2017-07-03, 12:54
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z różnymi trenerami ćwiczymy, o świetną formę walczymy! Cz. II
Cytat:
Napisane przez Eluvtus
Ja zle znosze diety typu lowcarb. Mi najlepiej na ogolnym rozkladzie
|
Motywator Dietetyczny na yt mówi, że na keto potrzeba około 6 tygodni żeby zacząć odczuwać pozytywne skutki diety, ponieważ odrzucenie takiej ilości węgli jest dla organizmu strasznym szokiem, no i zanim organizm nauczy się pobierać energię i zapasy z tłuszczów to mija trochę czasu. Dlatego boję się przejść na ketozę, że będę się czuć jak g..wno na low carbie mam 140g węgli dziennie zamiast domyslnie 220 140g bialka (2g na kilogram masy ciała) i 70g tluszczy. W dni treningowe jak spalam po 500kcal na silowni tych makro jest proporcjonalnie wiecej 
---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------
Cytat:
Napisane przez czarownica jaga
Dziś byłam na siłowni, pobiegałam na bieżni, trochę byłam na orbitreku i trochę na rowerku. Jednak siłka to nie moja bajka, chyba że miałabym wynajetego trenera, który by mnie poprowadził. Poprzestanę na dywanówkach. 
|
Czyli zrobiłaś trening cardio, który można zrobić wszędzie, a którego sama nie znoszę..  
Polecam przestudiować plan treningowy, wybrać się jeszcze raz z włączonym w telefonie filmikiem na yt i w pełnym skupieniu z zegarkiem pod ręką wykonać ten prosty plan, a gwarantuje, że odczucia co do siłowni będą zupełnie inne..
Kliknij w ten link i zapoznaj się z tym panem, można zobaczyć moje komenatzre jeszcze bo zaczynałam od jego planu treningowego i jestem mega zadowolona A cardio w moim wykonaniu to 5 minut bieżni przed treningiem i 5 minut orbitreka po treningu   
---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------
Cytat:
Napisane przez Eluvtus
Teraz ćwiczę chuba tylko dla zdrowej psychiki. Rolki cały czas ciągnę codziennie od 3 miesięcy (i pewnie to współczynnik działający na utratę kg bez słodkiego), i przez długi czas nie ruszałam się dodatkowo. Ale brakuje mi progresu, tego poczucia, że do czegoś dążę.
Wtf, to jest normalne? 
|
Po prostu złapałaś dryg do aktywności fizycznej i nie ma co tego porzucać Tylko zazdrościć Tobie 
---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------
Cytat:
Napisane przez czarownica jaga
Boziu, jestem grubasem przy Was a myślałam, że nieźle wyglądam  ( Mam 178cm i ważę, uwaga! 70kg  Chyba się zapadnę pod ziemię. Fakt, że wzięłam się za siebie gdzieś około miesiąc temu, no ale i tak masakra. No i cellulit to moje zmora, na udach niestety widoczny.
|
Ja mam 160cm i ważę 70kg miesiąc temu 78.
|
|
|