Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Październikowe mamy 2017 ❤ -cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-06-08, 12:16   #2247
Kate Noir
Zakorzenienie

Dot.: Październikowe mamy 2017 ❤ -cz. 2

Cytat:
Napisane przez SzKlAnEczKaaaa1212 Pokaż wiadomość
Ja też się witam Dzisiaj o 17 połówkowe i pierwszy raz ide z mężem chociaz moja Pani doktor bardzo nie lubi osob towarzyszacych podczas usg ale do cholery place jej niemałe pieniądze co wizyta i chyba mi się należy cokolwiek
Dziewczyny jak ja czytam że dzidzia musi się ruszać min. 10 razy na godzine to troszkę sie przeraziłam bo ja owszem czuje ruchy codziennie ale na pewno nie aż tyle. Chyba bym oszalała, zwłaszcza że te kopniaki to nie należą do najprzyjemniejszych rzeczy. 😂

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Tex mam o 17 połówkowe
Mi poprzednia gin aż zabroniła liczenia, bo powiedziała, że matki wariują od tego i niepotrzebnie się nakręcają. Wg niej dziecko ma się ruszać po prostu regularnie. A czy to będzie 6 czy 20 kopnięć na godzinę to bez znaczenia . W poprzedniej ciąży miałam moze po 2 kopnięcia na godzinę[emoji14]młody był bardzo delikatny .

Cytat:
Napisane przez Cherry_Muffin Pokaż wiadomość
Adhoc gratuluję chłopca!

Kate ale dlaczego że cukrzycy się nie pozbedziesz? Miałaś też ciąża? U mnie lekarz mówił że spokojnie zobaczymy po porodzie co i jak.
Jakiś czas temu myślałam , że w ciąży mi jeszcze minie wiem , naiwna byłam . Po ciąży mam nadzieję , że nie będę miała.

Cytat:
Napisane przez nunny Pokaż wiadomość
Tardyferon, dostałam na receptę i kupiłam od razu zapas na dwa miesiące nie miałam pojęcia że można mieć takie mdłości po tym. Dodatkowo jeszcze rozstraja mi żołądek
Jak nadal się nie przyzwyczaisz to poproś o inne. Ja te akurat tolerowalam dużo lepiej od Biofer. Nie wyrzucaj , może jakaś koleżanka w ciąży beside potrzebowała ? Sama bym od Ciebie odkupiła , ale średnio z odbiorem.

[1=cb88dba0fc36678caba5734 659402cd6408543f4;7449050 1]Ranek jest dla synka zanim pójdzie do żłobka. Ostatnio kącik czytelniczy. Na topie ulica czereśniowa i pucio mówi pierwsze słowa.

[/QUOTE]

Pucio jest the best 😎

Cytat:
Napisane przez aguleekk Pokaż wiadomość

Dzisiaj idę z mamą obejść kilka sklepów w poszukiwaniu sukienki na wesele jak ja tego nie lubię... wątpię, że coś kupię
Ja w końcu zamówiłam z ASOS taką http://m.asos.com/asos-maternity/aso...3&gridcolumn=2 ma przyjść do mnie max do 13.06 a zamawiałam dwa dni temu.
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora