Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 40-stą już część wątku świętujemy, w kupie trzymamy i dalej ciśniemy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-05-05, 20:37   #4731
bingos
Zakorzenienie

Dot.: 40-stą już część wątku świętujemy, w kupie trzymamy i dalej ciśniemy

Cytat:
Napisane przez LittleBeetle Pokaż wiadomość
Po kilku latach przerwy odnowił mi się problem z ręką. W sumie nie wiem co to jest. Kiedyś miałam raz czy dwa razy w roku, okropny ból uniemożliwiający mi niektóre ruchy (głównie podnoszenie ręki pod konkretnym kątem). W nocy ból jest na tyle nie do zniesienia, że albo nie śpię albo się budzę. Póki co się rozkręca a jak na złość młoda popłakuje w nocy i chce leżeć właśnie na tym ramieniu kiedyś nawet robiłam jakieś prześwietlenie ale nic nie wyszło (choć TZ twierdzi, że ono nie miało prawa wyjść bo pokazuje złamania/zwichnięcia). Także byleby tydzień przetrwać. W tym czasie chyba muszę przesiąść się na rowerek
Może do lekarza się wybierz?
Cytat:
Napisane przez Likable Pokaż wiadomość
Nie wiem czy się 'chwaliłam' ale oczywiście tylko ja spaliłam sobie nad morzem czoło i nos i teraz mi skóra schodzi
Pierwsza opalenizna
Cytat:
Napisane przez dziunkowa Pokaż wiadomość
MELDUJĘ 2,6 KM BIEGU, JOGE I VITALIE NA PLECY

Cytat:
Napisane przez Georgina_Kincaid Pokaż wiadomość
No właśnie nie mam nic co mnie motywuje teraz. Ja gotowałam sobie obadki, ale nie wiem co jest, no nie smakuje mi wszystko totalnie. Najgorsze, że ze smakiem mi się coś porobiło i takie 'normalne' jedzenie mi w gardle staje, na wymioty mnie bierze.
Na siłownie muszę wrócić.. Od października prawie w ogóle nie chodzę...
Może to kwestia odpowiednich przypraw? Do tych gotowców łatwo się przyzwyczaić, człowiek się po prostu uzależnia
A co stoi na przeszkodzie, żebyś na siłkę wróciła?
Cytat:
Napisane przez Rosebrd Pokaż wiadomość
Melduję zumbę

Cytat:
Napisane przez Georgina_Kincaid Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny, jakoś muszę się ogarnąć. Dzisiaj wsiadlam na rower, jakies 4km a myślałam, że ducha wyzione, a wiecej przecież jezdzilam..
No i super, od czegoś trzeba zacząć
Cytat:
Napisane przez Niedorosla_Antonina Pokaż wiadomość
wczoraj i dziś zrobiłam siłowy a od poniedziałku ogień na maxa już zaczynam

Melduję 6 km biegu (dziś o niebo lepiej, bo tylko trzy krótkie marsze w trakcie, ale kondycja nadal nie ta ) plus 3 serie na brzuchol

Gdzie jest Monte, Arnama i Katien???
bingos jest offline Zgłoś do moderatora