Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ..::Dieta strukturalna dr Bardadyna / odchudzanie weekendowe::..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-16, 16:58   #100
Rosalyn
Zakorzenienie

Dot.: ..::Dieta strukturalna dr Bardadyna / odchudzanie weekendowe::..

Cytat:
Napisane przez Domi22 Pokaż wiadomość
hej, ja wczoraj i dzisiaj mialam koktajle (bananowy i truskawkowy) na sniadanie i kolacje. Musze przyznac, ze sa pyszne choc robie je bez siemienia bo go jeszcze nie zakupilam. Mimo to sa bardzo syte i dobrze sie czuje po nich Tak wiec bede Was tu czasem odwiedzac i sledzic U mnie tez sesja sie zbliza, a prawde mowiac to juz po woli trwa...buu
Ale kup koniecznie to siemię, bo ono ma dużo różnych właściwości i korzystnie wpływa nie tylko na odchudzanie. W aptece kupisz nawet mielone.

Cytat:
Napisane przez KALLISTE Pokaż wiadomość
witam

Mam nadzieje ze dzis wieczorem bede miec chociaz troche czasu zeby przeglądnąć forum....u mnie dzis strukturalnie w pełni. Mam nadzieje ze u was tez szkoda ze pogoda taka brzydka....dzis pocwicze troche więcej. Zakupilam dzis morszczyn. Bede dodawac do jedzenie czasem
Morszczyn niestety nadaje się tylko do słonych koktajli. Z innym jedzeniem nie próbowałam... A tak w ogóle to na opakowaniu było napisane, że to glon morski do kąpieli, ale ja i tak dodałam do koktajlu i było ok.

Cytat:
Napisane przez Judytka2 Pokaż wiadomość
Fajna ta dieta i skuteczna. Schudłam na niej w tamtym roku z moich ostatnich kilosów Do dzis trzymam sie struktury w lutym ważyłam 52kg. jeszcze, ale odstawilam serki wiejskie, twarogi- czyli pełna dieta strukturalna. I w marcu było 50kg. I trzyma sie do dzis. Kalorii nie licze i nigdy nie liczyłam.

A najbardziej lubie ten koktajl czekoladowy
Gratuluję Tobie, super, że kolejna osoba potwierdza skuteczność diety! Ja też kalorii nie liczę, jem ile mi trzeba, ale się najadam.
Ja od poniedziałku (łącznie z weekendową) schudłam 2kg i oczywiście na tym nie koniec.
A mi najbardziej jak do tej pory smakował wiśniowy. A dziś przekonałam się, że zielony z avocado też jest fajny. w ogóle to wszystkie lubię!!!

Rosalyn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując