparcia przy nauce, będzie Ci potrzebne, bo z tego co piszesz wnioskuję, że łączy nas oprócz imienia, również nieszczęsny brak systematyczności, szczególnie przy przedmiotach, których nie lubimy.
No i trzymam kciuki za powodzenie sesji
A do Wrocławia zapraszam, może przyjedziecie silną grupą krakowską, w końcu w kupie raźniej, jak mawiają rzymianie

beoneself, czyli Magdo będzie dobrze, jedno modelowanie spustoszenia na głowie nie czyni
Stary 2008-04-25, 13:07   #227
Mirelkaaa
Zakorzenienie

jajku moja dieta cudna jest
cały czas tylko czekolada;/
Stary 2008-04-25, 13:13   #228
madziunia80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
jajku moja dieta cudna jest
cały czas tylko czekolada;/
Dieta czekoladowa?? To coś dla mnie, czekoladę pod każdą postacią uwielbiam
Stary 2008-04-25, 13:15   #229
Narek
Zakorzenienie

Uch, właśnie wróciłam ze szkoły i jestem padnięta Na dodatek kumpela zaraziła mnie, więc chodzę z ogrooomnym, czerwonym nosem i kaszle non stop co jednak nie przeszkadza mi w piciu coli
Lecę po coś na ząb

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-25, 13:21   #230
beoneself
Zakorzenienie

Dieta czekoladowa mmmmmm
A ja nie mam w domu ŻADNYCH słodyczy, ani nawet zupy borowej Knorra, coś strasznego!

Pochwalę się Wam, a co...) Zdjęcia do kitu, no ale trudno. Innym razem wkleję wyraźniejsze, na których widać kondycje włosów, jak już umyję, wypielęgnuję po swojemu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3ccretusz.jpg (39,8 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4cc.jpg (89,4 KB, 24 załadowań)
Stary 2008-04-25, 13:22   #231
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dieta czekoladowa?? To coś dla mnie, czekoladę pod każdą postacią uwielbiam
to jest nas juz dwie
Stary 2008-04-25, 13:27   #232
madziunia80
Zakorzenienie

Cytat:
Dieta czekoladowa mmmmmm
A ja nie mam w domu ŻADNYCH słodyczy, ani nawet zupy borowej Knorra, coś strasznego!

Pochwalę się Wam, a co...) Zdjęcia do kitu, no ale trudno. Innym razem wkleję wyraźniejsze, na których widać kondycje włosów, jak już umyję, wypielęgnuję po swojemu
Matko Boska Forumowa jakie masz piękne włosy Co ja bym dała, żeby moje włosy tak się układały...no i, żeby już w końcu były takiej długości.
Stary 2008-04-25, 13:28   #233
Lanessa
Zadomowienie

Mam okres. Boli tak strasznie że ledwo piszę i kulę i zwijam się i po prostu za jakie grzechy?:c ry: Wytrzymać nie mogę, chyba pójdę do ginekologa, można apap x2 +nospę łączyć?
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-25, 13:30   #234
beoneself
Zakorzenienie

Cytat:
Matko Boska Forumowa jakie masz piękne włosy Co ja bym dała, żeby moje włosy tak się układały...no i, żeby już w końcu były takiej długości.
Ja to samo....
Ile ja bym dała za to, żeby mi się tak układały!!!

Kobita pracowała nam tym wszystkim około pół godziny z 4 dużymi szczotkami i wielka suszarka
Push up mi już opadł... są za długie i za ciężke

No i dziękuję za miłe słowa

Lanesso, biedna
Ja często biorę 2xnurofen forte + 2xno spa. Wiem, że dużo, ale dopiero taka dawka na mnie działa
Wyczytałam kiedyś właśnie, że dobrze jest łączyć coś rozkurczowego (no spę) z przeciwbólowym (apap, nurofen).
Stary 2008-04-25, 13:37   #235
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Madziu, cudne są

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Mam okres. Boli tak strasznie że ledwo piszę i kulę i zwijam się i po prostu za jakie grzechy?:c ry: Wytrzymać nie mogę, chyba pójdę do ginekologa, można apap x2 +nospę łączyć?
Dorotko, Myślę, że można tak połączyć. Ja często brałam Ibuprofen+ Nospę i jeszcze żyje

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-25, 13:38   #236
madziunia80
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to samo....

Kobita pracowała nam tym wszystkim około pół godziny z 4 dużymi szczotkami i wielka suszarka

Lanesso, biedna
Ja często biorę 2xnurofen forte + 2xno spa. Wiem, że dużo, ale dopiero taka dawka na mnie działa
Wyczytałam kiedyś właśnie, że dobrze jest łączyć coś rozkurczowego (no spę) z przeciwbólowym (apap, nurofen).
Lanesso i beoneself, jeśli mogę Wam poradzić, zaopatrzcie się w Vegantalgin to są najlepsze tabletki na bóle menstruacyjne. Na mnie nic nie działa nospa do niczego, a apapu w ogóle nie kupuje, bo dla mnie to strata pieniędzy, za słabe te tabletki. Zanim trafiłam na Vegantalgin brałam kilka razy dziennie nuforen ultra fast, a teraz biorę 1 tabletkę Vegantalginu w pierwszy dzień okresu i ból nie pojawia się już przez cały okres. Tak,że myślę, że warto.

edit: tak właśnie działa Vegantalgin, jest jednocześnie rozkurczowy i przeciwbólowy.
Stary 2008-04-25, 13:44   #237
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Ja to samo....

Lanesso, biedna
Przepiękny kolor

Ja wzięłam dwa apapy, nospę, wezmę jeszcze aspiryne jak nie minie...

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Madziu, cudne są

Dorotko, Myślę, że można tak połączyć. Ja często brałam Ibuprofen+ Nospę i jeszcze żyje
Dziekuję...

Cytat:
Lanesso i beoneself, jeśli mogę Wam poradzić, zaopatrzcie się w Vegantalgin to są najlepsze tabletki na bóle menstruacyjne. Na mnie nic nie działa nospa do niczego, a apapu w ogóle nie kupuje, bo dla mnie to strata pieniędzy, za słabe te tabletki. Zanim trafiłam na Vegantalgin brałam kilka razy dziennie nuforen ultra fast, a teraz biorę 1 tabletkę Vegantalginu w pierwszy dzień okresu i ból nie pojawia się już przez cały okres. Tak,że myślę, że warto.

edit: tak właśnie działa Vegantalgin, jest jednocześnie rozkurczowy i przeciwbólowy.
A to to na receptę? Ile kosztuje? Jestem sama w domu, bez kasy, wiec nie kupię, ale mam od prawie roku ciągle takie bóle i mało co pomaga, więc na sto procent się przyda. Dzięki
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-25, 13:47   #238
madziunia80
Zakorzenienie

Cytat:
Przepiękny kolor

Ja wzięłam dwa apapy, nospę, wezmę jeszcze aspiryne jak nie minie...

Dziekuję...

A to to na receptę? Ile kosztuje? Jestem sama w domu, bez kasy, wiec nie kupię, ale mam od prawie roku ciągle takie bóle i mało co pomaga, więc na sto procent się przyda. Dzięki
Nie, Vegantalgin nie jest na receptę, kosztuje kilkanaście złotych, nie pamiętam teraz, czy w opakowaniu jest 10, czy więcej tabletek, ale przy takiej skuteczności, to jest to wydatek na prawie cały rok. Więc myślę, że sie opłaca. Szczególnie, że bierzesz jedną tabletkę, a nie garść, więc nie obciążasz w ten sposób żołądka.
Stary 2008-04-25, 13:48   #239
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Uch, właśnie wróciłam ze szkoły i jestem padnięta Na dodatek kumpela zaraziła mnie, więc chodzę z ogrooomnym, czerwonym nosem i kaszle non stop co jednak nie przeszkadza mi w piciu coli
Lecę po coś na ząb
Kuruj się Kochana

Cytat:
Dieta czekoladowa mmmmmm

Cudne masz włosy

Cytat:
Biedactwo Myślę, że możesz połączyć.
Stary 2008-04-25, 13:51   #240
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

ja tez mysle ze mozesz połączyc
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości