2008-04-28, 19:40
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn,które są chore i chcą z tego wyjść
Cytat:
Napisane przez kika171
Asilos Magdalena cokolwiek bym nie napisała to bedzie to banalne...czytając to co nap zabrakło mi słów  mogę jedynie życzyć Ci powodzenia i dużoooo silnej woli  a więc Kochana pamiętaj o tym, że musisz pozytywnie patrzeć na zycie bo to już połowa sukcesu 
|
Cytat:
Napisane przez funky87
Asilos Magdalena -  czytałam twoją historię i nie mogłam się oderwać od ekranu, podziwiam Cię za Twoją ogromną siłę i wolę walki , naprawdę możesz być wzorem dla nie jednej z nas. Mam nadzieję ze pomimo tego załamania i zniechęcenia jakie Cię teraz ogarnia nie poddasz się 
|
Dziękuję Wam za te dobre słowa. Wszystkim tu dziękuję Wiecie, ja sama się dziwię czasem, że to przetrwałam, że starczyło mi sił. Ale wtedy żyło się z dnia na dzień (nie pisze- żyłam, bo to dotyczyło całej mojej nabliższej rodziny). Gdybym mi ktoś wtedy powiedzial, że stawanie na nogi będzie trwało tak długo- może bym tego nie zniosła.
Cytat:
Napisane przez Krytia
Asilos Magdalena moge cię zapytać : gdzie teraz jesteś, że za niedługo wracasz ? <sorry, że pytam ale ja taka nie doinformowana jestem  >
|
Jestem w Szkocji. Mieszkam z moim bratem, pracuję tu. Ale postanowiłam wrócić do kraju, bo źle mi tu. Jestem bardzo przywiązana do rodziców i strasznie tęsknię. Poza tym tęsknię za moimi kotkami i psiakami Boże aż się popłakałam Tak strasznie ich wszystkich kocham!!!!
Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna
dokładnie tak myślałam.
powinnaś pomyśleć nad terapią, a mama jest wg mnie pierwszą osobą, która powinna dowiedzieć się, że coś nie tak. pomyśl, jak się poczuje, gdy dowie się, gdy stanie się coś złego 
|
Pomyślę jak powidzieć to mamie. Nie wiem czy lepiej będzie poczekać z tą rozmową do mojego powrotu czy powiedzieć teraz przez skypa.
Och czuję, że mam przed sobą dłuuuugą, nieprzepsaną noc...
|
|
|