Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szukam dziewczyn,które są chore i chcą z tego wyjść
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-26, 09:18   #4683
Nikita-v
Zadomowienie

Dot.: Szukam dziewczyn,które są chore i chcą z tego wyjść

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość

ale nie traktuj tych ćwiczeń jako musu! masz ochotę - ćwicz, nie masz - odpuść sobie. bo potem będziesz sobie wyrzucać właśnie tak, jak dziś
ale ja nie umiem ich inaczje traktowac.. jesli będę cwiczyć tylko wtedy gdy mam ochotę - tonigdy nie będę ćwiczyc

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
Funky,
wysłałam Wam zdjęcia!!!!!!!! mam prośbę: oceńcie, czy mam grube (nieproporcjonalne do górnej części ciała), krótkie nogi. proszę aha, i obojczyki mi wyszły jakoś strasznie chudo, chyba są grubsze na żywo zastanawiam się nad p.
ja nie dostałam fotki

i przepraszam was dziewczyny, ze ja swoich nie wysyłam.. mam tylko stare.... ( boze ja juz nigdy pewnie nie będę miała takiejn figury jak wtedy) a teraz nie robie sobie zdjęć, i nie pozwalam innym robic, bo czuje się jak baleron...
ja nie potrafie sobie wyważyć ilości jedzenia jakie powinnam zjadać.. ciągle albo jestem głodna ( lubie to uczucie ) albo jem do takiego stanu, gdy wydaje mi się ze jak przełknę choćby silne to pękne....
Nikita-v jest offline Zgłoś do moderatora