Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - My Queen
Wątek: My Queen
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-09-26, 09:36   #11
Smoczyca
Zakorzenienie

GG do Smoczyca
Dot.: My Queen

Cytat:
Napisane przez Meriamon
Smoczyco akcent "dzidziusiowy" sprawił,że moja ochota na poznanie tego zapachu zmogla sie diametralnie
Ostatnio coś takiego za mną chodzi
Napisz jeszcze coś o Euphorii bo mnie ciekawość zżera...a w Sephorze bede dopiero pod koniec tygodnia

Tak w ogóle to nie widzę ani szczypty podobieństwa między My Queen a Lempicką - ta ostatnia pachnie na mnie bardzo słodko-mdląco i w ogóle jakby znikała po jakimś czasie w My Queen nie wyczuwam żadnych lukrecjowych ostrości, charakterystycznych dla LL no ale co nos to co innego wyczuje!

Meriamon, mam nadzieję że Elve wypowie się szerzej na temat Euphorii, bo spodobała jej się i uznała ją za jedną z ciekawszych premier tej jesieni Mnie się w zasadzie podoba, choć po jakimś czasie dopiero - mam trochę mieszanych uczuć co do pierwszego bardzo silnego akordu, takiego mocno słodkiego - egoztyczne owoce, aż za słodkie dla mnie. Potem już jest lepiej, czuć kwiaty i jakieś cięższe lekko piżmowe nutki. Bardzo ale to bardzo kojarzy mi się z Caroliną w groszki (C. Herrera), ma też coś wspólnego z The Perfume Ch. Jourdana - jakaś owocowa słodycz, drzewna orientalność. Flakon Euphorii - przepiękny!

Smoczyca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując