|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3
Cytat:
Napisane przez zizou
nie, chodzi mi o taka zwykla, ze sie wsadza skladniki, ona miesza, chlodzi i po 20 minutach sa lody  a moze sie ja i mrozi przed uzyciem, nie wiem 
|
JA tam składniki wole sama miksować a potem wlać do mieszalnka na godiznkę i gotowe 
Mnie często japonki obcierają między palcami, a wszystkie inne buty w górną część pięty, a ostatnio kupione reeboki w achillesa chociaż tamta część nawet nei jest skórzana 
Cytat:
Napisane przez snowqueen
Ja nie napisałam ani kawałka  Niech mnie ktoś zmusi, zbije, zmobilizuje 
|
ja zaraz siadam do przepisania 5 wykłdaów z jednego przedmiotu, to na razie jedyna szansa żeby mnei zmusic chociaż do przeczytania tego a zaliczenie już nie długo 
Cytat:
Napisane przez snowqueen
Teraz biegam w tych CCC i są super wygodne, ale na bose stopy się póki co nie odważyłam.
|
Ja sie mimo wszystko nie boję wkładać na bose stopy butów, lubię wiedzieć gdzie mam się spodziewać niespodzianek 
Cytat:
Napisane przez snowqueen
Kropki rulez 
|
yeah poluje na balerinko-peeptoły czarne w kropki w Pull&Bear, są śliczne a wczoraj była tylko 40 i siostra sobie odłożyła. Musze czekać na 38 bo 39 małe i kosztują 99 zł a sa z materiału, np ale śliczne 
Cytat:
Napisane przez snowqueen
Jak po 19,90 te części, to muszę skoczyć do H&M. Zwłaszcza, że tak jak Tobie, chodzi mi tylko o opalanie, do pływania mam.
|
Ja do pływania musze znaleźć jakiś porządniejszy i niestety przy zapotrzebowaniach mojego biustu będzie to sporo kosztowało 
Cytat:
Napisane przez zizou
a moja szachowniczke w rozu kocham - moj najulubienszy kosmetyk, zostawil anwet maczki daleko w tyle  daje tyle swiezosci, twarz wyglada pieknie 
|
A ja nieskromnie powiem, że świeżości mi dodają kuleczki APC- mam kilka z nowych w spadku po MagJi i one są zupełnie inne niż rozświetlacz hm (subtelniejsze) oraz czekolada B. (bardziej świetliste) 
Cytat:
Napisane przez truheart
Co do Calzedoni, tez lubię i posiadam taki sprzed 2 lat.
|
Ja nie przepadam za Calzedonią, mierzyłam dawno temu i wkurzało mnie to, że obwód nei jest wiązany tylko zapinany i jak sie chce większe miski to wiąże się to automatycznie ze zwiększeniem obwodu. Nie wszystkie wielkobiuste to otyłe grubasy 
Cytat:
Napisane przez Organzza
Powąchałam też C-Thru Pearl Garden  pyszny, letni zapach, zupełnie inny od pozostałych C-thru, które niczym mnie nie urzekały 
|
A nie mówiłam Ja też starych wersji nie lubię a ta jets akurat w moim guście na ten sezon (pasuje do Pumy I'm going i CK in2u ) Jak się nie spłuczę doszczętnie na targach (w co niestety watpie ) to zakupię ją sobie 
Cytat:
Napisane przez evitka21
jeśli chodzi o filtry to ja własnie oststatnio kupiłam polecany przez bichemiczki jako stabilny filtr sorayi 45 (jest też 60 i kilka niższych)
|
W ostatnuch WO piszą, ż eprzeprowadozny został test filtrów 8 popularnych marek: Nivea, Soraya, Lirene, Dax, Ziaja, Miraculum AA Oc., Kolastyna. Jedynie Nivea i własnei Soraya miały ten współczynnik faktora zgodny z deklarowanym na opakowaniu- reszta firm o 20% niższe 
Cytat:
Napisane przez evitka21
aga, będzie dobrze skóra się szybko przyzwyczai do depilatora i bedziesz miała spokój na dłuższy czas. Ja odkąd mam depilator to nie wyobrażam sobie powrotu do golenia (choć gładkość gorsza)
|
Ja nie moge uzywac depilatora, korzystałam przez ok rok i popękały mi naczynka pod kolanami 
Cytat:
Napisane przez truheart
mam koleżankę, która depilatorem potrafi jeszcze pojechać po bikini i pachach, ale ja aż taka dzielna nie jestem.
|
Ja tak robię, wcale nie boli bardzo i skóra pach jest niepodrażniona jak po maszynce i innych cudach Bikini też próbowałam, jednak zaczęło mi wyrastać więcej małych włosków i dałam sobie spokój.
Cytat:
Napisane przez Jelonek
U mnie też naleśniki 
|
U mnie miały być, ale stanęło na przypiekanej białej kiełbasce z piekarnika 
aga- co tam ma przyleciec do Ciebie 
isa- podobno wg człowieczego rytmu dobowego próg bólu jest najwyższy ok godziny 21, może spróbuj wtedy na pierwszy raz
|