Zakorzenienie
Przekupka: 7 pkt / 89% pozyt.
|
Czerwiec - primark, h&m, asos, zara
Na wstępie chciałabym wyjaśnić, że mieszkam w anglii i w Polsce będę od 26.06 i wtedy też będę mogła wysłać wszystkie paczki. Dlatego jeśli komuś nie pasuje ten termin i nie chce czekać, proszę nie proponować wymiany.
Jednocześnie przypominam, że możemy również umówić się na wysyłkę zagraniczną, ale proszę pamiętać o kosztach wysyłki, które znacznie wzrastają
Proszę też nie mieć mi za złe jeśli nie odpisuję przez 1-2 dni. Pracuję w systemie 12-godzinnym i nie zawsze po pracy mam czas i ochotę przekopywać się przez kolejne wątki. Wszystkim staram się w miarę na bieżąco odpisywać. Gdybym kogoś pominęła proszę jeszcze raz odzywać się
Na życzenie mogę zrobić więcej zdjęć poszczególnych rzeczy, zmierzyć je czy też wyprasować i dopiero wtedy pokazać jak wyglądają
To, że nie znalazłam nic za konkretną rzecz nie znaczy, że przy innej również nic nie znajdę. Po prostu niektóre rzeczy oddam łatwiej, przy innych będę wybrzydzać. Choć większości z nich chcę się po prostu pozbyć za coś przydatnego, bo zalegają mi w szafie
1. Koszula mgiełka, primark, rozmiar 6/XS, stan idealny
2. Kombinezon, primark, rozmiar 6/XS, nowy, bez metek, jedynie przymierzony
3. Kurtka, parka, h&m, rozmiar 6/XS, chodziłam w niej jeden sezon, ma rozdartą kieszeń w środku, poza tym stan bardzo dobry
4. Shapewear, asos, rozmiar XXS/4-6, rozmiar malutki, na mnie za mały, nigdy nie założyłam, a więc nowe jeszcze z metkami
5. Spodnie, noname, rozmiar XS, nowe, tylko przymierzone
6. Sweterek h&m, rozmiar XS, nowy, tylko przymierzyłam, jednak ma malutką dziurkę na ramieniu, jest zdjęcie
7. Koszulka półprzezroczysta, rozmiar S, stan bardzo dobry
8. Koszulka ala mgiełka, rozmiar XS, leciutko zmechacona z tyłu
9. Legginsy z lidla, rozmiar M, zmechacone w jednym miejscu, poza tym stan bardzo dobry

Edytowane przez Silence_
Czas edycji: 2017-06-07 o 15:14
|