Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od SUSANNY: Bershka, Ryłko, Atmosphere, Baleriny i trochę kosmetyków :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-04-26, 23:01   #6
Susanna
Zakorzenienie

Przekupka: 31 pkt / 100% pozyt.
Send a message via Skype™ to Susanna
Dot.: Od SUSANNY: Bershka, Ryłko, Atmosphere, Baleriny i trochę kosmetyków :-)

1. Czerwone balerinki w białe groszki marki BARRATTS Na białej, gumowej podeszwie, dodatkowo gumka trzymająca buty na stopie. Buty miałam ubrane dokładnie 3 razy, są WYPRANE W PRALCE - dlatego jedna płócienna wkładeczka odkleiła się i jej nie ma. Rozmiar typowy 37.
2. Carefretka (mam nadzieję, że dobrze napisałam) - nowa, nieużywana, ja już jedną mam i drugiej nie potrzebuję
3. Śliczna kosmetyczka Maybelline - na lakierze zrobiły się takie małe czarne kreseczki od noszenia w torbie. A tak to w stanie bardzo dobrym.
4. Apteczny antyperspirant w kulce (roll-on) Dermedic - pozostało 50 % (to pojemność bodajże 100 ml więc pozostało 50 ml).
5. Bluzeczka "moro", przy dekolcie lekkie marszczenia , sznurowanie. Stan idealny, miałam ją założoną tylko raz na pokaz samochodów wojskowych Rozmiar: S.
6. Piękna tunika ANGIE. Czarna, wyszywana koralikami. Świetna jakość materiału!! Lekko rozszerzane rękawy, ładnie marszczona w biuście. Miałam ją ubraną tylko 2 razy więc stan idealny! Rozmiar: S.
7. Cienie Vipera: 3 kolory
- zieleń
- beż
- róż matowy
Zużycie widoczne na zdjęciu.
8. Liner JOKO Virtual - brąz z brokatem. Pędzelek długi (nie kałamarz). Naprawdę świetna jakość. Pozostało z 90 %, mało używany.

Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  img_2964.jpg
Wyświetleń: 10
Rozmiar:  92,4 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  img_2962.jpg
Wyświetleń: 44
Rozmiar:  77,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  img_3400.jpg
Wyświetleń: 19
Rozmiar:  109,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  IMG_7507.JPG