Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od SUSANNY: Bershka, Ryłko, Atmosphere, Baleriny i trochę kosmetyków :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-26, 23:01   #5
Susanna
Zakorzenienie

Przekupka: 31 pkt / 100% pozyt.
Send a message via Skype™ to Susanna
Dot.: Od SUSANNY: Bershka, Ryłko, Atmosphere, Baleriny i trochę kosmetyków :-)

1. Spódniczka mini z plisami z przodu - NOWA bez metek, nie miałam jej ubranej ani razu a teraz wisi w szafie nienoszona. Czarna żorżeta w cieniutkie pionowe paski, z tyłu gładka, karczek odcinany, z boku kryty zamek - świetny materiał! Rozmiar S.
2.
Jasno różowy stanik z koronki. Rozmiar moim zdaniem to 75 A/małe B. Miseczki mimo, że z koronki to nie prześwitują. Naprawdę śliczny!
3.
Sukienka w stylu RETRO - uszyta z przyjemnej dzianinki, która nie prześwituje. Świetnie dopasowuje się do figury, u dołu efektowna falbana. Miałam ją ubraną tylko JEDEN raz - nie mam jej gdzie nosić więc wisi sobie w szafie. Jeszcze do końca nie jestem zdecydowana czy ją oddać. Rozmiar 36/małe 38.
4.
Cienki sweterek-bluzeczka bogato przetykany srebrną nitką. Czarny, szary i jasno szary - 3 kolory. Dekolt w szpic z tyłu i z przodu. Rozmiar 36/38. W stanie idealnym!
5.
Krótka mini spódniczka marki ELLE z ciekawą aplikacją na udzie. W pasie sznurowana. Rozmiar 36/38
6. Szara tuniczka CUBUS. Odcinana pod biustem, dołem lekko rozszerzana Na prawej stronie delikatne zmechacenie od noszenia torebki. A tak to stan bardzo dobry. Rozmiar: XS.
(nie ma - leci do Karoli)

Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  IMG_8718.JPG
Wyświetleń: 14
Rozmiar:  81,4 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  img_2714.jpg
Wyświetleń: 20
Rozmiar:  88,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  IMG_7550.JPG
Wyświetleń: 21
Rozmiar:  107,7 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć