Dot.: Od SUSANNY: Bershka, Ryłko, Atmosphere, Baleriny i trochę kosmetyków :-)
1. Top NEW LOOK w kolorze brudnego różu. Z przodu ozdobna koronka, lekkie marszczenia, można go dajnie "zbluzować" Rozmiar: L
2. Śliczna bordowa bluzeczka w orientalnym stylu - ORSAY. Z przodu pięknie wyszywana, wiązana na szyi. Niestety ja fatalnie w niej wyglądam Nie miałam jej ani razu ubranej a była prezentem. Rozmiar: S.
3. Czarna sukienka z przyjemnej dzianiny. Świetnie układa się na sylwetce, przyjemna "lejąca" dzianinka. Kolor: głęboka czerń. Rozmiar S/M.
4. Uroczy top w stylu BABY DOLL! Świetna gnieciona satynka, uroczy wzorek, na biuście wszyste gumeczki. Top został przeze mnie lekko zwężony gdyż stwierdziłam, że jest za szeroki. Rozmiar: S.
5. Śliczna spódniczka w ciekawy wzorek. U dołu falbanka, krótka podszewka, w pasie gumka. Na mnie niestety (już) za mała Rozmiar: malutkie 36. (wymiary dla zainteresowanych)
6. Adidasy CROPP - szaro-srebrne. Mało używane, trochę w nich chodziłam ale nie są zniszczone! Świeżo wyprane Bardzo wygodne i zgrabne, nie odzierały mi nóg. Na lewej podeszwie mają czarną plamę która nie zeszła podczas prania - musiałam wejść w ciepły asfalt Sporo kosztowały... za coś wartościowego To typowy rozmiar 37.
Edytowane przez Susanna
Czas edycji: 2008-06-12 o 16:02
|