2008-05-13, 13:31
|
|
Rozeznanie
Przekupka: 40 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Chętnie wymienię... :) zapraszam
- Mineral Care Spa - masło do ciała o zapachu czerwonego grejpfruta, pojemność początkowa 500ml, pozost. ok. 1/5
- L'oreal Hot Liss - ułatwia i intensyfikuje prostowanie włosów, daje długotrwałe wykończenie fryzury, jedwabisty połysk i chroni przed wysoką temperaturą pozostało ok. 2/3? muszę sprawdzić
- L'oreal, Elseve Nutri Blask - krem rozświetlający do włosów pozostało ok. 5/6
- NIVEA Visage Łagodzący żel do mycia twarzy do cery suchej i wrażliwej. NOWY, nieużywany
- L'oreal Demaq' Expert - Mleczko kaszmirowe Perfekcyjny demakijaż, wydajne, ubytek niewielki (użyte 2 razy)
- Oriflame, Tinted Self Tan Cream krem samoopalający do twarzy i ciała. Trudno ocenić zużycie, ale myślę, że pozostała co najmiej połowa
- Avon, spray odświeżający Mandarynka i Aloes, praktycznie nowy, zaledwie kilka razy psiknięty
- Art Deco - baza pod cienie. Pochodzi z wymiany z buzichocho. Ja użyłam jej tylko raz, i niestety mi nie odpowiada. Nie będę jej wymieniać tylko oddam gratis - ze względu na to, że nie ma jej dużo w pudełeczku (zaraz wrzucę zdjęcie zawartości), oraz nie ma na niej daty ważności, a ponieważ jest to pierwsza baza art deco z jaką miałam do czynienia, nie jestem w stanie ocenić, czy jest nadal przydatna
- Maybelline, Volum' Express Curved Brush. Nowy, nieużywany czarny tusz
Edytowane przez e-xx
Czas edycji: 2008-10-07 o 11:06
|
|
|