|
|
#961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3
na allegro golden bronze w opcji KT, 115. gdyby kosztowala 100 to bym kupila. 115 to dla mnie zdzierstwo
zwlaszcza ze zainwestowalam w automat do chleba i maszynke do lodow
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
maszynka do lodów (chodiz o tę do mieszania co się ją mrozi 24h przed?) to super sprawa
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
nie, chodzi mi o taka zwykla, ze sie wsadza skladniki, ona miesza, chlodzi i po 20 minutach sa lody
a moze sie ja i mrozi przed uzyciem, nie wiem
|
#964 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
problemów. Aha, i jeśli znacie jeszcze coś na zmęczone (np. długim chodzeniem) lub obolałe stopy, to proszę, polećcie... ja szukałam swego czasu jakichś odprężających soli do kąpieli stóp, ale nic godnego uwagi nie znalazłam Cytat:
A co do magisterki, to myślę, że skoro już pierwszy impuls do pisania poczułaś, to będzie tylko lepiej - przynajmniej w moim przypadku tak zwykle jest; ciężko mi się zebrać do nauki, a jak już siądę, to JAKOŚ idzie... A moja praca - no cóż, na pół etatu, jak to studenka, pracuję w pubie . Więc praca nie tyle wymagająca, ile męcząca; dużo stresu i wysiłku fizycznego.Cytat:
|
||||
|
|
|
#965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się tak chyba dzieje dlatego, że jak jest ciepło to stopy mi się pocą bardziej(mimo stosowania sprayów do butów i stóp) i wyłażą piękne pęcherzyki i obtarty naskórek ![]() Dziś idę do tej koleżanki i ubieram moje stare rozczłapane baleriny, bo one mnie nie obcierają(mam jeszcze 3 inne pary, ale 2 z nich mnie już kiedyś bardzo obtarły i nie ryzykuję). BTW. Ja od 3 lat szukam ładnych eleganckich sandałków na obcasie na lato, ale zawsze jak już mierzę jakieśw sklepie to mi się wydaje, że paseczki mi się wrzynają w skórę i że mnie pewnie poobcierają i zawsze wychodzę z niczym W tym roku chyba kupię tylko japonki jakieś, bo pewnie sandałków dla siebie nie znajdę ![]() EDIT: Jeeee, właśnie się okazało, że mam ćw. ze statystyki już zaliczone Ajm soł hepiii!
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2008-05-14 o 08:16 |
|
|
|
|
#966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.boots.com/shop/product_en...=000&imageid=1 Można kupić w Bootsie ![]() Jeżeli chodzi o sole do kąpieli stóp to Flos Lek - cynamonowy lub waniliowo imbirowy; nie miałam, ale sie przymierzam, maja dobre opinie. To pracy w pubie nie zazdroszczę rzeczywiście bardzo męcząca robota.Ja zacznę znowu stosować ten sztyft, może mi pomoże, mam jeszcze pół. Ja go kupiłam kiedyś w Super Pharm.
|
|
|
#967 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do buźki kupiłam sobie Avene SPF20, ale zacznę od wyższych - mam mnóstwo próbek filtrów LRP, Biodermy (wątpię, czy się skusze, skoro zapchała kilka z Was), Avene, takie SPF40-50, poza tym niższe Shiseido, więc na pewno niczego mi nie zabraknie Cytat:
Na szczeście miceli mam jeszcze zapas (całe 500 ml i 250 ml, które zostawiam na wyjazd). A kupiłam Nutritic 5%, którego Ty chyba nie lubisz , maseczkę Hydrabio, krem do rak Avene, krem SPF20 Avene w zesawie z balsamem po opalaniu 200 ml - niezła promocja! No i dwa opakowania Capivitu Sun System. Muszę jeszcze kupić filtry do ciała. Żel do golenia zawsze kupuję Isany - golę się tylko pod pachami, a on jest super tani, a delikatny i dobrze się sprawdza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A z mamą dobre Cytat:
W Eskulapie na pewno jest taki zestaw Ja kupiłam zestaw krem SPF20 50 ml z balsamem po opalaniu 200 ml gratis Cytat:
![]() O matko, pyszności. Lecę po wódkę waniliową ![]() Ja bym sobie jeszcze dolała malibu, które uwielbiam po prostu. A ostatnio w pubie kolega-barman zrobił mi przepysznego drinka. Oczywiście go nie pamiętam! Musze do niego uderzyć po przepis... W ogóle on robi świetne drinki, jest bardzo kreatywny, prawie zawsze wymyśla mi coś innego, ja tylko mówię, na jaki rodzaj smaku mam ochotę ![]() Cytat:
Charms jakoś mnie nie przekonuje, przynajmniej po jednorazowym teście.Cytat:
Ale torba jest super, ślicznie wygląda i jest wygodna, pojemna, a nie wygląda na ogromną. I nigdy nikogo z taką nie spotkałam ![]() Ja nie napisałam ani kawałka Cytat:
Teraz biegam w tych CCC i są super wygodne, ale na bose stopy się póki co nie odważyłam. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak po 19,90 te części, to muszę skoczyć do H&M. Zwłaszcza, że tak jak Tobie, chodzi mi tylko o opalanie, do pływania mam. Wow, ale fajna inwestycja Tata mojego chłopaka piecze ostatnio pyszne chleby, ale bez żadnej maszyny. Normalnie wolę jeść je niż ciasta |
|||||||||||
|
|
|
#968 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Praca w pubie - masz rację, strasznie męcząca . Ja to bardzo lubię, w sumie sama nie wiem dlaczego , naprawdę się cieszę, jak idę do pracy (no... oczywiście z wyjątkami ), ale pod koniec zwykle mam już dosyć, zwłaszcza, że pracuję głównie popołudniowo-nocne zmiany, i to ok 10/11 godzin pod rząd ![]() A w ogóle to w piątek na 5 dni jadę do Polski! .Zizou na pewno też się z tego cieszy, bo dostanie wtedy swoją szachownicę
|
|
|
|
|
#969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jezusie jaki dzis upal, a mnie czeka wycieczka do oswiecimia... chyba umrem. ale juz mam pryznajmniej na stopach moje wygodne szybkostrzaly bagienne, spacery mi nie straszne
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
snow ja też myślałam nad tymi Rossmannowymi filtrami, ale akurat nie będę w okolicach R. w najbliższym czasie
A filtra mi trza na już, więc zdana jestem na inne firmy, ale mam nadzieję, że te Gariera są dobre. Na plażę się nigdzie nie wybieram(ani na wakacje), więc potrzebuję tylko czegoś tak do smarowania na codzień jak świeci słoneczko, bo ja i tak w godzinach szczytu nigdy nie siedzę na słońcu w upale Zaraz wybywam do koleżanki; chcialam iść w krótkich spodenkach, więc wyszłam na balkon sprawdzić jaka temperatura i zawiało zimnym wiatrem jakimś, więc idę jednak w rurkach
|
#971 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sroka na świecidełka! ![]() Ja się do Oświęcimia miałam wybrać po Wielkanocy, jak mnie TŻ w Polsce odwiedzał, ale nie starczyło czasu... on bardzo chce zobaczyć "muzeum" (khem). No cóż, następnym razem na pewno... |
|
|
|
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
ja jade do kolezanki
w sumie to jedziemy cos tam podbic w jakims urzedzie ![]() no i chyba wszystki NK wiedza, ze ja sroka jestem daje tyle swiezosci, twarz wyglada pieknie
|
#973 |
|
Zadomowienie
|
No tak, ziz, na załatwianie w urzędach to trzeba mieć dobre i wygodne buty
niestety takie realia
|
|
|
|
#974 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak to nadzienie się robi-tak na oko? ja chcę dzisiaj takie na obiad!![]() Cytat:
lekka przesada![]() Myślę, że jedyne miejsce, gdzie możesz wyszperać taki kostium teraz to All. Pewnie jeszcze w okolicy marca/kwietnia mieli resztki w sklepach, ale teraz to już nowe tylko są. Co do vaculine to wiem, bo w zeszłym roku miałam okazję pouzywać tego cuda przed 6 dni z rzędu i widziałam, że nogi były znacznie jędrniejsze i smuklejsze. Wtedy nie mierzyłam się centymetrem. Teraz kiedy trafiłam na ten salon w Łodzi to pani na początku nas zważyła i zmierzyła, następne pomiary po 5 (czyli u mnie w czwartek) i 10 sesji. Dam Ci znać czy cyferki się zredukowały ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba wezmę spf 20-25ile kosztuje ta Avenka spf20? Mam jeszcze Antheliosa 50+, ale trochę przydałoby się opalić ![]() Powąchałam też C-Thru Pearl Garden pyszny, letni zapach, zupełnie inny od pozostałych C-thru, które niczym mnie nie urzekały ![]() Ziz, użyłaś już któregoś brązującego balsamu?
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
na stanie mam: mango w puszce, lód, wódkę waniliową (Sobieski) i syrop malinowy (grenadiny nie było)
![]() o czymś zapomniałam?- - jestem cała happy, bo jutro po basenie jadę do domu i od razu lecę do fryzjera na farbę, podcięcie i saunę, a potem masaż mama mówi, że jest cała w siniakach, ale jest bardzo zadowolona widziałam ją po pierwszym masażu i już miała większe wcięcie w talii ja też chce
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli chodzi o filtry to ja własnie oststatnio kupiłam polecany przez bichemiczki jako stabilny filtr sorayi 45 (jest też 60 i kilka niższych)
i jesi chodzi o odczucia organoleptyczne to jest świetny, żadnego tam bielenia, lepienia, mocnego błyszczenia. Bardzo się polubiliśmy. Miałam brać tą 60, ale dziewczyny opisywały ją jako ciężką (ma w składzie shea, bielący tlenek cynku i coś tam jeszcze tego typu) I nie mają alkoholu więc do mojej naczynkowej, suchej buzi akurat Bardzo polecam
|
|
#978 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny proszę trzymać za mnie kciuki, zabieram się za depilację depilatorem .Dawno tego nie robiłam i boję się bólu. Miałam pójść do kosmetyczki na wosk, ale po sprawdzeniu salda konta nie mogę sobie na to pozwolić w tym tygodniu, a golenie nóg u mnie odpada.
|
|
#979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale się zgrałyśmy, mnie też dziś czeka depilacja łydek... mam koleżankę, która depilatorem potrafi jeszcze pojechać po bikini i pachach, ale ja aż taka dzielna nie jestem.
|
|
|
|
|
#982 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też naleśniki
![]() A muffinki wyszły pyszne wczoraj
|
|
|
|
#983 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zostałam skuszona przez pakostę na incanto shine i biorę 50 ml z truskawy
|
|
#984 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
też mam randkę z depilatorem zaraz po powrocie z pracy.Za godzinę do domu |
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie na obiad zaraz będzie kiełbaska z grilla
![]() Ale naleśniki bym też zjadła... ![]() Ja się na zakup depilatora czaję od kilku miesięcy, ale ciągle to odkładam, bo się boję, że jednak to boli i wogóle Choć nie jestem jakaś bardzo wrażliwa na ból to jednak wizja wyrywania na raz tylu włosków mnie przeraża
|
#987 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() yeah i kosztują 99 zł a sa z materiału, np ale śliczne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja nie przepadam za Calzedonią, mierzyłam dawno temu i wkurzało mnie to, że obwód nei jest wiązany tylko zapinany i jak sie chce większe miski to wiąże się to automatycznie ze zwiększeniem obwodu. Nie wszystkie wielkobiuste to otyłe grubasy Cytat:
Ja też starych wersji nie lubię a ta jets akurat w moim guście na ten sezon (pasuje do Pumy I'm going i CK in2u ) Jak się nie spłuczę doszczętnie na targach (w co niestety watpie ) to zakupię ją sobie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Bikini też próbowałam, jednak zaczęło mi wyrastać więcej małych włosków i dałam sobie spokój.U mnie miały być, ale stanęło na przypiekanej białej kiełbasce z piekarnika ![]() aga- co tam ma przyleciec do Ciebie ![]() isa- podobno wg człowieczego rytmu dobowego próg bólu jest najwyższy ok godziny 21, może spróbuj wtedy na pierwszy raz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
tru taka z allegro
![]() http://www.allegro.pl/item363976696_...nut_od_ss.html
|
#989 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, kiedyś nałogowo używałam depilatora, teraz wolę wosk - mniej boli, lepszy i trwalszy efekt Cytat:
Mam powtórkę z wczoraj, zostało mi i ciasto i nadzienie w lodówce. Mam nadzieję, że nie pęknę .Mam za sobą pół pierwszej nogi i wyję z bólu, a odnóże do kolana pokryte jest czerwonymi, piekącymi kropami
|
|
#990 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Ja tam się panicznie boję depilatorów.
Kiedyś chciałam mieć i co jakiś czas ochota powraca, ale jak raz przyszło co do czego i miałam go użyć testowo u przyjaciółki, to stchórzyłam.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.

zwlaszcza ze zainwestowalam w automat do chleba i maszynke do lodow

I zresztą nadal polecam
a jak chcialam go kupic w SP to nie bylo
problemów. Aha, i jeśli znacie jeszcze coś na zmęczone (np. długim chodzeniem) lub obolałe stopy, to proszę, polećcie... ja szukałam swego czasu jakichś odprężających soli do kąpieli stóp, ale nic godnego uwagi nie znalazłam
. Więc praca nie tyle wymagająca, ile męcząca; dużo stresu i wysiłku fizycznego.
obciera je dosłownie wszystko: i sportowe, i wyjściowe, i japonki:/ 

Nie chcę za wysokiego, bo trochę bym się chciała przybrązowić(a leżeć na słońcu plackiem nie lubię), więc chyba ten SPF 8 lub 12 wystarczy. Najwyższy i tak jest chyba SPF 20

. Zjadłam dwa i zaraz mi żołądek pęknie 

Ja też starych wersji nie lubię a ta jets akurat w moim guście na ten sezon (pasuje do Pumy I'm going i CK in2u