|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
Cytat:
Napisane przez martucha84
ja sie odchudzac niebede co najwyzej zeby przytyc
|
to ty bedziesz walczyc o przytycie
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO
oj nie  z titanickiem to ja mam bardzo zle wspomnienia brrrr jak jeszcze chodzilam do podstawowki to chodzilam na oaze i tam czasem organizowali takie dyskoteki oazowe  i na pewnej dyskotece poprosil mnie do tanca taki niedorobiony synek  (cos ma jakies lekkie uposledzenie) no i mi go bylo zal, wiec sie zgodzilam, no i tanczymy sobie a tu nagle on zaczyna mnie calowac po szyi brrrr do teraz mnie trzepie jak sobie to przypomne  takze titanic odpada  no ale juz zaczelam robic do tej piosenki co podalam linka
|
no sliczna jest a z tytanicie to faktycznie nie bardzo
Cytat:
Napisane przez Zottel
Witajcie kobietki! Wlasnie wrocilam do domu. Jestem juz zonka  Bylo pieknie. Mimo ze to na razie byl tylko slub cywilny bylam strasznie zdenerwowana. Jeszcze teraz nie moge do konca uwierzyc ze to juz
Musze teraz nadrobic zaleglosci i przeczytac wszystko co w tym czasie napisalyscie.
|
kochana gratulacje opowiedz i pochwal sie obraczka buziaki
Cytat:
Napisane przez jaga_2001
Przejzalam tylko ostatnich pare stron.
Do wspolnego odchudzania i ja chetnie sie dopisze, bo znow na siebie patrzec nie moge, mimo, ze schudlam te 6 kg i waga stoi... Teraz jestem przed okresem, mam mega PMS i do tego tak spuchalm, ze szok... brzuch wystaje niemilosiernie, przez co z ledwoscia dopinam spodnie... CZekam do jutra az moze w koncu dopadne bialko, ktore mam zamiar jesc. Na zadne diety kapusciane sie nie pisze, bo wiem, ze to o kant tylka, ze po tym to tylko efekt jo-jo mnie czeka na bank... Bialko, dieta bialkowa i cwiczenia 20 min dziennie. Tak bedzie wygladal kazdy moj dzien... Za to teraz obrzeram sie na maksa. Mam pms to mam non stop chcice na slodkosci. Tydzien temu tort (dla TZ z okazji ukonczenia szkoly, niech chlopak, wie, ze jestem z niego dumna ), przedwczoraj ciasto (siostra wpadla na pogaduchy to musialam ja jakos ugoscic...), wczoraj tez (grill), dzis tez (bylismy na komunii) a za tydzien urodziny i kolejny tort...
Jutro jade do Wawy na badania kontrolne... Obliczylam, ze jezdze juz tam pol swego zycia. Szczerze - to mam juz tych podrozy dosc, bo ostatnio co raz to cos nowego wynajduja... Zalamka...
Zyc mi sie odechciewa normalnie przez te buzujace hormony...
Od wczoraj jeszcze TZ mnie doluje... Chial wyjsc ze mna na impreze, w sumie tez chcialam. Umalowalam sie, TZ sie wyszykowal a ja zaczelam wyciagac ciuchy, w ktorych moglabym wyjsc na impreze... I co? I skonczylo sie to zewnym placzem, bo okazalo sie, ze nie mam nic, co mogabym zalozyc... Tzn mam, ale makabrycznie w tym wygladam... A nie pojde do ludzi w czyms w czym sie zle czuje, mimo, ze bardzo mi sie to podoba... Ogladam stare zdjecia i wyje. Dzis wstalam z zapuchnietymi oczami i podmimowana, to TZ wieczorem chcial mi je poprawic i zabral na zakupy. Mordka mi sie na chwile rozesmiala, ale tylko na chwile - do czasu az tz powiedzial, ze wg niego zle sie ubieram, ze dziwnie, ze mu sie moj styl wogole nie podoba i wogole i w szczegole... Juz mi sie zakupow odechcialo... Zachodzilam do kazdego sklepu po kolei i nie widzialm nic co moglabym zalozyc... Jak juz mi sie spodobalo to TZ kazal to odkladac, bo jemu sie nie podobalo... A jak poprosilam by sam pokazal w czym chce mnie widziec to tym bardziej sie zalamalam, bo pokazywal ciuchy, ktore nadaja sie tylko i wylacznie dla osob szczuplych a nie z odstajacym brzuchem jak u mnie... (falbanki, marszczenia i koronki na brzuchu!) W efekcie jesdno jest obrazone na drugiego. Pozniej TZ zaczal sie tlumaczyc, ze nie chodzilo mu o to, ze zle sie ubieram tylko o to, ze ciagle chodze w tym samym. A jak mam nie chodzic w tym samym, jak mam pelna szafe ciuchow, w ktore wogole sie nie mieszcze, bo przytylam! I to przez niego!
Kuzwa, niech szybciej przychodzi ta ciota bo wykoncze sie psychicznie... 
|
oj kochana wpsolczuje ja dzis 1 dzien po !! wiem co to znaczy....
od jutra zaczynamy dietke i zobaczymy ktora z nas pierwsza odpadnie a jak odpadnie za kare 50 brzuszkow i 50 przysiadow robi :P i dolancza sie