2017-07-12, 08:49
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ❤ Mamusie Lutowe 2018 ❤
Cytat:
Napisane przez Shelby_a
Wlasnie najgorsze jest to ze pojechalam do szpitala, lekarz mnie zbadal i wyslal do domu. Powiedzial, ze wszystko ok i on nie widzi zadnego krwawienia. W zaleceniach mam jedynie napisane "kontrola u lekarza prowadzacego" a to dopiero za 2 tyg. 
|
A nie możesz zadzwonić do swojego lekarza?
Cytat:
Napisane przez usagisama
Ja przytyłam półtora kilo A  le to po wakacjach all inclusive
PS. Z porannych mdłości zrobiły mi się wieczorne mdłości...
|
Ja przed podróżą poślubną ważyłam 53 kg, teraz jest 55 podejrzewam, że kilogram doszedł na wyjeździe i kilogram ciążowy bo ważąc się byłam po obiedzie i już miałam wzdęcia.
Cytat:
Napisane przez szuuu
Karska dwa ale rozmawiałam z nim i mówił ze będzie robił na każdym. Za to w pierwszej ciąży prywatnie miałam chyba tylko trzy razy nie licząc trzech genetycznych gdzie indziej  nie byłam zadowolona z mojego gina
Ja nie przytyłam ale brzuch mam przez te wzdęcia okropne. Czekam aż przejdą, nie chce mieć jeszcze brzucha bo na wyprz kupiłam takie ładne spodnie 
|
To super, tylko mój lekarz chyba jest bucowaty, bo pierwsze usg chce mi zrobić dopiero w sierpniu kiedy będzie 13tc. Dobrze, że chodzę prywatnie bo bym nie wytrzymała tyle czasu 
I teraz mam problem bo na usg na nfz zapisałam się na 7.08, wizytę prywatnie mam 8.08 gdzie też na pewno będzie usg, a usg prenatalne i papp-a 17.08, wydaje mi się że to za często, muszę pokombinować i coś przełożyć.
Edit: Przepisałam się i będę miała usg 8.08, 14.08 i prenatalne 17.08
Edytowane przez karska
Czas edycji: 2017-07-12 o 09:08
|
|
|