Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-14, 15:51   #987
rzyrafka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
nie, chodzi mi o taka zwykla, ze sie wsadza skladniki, ona miesza, chlodzi i po 20 minutach sa lody a moze sie ja i mrozi przed uzyciem, nie wiem
JA tam składniki wole sama miksować a potem wlać do mieszalnka na godiznkę i gotowe
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
BTW. Ja od 3 lat szukam ładnych eleganckich sandałków na obcasie na lato, ale zawsze jak już mierzę jakieśw sklepie to mi się wydaje, że paseczki mi się wrzynają w skórę i że mnie pewnie poobcierają i zawsze wychodzę z niczym W tym roku chyba kupię tylko japonki jakieś, bo pewnie sandałków dla siebie nie znajdę
Mnie często japonki obcierają między palcami, a wszystkie inne buty w górną część pięty, a ostatnio kupione reeboki w achillesa chociaż tamta część nawet nei jest skórzana

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Ja nie napisałam ani kawałka Niech mnie ktoś zmusi, zbije, zmobilizuje
ja zaraz siadam do przepisania 5 wykłdaów z jednego przedmiotu, to na razie jedyna szansa żeby mnei zmusic chociaż do przeczytania tego a zaliczenie już nie długo
Cytat:
Teraz biegam w tych CCC i są super wygodne, ale na bose stopy się póki co nie odważyłam.
Ja sie mimo wszystko nie boję wkładać na bose stopy butów, lubię wiedzieć gdzie mam się spodziewać niespodzianek
Cytat:
Kropki rulez
yeah poluje na balerinko-peeptoły czarne w kropki w Pull&Bear, są śliczne a wczoraj była tylko 40 i siostra sobie odłożyła. Musze czekać na 38 bo 39 małe i kosztują 99 zł a sa z materiału, np ale śliczne
Cytat:
Jak po 19,90 te części, to muszę skoczyć do H&M. Zwłaszcza, że tak jak Tobie, chodzi mi tylko o opalanie, do pływania mam.
Ja do pływania musze znaleźć jakiś porządniejszy i niestety przy zapotrzebowaniach mojego biustu będzie to sporo kosztowało
Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
a moja szachowniczke w rozu kocham - moj najulubienszy kosmetyk, zostawil anwet maczki daleko w tyle daje tyle swiezosci, twarz wyglada pieknie
A ja nieskromnie powiem, że świeżości mi dodają kuleczki APC- mam kilka z nowych w spadku po MagJi i one są zupełnie inne niż rozświetlacz hm (subtelniejsze) oraz czekolada B. (bardziej świetliste)

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Co do Calzedoni, tez lubię i posiadam taki sprzed 2 lat.
Ja nie przepadam za Calzedonią, mierzyłam dawno temu i wkurzało mnie to, że obwód nei jest wiązany tylko zapinany i jak sie chce większe miski to wiąże się to automatycznie ze zwiększeniem obwodu. Nie wszystkie wielkobiuste to otyłe grubasy

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Powąchałam też C-Thru Pearl Garden pyszny, letni zapach, zupełnie inny od pozostałych C-thru, które niczym mnie nie urzekały
A nie mówiłam Ja też starych wersji nie lubię a ta jets akurat w moim guście na ten sezon (pasuje do Pumy I'm going i CK in2u ) Jak się nie spłuczę doszczętnie na targach (w co niestety watpie ) to zakupię ją sobie
Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
jeśli chodzi o filtry to ja własnie oststatnio kupiłam polecany przez bichemiczki jako stabilny filtr sorayi 45 (jest też 60 i kilka niższych)
W ostatnuch WO piszą, ż eprzeprowadozny został test filtrów 8 popularnych marek: Nivea, Soraya, Lirene, Dax, Ziaja, Miraculum AA Oc., Kolastyna. Jedynie Nivea i własnei Soraya miały ten współczynnik faktora zgodny z deklarowanym na opakowaniu- reszta firm o 20% niższe
Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
aga, będzie dobrze skóra się szybko przyzwyczai do depilatora i bedziesz miała spokój na dłuższy czas. Ja odkąd mam depilator to nie wyobrażam sobie powrotu do golenia (choć gładkość gorsza)
Ja nie moge uzywac depilatora, korzystałam przez ok rok i popękały mi naczynka pod kolanami
Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
mam koleżankę, która depilatorem potrafi jeszcze pojechać po bikini i pachach, ale ja aż taka dzielna nie jestem.
Ja tak robię, wcale nie boli bardzo i skóra pach jest niepodrażniona jak po maszynce i innych cudach Bikini też próbowałam, jednak zaczęło mi wyrastać więcej małych włosków i dałam sobie spokój.
Cytat:
Napisane przez Jelonek Pokaż wiadomość
U mnie też naleśniki
U mnie miały być, ale stanęło na przypiekanej białej kiełbasce z piekarnika

aga- co tam ma przyleciec do Ciebie

isa- podobno wg człowieczego rytmu dobowego próg bólu jest najwyższy ok godziny 21, może spróbuj wtedy na pierwszy raz
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora