2017-05-05, 20:37
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 40-stą już część wątku świętujemy, w kupie trzymamy i dalej ciśniemy
Cytat:
Napisane przez LittleBeetle
Po kilku latach przerwy odnowił mi się problem z ręką. W sumie nie wiem co to jest. Kiedyś miałam raz czy dwa razy w roku, okropny ból uniemożliwiający mi niektóre ruchy (głównie podnoszenie ręki pod konkretnym kątem). W nocy ból jest na tyle nie do zniesienia, że albo nie śpię albo się budzę. Póki co się rozkręca a jak na złość młoda popłakuje w nocy i chce leżeć właśnie na tym ramieniu  kiedyś nawet robiłam jakieś prześwietlenie ale nic nie wyszło (choć TZ twierdzi, że ono nie miało prawa wyjść bo pokazuje złamania/zwichnięcia). Także byleby tydzień przetrwać. W tym czasie chyba muszę przesiąść się na rowerek 
|
Może do lekarza się wybierz?
Cytat:
Napisane przez Likable
Nie wiem czy się 'chwaliłam' ale oczywiście tylko ja spaliłam sobie nad morzem czoło i nos  i teraz mi skóra schodzi 
|
Pierwsza opalenizna 
Cytat:
Napisane przez dziunkowa
MELDUJĘ 2,6 KM BIEGU, JOGE I VITALIE NA PLECY
|

Cytat:
Napisane przez Georgina_Kincaid
No właśnie nie mam nic co mnie motywuje teraz. Ja gotowałam sobie obadki, ale nie wiem co jest, no nie smakuje mi wszystko totalnie. Najgorsze, że ze smakiem mi się coś porobiło i takie 'normalne' jedzenie mi w gardle staje, na wymioty mnie bierze.
Na siłownie muszę wrócić.. Od października prawie w ogóle nie chodzę...
|
Może to kwestia odpowiednich przypraw? Do tych gotowców łatwo się przyzwyczaić, człowiek się po prostu uzależnia 
A co stoi na przeszkodzie, żebyś na siłkę wróciła?
Cytat:
Napisane przez Rosebrd
Melduję zumbę
|

Cytat:
Napisane przez Georgina_Kincaid
Dzięki dziewczyny, jakoś muszę się ogarnąć. Dzisiaj wsiadlam na rower, jakies 4km a myślałam, że ducha wyzione, a wiecej przecież jezdzilam..
|
No i super, od czegoś trzeba zacząć
Cytat:
Napisane przez Niedorosla_Antonina
wczoraj i dziś zrobiłam siłowy  a od poniedziałku ogień na maxa już zaczynam
|

Melduję 6 km biegu (dziś o niebo lepiej, bo tylko trzy krótkie marsze w trakcie, ale kondycja nadal nie ta ) plus 3 serie na brzuchol
Gdzie jest Monte, Arnama i Katien???
|
|
|