2017-07-07, 09:33
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 7 Porodówka!
Cytat:
Napisane przez taedio

Myszowata, Sweet powodzenia!
Cashmere a sprawdzał pediatra wędzidełko? Moze przez to zle chwyta?
Jon zobaczymy który Nikoś pierwszy
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
Tak sprawdzał, jest ok 
---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------
Cytat:
Napisane przez morelle_
Zeby ona jeszcze chciała spać w tym łóżku z nami. Po 6 min był wrzask. Jak swoją kladlas?
Ja mam chyba mało pokarmu. Bo mi tylko kropelki lecą. Po 15 min laktatora było 10mm z 1 piersi. Może ona się zwyczajnie nie najada
Cieszę się, że od wczoraj dajemy rade tylko na piersi. Ale zaraz będę Musiała pewnie dać butle bo jedziemy na zdjęcie szwów
Dopiero zasnęła od 5:30...
Juz mi słabo ze musze ja obudzić.
Gorzej jak jej ta butla nie wystarczy. .
|
Nie sugeruj się ile ściągasz laktatorem, to nie jest żaden wyznacznik ile ma się pokarmu. Im więcej będzie ssać, tym będzie go więcej 
---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------
Cytat:
Napisane przez xzora
mamy jeszcze trochę czasu na terminowy poród, więc postarajmy się nie martwić na zapas. Łatwe to nie jest.
Koleżanka mówiła, że właśnie z takiego bólu jak na okres rozwinęła jej się akcja porodowa.
to może loda? Vadi pisała, że lód dobry na wszystko. Ja właśnie zaczęłam jeść - zajadam stres.
|
U mnie też z takiego bólu sie poród rozkrecil. Co więcej o 12 skończyłam ktg i gin powiedział, że porodu nic nie zwiastuje. Ale ja czułam że to ten dzień i o 17.40 Przemo byl na świecie
Cytat:
Napisane przez emmos
|
Śliczne!
Jak Twoje cukry na końcówce?
|
|