Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2017
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-05-11, 09:42   #3698
marttb
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2017

Cytat:
Napisane przez _kornelia Pokaż wiadomość
A taki pluszowy kombinezon na chłodny wrzesień, to chyba na 62 kupić, nie na 56?

Boże takie mam dylematy, że przez nie nic nie kupuję, bo nie mogę się zdecydować [emoji2]

Niechodki są ok tylko do zdjęcia, moim zdaniem.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Mi się wydaje, że lepiej wziąć 62

Cytat:
Napisane przez juka_juka Pokaż wiadomość
Marta mój mąż też ma podstawę plus diety.I przy kredycie robiliśmy tak że ta dietę mu wliczali do wypłaty w formie premii.I wtedy momentalnie zdolność większa.I fakt banki chcą pól roku dochodu.I często tez chcą pita za zeszły rok.Z tym że wydaje mi się że gardzą zwolnieniem w ciąży.W sensie że nie biorą wtedy dochodu pod uwagę tylko traktują Cie jako bezrobotną.Nie wiem czy w każdym banku tak jest musielibyście popytać.
Ogólnie nawet jeśli będą mnie tak traktowac to po podwyżce nie powinno być problemu w tym, że tak nie jest, nie które banki akceptują podpisanie oświadczenia o powrocie do pracy po macierzyńskim mąż ma dzwonić i dowiadywac się dokładnie jak to jest

[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;73710136]I takie i takie kupuję.
Te zielone śpiochy są na 56, dziwne że nie ma u Ciebie tego rozmiaru

To co ona nie sprząta po nich? [emoji14]

Ciesz się że mieszkacie osobno. Może i nie własne bo wynajmowane ale jesteście samodzielni
Ja bardzo żałuję decyzji że pieniądze z wesela przeznaczyliśmy na robienie góry u teściów, nie mogę się pogodzić z tą decyzją. Bo było to na prawdę dużo kasy, do której można by coś dozbierać i mieć swoje... [/QUOTE]
Sprząta, ale zanim to zrobi to już cały dom śmierdzi, a 3 koty, niech każdy ze 2 razy się załatwi a jeszcze gdybym mieszkała z nimi to pewnie oczekiwałaby, że jak jest w pracy to ja posprzątam
Nie dogadujesz się z nimi? Czy tak po prostu chodzi o bycie samym na swoim?

(...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam,
spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś,
choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤
marttb jest offline Zgłoś do moderatora