|
|
#4291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
Cytat:
Jezeli nic sie nie zmieni to popracuje to jakis czas I moj TŻ zadowolony, bo pracuje od 6 do 14 , wiec nie bedziemy sie mijać i mama zadowolona, bedzie miala z kim jezdzic do pracy I ja zadowolona, w koncu mam jakies zajecie
|
|
#4292 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie kobietki! Wlasnie wrocilam do domu. Jestem juz zonka
Musze teraz nadrobic zaleglosci i przeczytac wszystko co w tym czasie napisalyscie. |
|
|
|
#4293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszymy się razem z Tobą![]()
|
|
|
|
|
#4294 |
|
Wtajemniczenie
|
Zottel gratuluję!
Napisz nam jak to jest, bo my jeszcze takie nieuświadomione
|
|
|
|
#4295 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciesze sie ze masz umowe![]() Cytat:
jak slub jak przysiega? nerwy byly? kurde ale ci zazdrosze.. obraczka na palcu swieci?
|
|
|
#4296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4297 | |||||
|
Zakorzenienie
|
kurde normalnie widac ze weekend dobiega konca bo nagle tyle osob na wizazu i dyskusja wre
![]() Cytat:
Tez by mi bylo przykro z tego powodu, w koncu mama to mama no ale moze jej przejdzie i przyjedzie, moze ma gorsze dni, a moze przekwita?? moja mama ostatnio chyba zaczela i jest bardzo upierdliwa ![]() Cytat:
ja jeszcze sezonu nie rozpoczelam czekam na Tżta ale juz temat grilla sie przewija w kazdej rozmowie na gg i kazdym smsie takze nadrobimy wszystkie te kielbachy ![]() No a mi dzis nareszcie nie jest slodko, ale za to tak sie obzarlam ze zaraz padne ![]() Cytat:
gorzej jakby sie nie myl wcale a fe fe ![]() Cytat:
wszyscy zadowoleni fajnie ze tak szybko przyszla Ci ta 2 propozycja ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4298 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje wszystkim za gratulacje
Czuje sie jeszcze troche dziwnie jak pomysle ze teraz jestem mezatka Opowiesci i zdjecia jutro. Dzis odpoczywamy
|
|
|
|
#4299 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.A o posadzie bibliotekarki marzę cały czas . Nawet trochę żałowałam, że od razu nie poszłam na studia z bibliotekozawstwa, tylko na filologię polską. No, ale dzięki temu będę miała o papierek więcej . Wiem, że praca bibliotekarki kojarzy się wielu ludziom z nudą, ale dla mnie to cos całkiem innego . Kocham książki, każda z nich ma swoją historię...![]() Cytat:
. Nie będzie ich przecież tyle, żeby się pomylić.Cytat:
.My nauki kończymy jutro wizytą w poradni . U nas był jeden Dzień Skupienia, 1 spotkanie z księdzem i dwa z przedstawicielami poradni. To wszystko![]() Cytat:
. Przesyłam Ci uściski pełne otuchy![]() Cytat:
. Babcia TŻa zrobiła w piątek też rewelacyjne rogaliki. Zjadałam ich duuuuużo:ślina:Cytat:
. GratulujęCytat:
Czekamy na zdjęcia jutro z samego rana![]() Długi weekend dobiegł końca... Ale się wybyczyłam z TŻem, mnóstwo czasu spędziliśmy razem . Szkoa tylko, że nie wracamy z naszych wycieczek do wspólnego domku... Ale już za troszkę ponad rok |
|||||||
|
|
|
#4300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno jest ciekawa i w ogole, ja tez lubie czytac ksiazki takze pewnie bym sobie podczytywala w wolnych chwilach Poprostu moja mama jest ksiegowa i jak widze, jak przynosi sterty papierow do domu, jak co chwile ma jakas kontrole i sie denerwuje to ja na prawde nie chcialabym takiej pracy nawet moja mama chciala mnie wyslac na ekonomie to sie zapieralam rekami i nogami A praca bibliotekarki kojarzy mi sie ze spokojnym zawodem, tam konczysz prace, idziesz do domku i nie myslisz o tym, a w przypadku ksiegowej np to jest srednio mozliwe, bo mama co chwile sie martwi czy cos tam zrobila dobrze No a praca bibliotekarki nie jest taka stresujaca i odpowiedzialna heheh bibliotekarka to bym mogla byc no a w ogole to mi sie wydaje ze niekoniecznie trzeba skonczyc studia, bo moja znajoma przyjeli do pracy w bibliotece po stosunkach miedzynarodowych i to normalnie z ogloszenia, a nie przez jakies kontakty
|
|
|
|
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
Samba, ja napisałam tak ogólnie
. Nie wyczytałam z Twojego postu, że uważasz, iż to nudna praca . Miałam na myśli innych ludzi.Z tego, co wiem, to jakis czas temu weszło takie zarządzenie, według którego teraz juz mozna zatrudniać w bibliotekach ludzi, wykształconych po tej właśnie linii. Faktem jest, że to naprawdę wkurzające, że ktos sobie skończył stosunki międzynarodowe i siedzi w bibliotece zabierając w ten sposób miejsce prawdziwym bibliotekarzom. No, a ile jest takich osób... |
|
|
|
#4302 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
Przejzalam tylko ostatnich pare stron.
![]() Do wspolnego odchudzania i ja chetnie sie dopisze, bo znow na siebie patrzec nie moge, mimo, ze schudlam te 6 kg i waga stoi... Teraz jestem przed okresem, mam mega PMS i do tego tak spuchalm, ze szok... brzuch wystaje niemilosiernie, przez co z ledwoscia dopinam spodnie... CZekam do jutra az moze w koncu dopadne bialko, ktore mam zamiar jesc. Na zadne diety kapusciane sie nie pisze, bo wiem, ze to o kant tylka, ze po tym to tylko efekt jo-jo mnie czeka na bank... Bialko, dieta bialkowa i cwiczenia 20 min dziennie. ), przedwczoraj ciasto (siostra wpadla na pogaduchy to musialam ja jakos ugoscic...), wczoraj tez (grill), dzis tez (bylismy na komunii) a za tydzien urodziny i kolejny tort... ![]() Jutro jade do Wawy na badania kontrolne... Obliczylam, ze jezdze juz tam pol swego zycia. Szczerze - to mam juz tych podrozy dosc, bo ostatnio co raz to cos nowego wynajduja... Zalamka...Zyc mi sie odechciewa normalnie przez te buzujace hormony... Od wczoraj jeszcze TZ mnie doluje... Chial wyjsc ze mna na impreze, w sumie tez chcialam. Umalowalam sie, TZ sie wyszykowal a ja zaczelam wyciagac ciuchy, w ktorych moglabym wyjsc na impreze... I co? I skonczylo sie to zewnym placzem, bo okazalo sie, ze nie mam nic, co mogabym zalozyc... Tzn mam, ale makabrycznie w tym wygladam... A nie pojde do ludzi w czyms w czym sie zle czuje, mimo, ze bardzo mi sie to podoba... Ogladam stare zdjecia i wyje. Dzis wstalam z zapuchnietymi oczami i podmimowana, to TZ wieczorem chcial mi je poprawic i zabral na zakupy. Mordka mi sie na chwile rozesmiala, ale tylko na chwile - do czasu az tz powiedzial, ze wg niego zle sie ubieram, ze dziwnie, ze mu sie moj styl wogole nie podoba i wogole i w szczegole... Juz mi sie zakupow odechcialo... Zachodzilam do kazdego sklepu po kolei i nie widzialm nic co moglabym zalozyc... Jak juz mi sie spodobalo to TZ kazal to odkladac, bo jemu sie nie podobalo... A jak poprosilam by sam pokazal w czym chce mnie widziec to tym bardziej sie zalamalam, bo pokazywal ciuchy, ktore nadaja sie tylko i wylacznie dla osob szczuplych a nie z odstajacym brzuchem jak u mnie... (falbanki, marszczenia i koronki na brzuchu!) W efekcie jesdno jest obrazone na drugiego. Pozniej TZ zaczal sie tlumaczyc, ze nie chodzilo mu o to, ze zle sie ubieram tylko o to, ze ciagle chodze w tym samym. A jak mam nie chodzic w tym samym, jak mam pelna szafe ciuchow, w ktore wogole sie nie mieszcze, bo przytylam! I to przez niego! Kuzwa, niech szybciej przychodzi ta ciota bo wykoncze sie psychicznie...
|
#4304 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak kolezanka to pracuje tam z 2 lata juz, nie mam pojecia czy przyjeli ja przed tym rozporzadzeniem o ktorym mowisz czy nie ![]() Cytat:
To normalne ze faceci chca widziec swoje kobiety w jak najkrotszych bluzeczkach i jak najkrotszych spodniczkach dla niego i tak na pewno jestes najpiekniejsza kobieta na swiecie, wiec jakbys zalozyla taka krotka spodniczke, w ktorej sama byc uwazala ze wygladasz strasznie gruba i w ogole to on by tego pewnie w ogole nie zauwazyl nie ma sie co martwic Moj tez tylko mi marudzi o mini, a ja sie za dobrze w mini nie czuje, lubie spodniczki ale taki przed kolanko , tz chce mini wiec mu powiedzialam ze w te wakacje jakas kupimy, ale za ja ja musze wybrac i zeby apsolutnie nie kupowal mi zadnej na allegro moj Tż ma manie kupowania mi sexy ciuszkow na allegro rozmiar S, w ktorych sie potem ledwie mieszcze i moge mu je ubrac najwyzej do lozka ;P
|
||
|
|
|
#4305 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz wszystkie Ci zazdrościmy hehe czekamy jutro na zdjęciaCytat:
Nie przejmuj się TŻtem, na pewno on też miał zły dzień, albo był zły, że nie poszliście na imprezę i nie chciał Ci powiedzieć nic nieprzyjemnego
|
||
|
|
|
#4306 | |||
|
Zakorzenienie
|
to ty bedziesz walczyc o przytycie
Cytat:
a z tytanicie to faktycznie nie bardzoCytat:
opowiedz i pochwal sie obraczka buziakiCytat:
od jutra zaczynamy dietke i zobaczymy ktora z nas pierwsza odpadnie a jak odpadnie za kare 50 brzuszkow i 50 przysiadow robi :P i dolancza sie
|
|
|
#4307 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczynki!!!
Zottel serdecznie gratuluje i czekam na zdjecia widze ze wam wszystkim weekend majowy sie udal mi niestety nie dzisiaj mielismy piekny wypadek moj tz prowdzil rabnal zebami w kierownice az ja wygial wargi ma spuchniete ze wyglada caly czas jakby mial sie rozplakac no ale co zostalam bez samochodu za to z bolem szyji od pasow i strachem czy moj tz jeszcze oddycha bo zle sie czul a bylismy na pogotowiu no ale moj tz uparty jak osiol i w szpitalu nie chcial zostac a ja czuwam i sprawdzam czy wogole oddycha i rycze bo sie o niego boje ale caly czas leze kolo niego . Ach wiec to jest moje podsumowanie zajefajnego majowego weekendu
|
#4308 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wszyscy sa zadowolenie- i ty przede wszsytkim to najwazniejsze![]() ![]() ![]() Cytat:
faceci to niestety inne istotki niz my...zazwyczaj chca dobrze, ale czasem okazuje sie ze to co wg nich jest dobre dla nas jest np beznadziejne- i tak wkolomacieja w roznych kwestiach a kazdy facet tez chcialby widzic swoja kobiete w seksownych ubrankach- nie wazne jaka mamy wage...tacy juz sa![]() Cytat:
przykro miz powodu wypakdu i jego konsekwencji ...3mamkciu ki, zebyscie obydwoje jak najszybciej doszli do siebie...ehh a faceci tacy sa uparci, od lekarzy z daleka itp. - ale postaraj sie tak niezamartwiac napewno bedzie dobrze..i juz jutro zobaczysz poprawe!!!
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-05-05 o 22:16 Powód: post pod postem |
||||
|
|
|
#4309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4310 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie. Jeśli nie to się przypominam.
![]() Cytat:
)U mnie wszystko po staremu. Data ta sama, narzeczony ten sam. W tym tygodniu mamy zamiar zaklepać kamerzystę. Byłam w jednym studiu - zdjęcia mieli super (na pewno będą stamtąd - jeszcze nie wiem plener czy studio - trochę drogo, ale są śliczne) - najlepiej by było wsiąść i stamtąd kamerzystę, ale jak byliśmy to akurat nie mieli płytki, bo wszystkie wydali. Powiedzieli, żeby przyjść po świętach. Co do sali - tu mam wielki problem. Salą zajmuje się moja mama. Była na rozmowie z właścicielką. Coś tam się dogadały. Ale nic mi nie chce powiedzieć. Mówi, żebym się nie martwiła, że wszystko jest ok i że to nie mój problem i żebym się nie interesowała. To chyba jakiś odwet za to, że na początku trochę za jej plecami działałam. Dziewczyny pomóżcie jak mam dotrzeć do mojej mamy. Do księdza wybieramy się w okolicy września, ale myślę, że i tak karze nam przyjść później. W mojej niewielkiej parafii, jakoś nieczęsto są śluby. Oj rozpisałam się tak z rana. Miłego dnia |
|
|
|
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
ale dlaczego twoja mama sie sama salą zajmuje i czemu z tego jakąs tajemnice robi. a co jesli ci sie nie spodoba?? ja bym pogadala otwarcie z mamą
|
|
|
|
#4312 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale trzymam mocno kciuki ze i tobie sie niedlugo uda ![]() Cytat:
![]() jaga niemartw sie... napewno nie mial nic zlego na mysli.. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() pogadaj z mama... bo co jesli z ta sala jest cos nie tak, a mama chce ci oszczedzic przykrosic? hmm ja bym z sameko zaciekawienia niemogla spac... i jej wiercila dziure w brzuchy... ano wlansie... potem inne moga byc zajete i co wtedy?
|
|
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
tym bardziej, ze z salami na 2009 rok jest juz dawno duzy problem, wiec trzeba sie spieszyć
|
|
|
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
Z salą na pewno jest dobrze. Miałam iść razem z mamą (salę wybraliśmy z TZ) , ale się rozchorowałam, mama była trochę zła, bo umówiłam ją trochę za jej plecami (tzn. myślałam, że się dogadałyśmy, a tu jednak nie). No i moja mama poszła sama. I nie chcę mi teraz powiedzieć o czym rozmawiała, co ustaliła. Wysłałam nawet TZ na przeszpiegi i nic. Wydaje mi się to trochę chore. No ale cóż moja mama jest hmm.. trudnym człowiekiem.
Próbowałam z nią porozmawiać, ale nic to nie daje. Nie wiem już jakich argumentów używać. Mam wrażenie, że robi mi na złość. Przez to odechciewa mi się całego tego wesela. I oczywiście wpływa to też na mnie i TZ, wyładowuję się na nim. |
|
|
|
#4315 |
|
Zakorzenienie
|
to powiedz mamie, ze w takim razie sami tam pójdziecie i ustalicie wszytsko . ja bym poszła do tej sali i sie wypytała
|
|
|
|
#4316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4317 |
|
Zakorzenienie
|
Zottel!!!!!!!!!! Gratulacje ogromne! I najlepsze życzenia na nowej drodze życia!!!!!!!!!! Czekam na zdjęcia i relacje!!!!!
Mała- trzymaj się! Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze! Choć strach to pewnie ogromny! Dziewczyny! A ja mam znów problem. wczoraj byliśmy posłuchać "naszego" zespołu. poleciła nam znajoma i strasznie zachwalała. W sumie po jej zapewnieniach to byliśmy prawie zdecydowanie, to wczorajsze przesłuchanie to miałabyś tylko formalność i potem podpisanie umowy. A teraz to nie wiem co robić. Obdzwoniliśmy jeszcze kilka wczoraj zespołów, ale chyba tylko 1 miał wolne- i też nie bardzo wiadomo jak gra.I teraz to już nie wiemy co robić. puściłam wśród znajomych wici - może jeszcze sie coś znajdzie. A może te zespoły to wszystkie na podobnym poziomie są -tylko nam sie wydaje że na coś lepszego trafimy? Co radzicie? |
|
|
|
#4318 |
|
Wtajemniczenie
|
Dlatego wybrałam Dja, bo oryginalne wykonania nie mogą nic zepsuć. A Dj jest też wodzirejem więc nie rezygnuje się też z zabaw.
|
|
|
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
mala kochanie
![]() ![]() ![]() :![]() ![]()
|
|
#4320 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.

Jezeli nic sie nie zmieni to popracuje to jakis czas

Tez by mi bylo przykro z tego powodu, w koncu mama to mama

Bialko, dieta bialkowa i cwiczenia 20 min dziennie.