2008-04-29, 17:34
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .
Cytat:
Napisane przez agness51
Zooosiu - bardzo się cieszę,że doszłaś do takich wniosków  miło czytać tak pozytywny poost  super,że zjadłaś i zupę i naleśniki,że przemyślałaś sobie wszystko 
oby tak dalej 
|
Cytat:
Napisane przez EwelkaaS
Zosia- gratuluję, że się przełamałaś i zjadłaś te naleśniki  co do oglądania się na innych i porównywania- jestem tego samego zdania. A jeżeli będziesz tyła z głową, zdołasz to zahamować w odpowiednim momencie i wszystko będzie ok 
|
Dziękuje mam nadzieje, że tak będzie.
Agness, słuchaj ja na prawdę tak czytam tylko o tym jaka to Ty gruba jesteś, że sama zwątpiłam w to co widziałam jakiś czas temu. myślę więc, no nic wejdę na tą pocztę, sprawdze, może rzeczywiscie jakieś mylne wrażenie czy coś. ale otwieram te zdjęcia i przyglądam się. i wiesz co? ja, jak wiele innych dziewczyn, mówię to poraz kolejny. jesteś szczupła! jej, tak mi namotałaś w głowie, że na prawdę myślałam, ze cos mi się przewidziało, ale oglądam te Twoje zdjęcia i kurcze no, masz na prawdę świetną figure! Aga, obudź się! nie wciskaj nam kitu Kochana. napisz sobie na wielkiej kartce, nie tyle co 'jestem szczupła', ale raczej 'jestem super' albo 'lubię siebie', powieś w jakimś czytelnym miejscu i czytaj to, patrz na to, powtarzaj.
Bo jeszcze chwila a ta cieniutka nić która dzieli Cię od poważnej choroby pęknie. Jeśli już się tak nie stało