Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nowy uporządkowany wątek Justysi ^^ Zapraszam na wymianki ^^ Fajne ciuszki :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-12, 10:38   #2
justyna2309
BAN stały

Przekupka: 24 pkt / 96% pozyt.
Dot.: Nowy uporządkowany wątek Justysi ^^ Zapraszam na wymianki ^^ Fajne ciuszki :)

Bluzy:

1.2. Pomarańczowa cienka bluza z napisem ''Army''. Kupiona 2 tygodnie temu raz wyprana i założona dwa razy. Jej stan jest bardzo dobry. kolor zbliżony do tego na pierwszym zdjęciu. Rozmiar z metki to L ale ja noszę rozmiar S/Xs i jest na mnie dobra. Wymienie tylko na coś fajnego bo bluza jest świetna. REZERWACJA !!!!

3.4. Szara cienka bluza kupiona w tamtym roku lecz mało noszona. Jej stan jest dobry z plusem. Rozmiar z metki to M ale według mnie to S/Xs.

5. Fajna bluza z kapturem, dość ciepła. Stan dobry ponieważ była prana kilka razy i ma małe, prawie niewidoczne ''skulkowania''. Rozmiar uniwersalny ale według mnie to S. Za coś fajnego !!

6.
Fajna, ciepła bluza z kapturem. Rozmiar S, stan dobry ( końce sznureczków przy kapturze zaczeły mi się strzępic i musiałam je zawiązac ale teraz też ładnie wygląda, poza tym wypadałoby ją ogolic). Bluza naprawdę super !
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  bluza Army.jpg
Wyświetleń: 17
Rozmiar:  52,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  Army na mnie.jpg
Wyświetleń: 22
Rozmiar:  59,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  szara bluza.jpg
Wyświetleń: 14
Rozmiar:  29,6 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  szara bluza na mnie.jpg