|
|
#91 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta strukturalna dr Bardadyna / odchudzanie weekendowe::..
Doktor pisal na forum ze tak. Mozna owoce z puszki.
A tak w ogóle to witam Was Nie mam za bardzo czasu wchodzic na forum. Pózno wracam z uczelni. I niestety dzis popołudniu jadłospis tez nie za bardzo. Ale jutro sie poprawiam. |
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
zaraz idę robić mój pierwszy koktajl
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieczyny, dieta jest swietna, jestem w trakcie weekendowej - ostatni dzien i spadlo mi juz 1,5kg od poniedzialku rano.
Trzymam sie planu scisle, wiec moze dlatego takie super efekty. Smakuje mi wszystko, ale jestem troche glodna, nie ma sie co oszukiwac malo tego jedzonka. Jednak nie jest to tak silny glod ze musze cos zjesc, wiec wytrzymuje. No, ale najwazniejsze jest to by nie bylo powrotu kilogramow, dlatego po "weekendzie" trzymam sie produktow strukturalnych... |
|
|
|
|
#94 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Rosalyn gratuluję spadku wagi. U mnie dzis strukturalnie. Szkoda ze nie mam czasu posiedziec nawet dłuzej na forum. Dzis szykuję koktajl z kiwi. Ale to ok.19 dopiero. ale zmęczona jestem tą szkołą. Jeszcze sesja niebawem a na dworze taka śliczna pogoda...
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
hm no ja też sobie jem plażowo-strukturalnie plus do tego twisterek i dużo latania
![]() a przez sesję zaniedbuję forum i plażowy wątek i ten też.. buu
|
|
|
|
|
#96 |
|
Rozeznanie
|
hej, ja wczoraj i dzisiaj mialam koktajle (bananowy i truskawkowy) na sniadanie i kolacje. Musze przyznac, ze sa pyszne choc robie je bez siemienia bo go jeszcze nie zakupilam. Mimo to sa bardzo syte i dobrze sie czuje po nich
Tak wiec bede Was tu czasem odwiedzac i sledzic U mnie tez sesja sie zbliza, a prawde mowiac to juz po woli trwa...buu
|
|
#97 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#98 |
|
Rozeznanie
|
witam
Mam nadzieje ze dzis wieczorem bede miec chociaz troche czasu zeby przeglądnąć forum....u mnie dzis strukturalnie w pełni. Mam nadzieje ze u was tez szkoda ze pogoda taka brzydka....dzis pocwicze troche więcej. Zakupilam dzis morszczyn. Bede dodawac do jedzenie czasem
|
|
|
|
|
#99 |
|
Rozeznanie
|
Fajna ta dieta i skuteczna. Schudłam na niej w tamtym roku z moich ostatnich kilosów
Do dzis trzymam sie struktury w lutym ważyłam 52kg. jeszcze, ale odstawilam serki wiejskie, twarogi- czyli pełna dieta strukturalna. I w marcu było 50kg. I trzyma sie do dzis. Kalorii nie licze i nigdy nie liczyłam.A najbardziej lubie ten koktajl czekoladowy
|
|
|
|
|
#100 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja od poniedziałku (łącznie z weekendową) schudłam 2kg i oczywiście na tym nie koniec. A mi najbardziej jak do tej pory smakował wiśniowy. A dziś przekonałam się, że zielony z avocado też jest fajny. w ogóle to wszystkie lubię!!! |
|||
|
|
|
|
#101 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratuluję wyników |
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
i jak efekty, dziewczęta?
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od poniedziałku -2kg. I nie jem słodyczy, w ogóle ich nie potrzebuję. Owoce super zastępują słodycze. Jak najdzie mnie ochota to zjem - nie będę sobie odmawiać gorzkiej czekolady, która też w jakimś stopniu jest potrzebna organizmowi.
Natomiast na South Beach wytrzymałam ok 10 dni, a to właśnie chyba z braku owoców i węglowodanów. Dieta South Beach jest ok, ale nie dla każdego... Ja dużo lepiej się czuję gdy przemiana materii jest dobra, a nie jak na SB gdy łykałam 10 tabletek błonnika, jadłam mnóstwo warzyw, a i tak było kiepsko. Koktajle diety strukturalnej przyspieszają przemianę materii w naturalny sposób. Przekonałam się, że nie potrzebuję żadnych tabletek ani herbatek... Polecam... |
|
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie potrzebuje miksera. Rozgniatam widelcem. A jak mam czas to wtedy miksuje. A ostatnio go nie mam więc widelec cały czas jest w ruchu
Wlasnie dzis mam wiecej czasu to sobie zmiksuje banana. Ale ogólnie to wole jednak koktajle te które są rozgniatane, a nie miksowane.Co do efektów to nadal sie utrzymują. Nie ważyłam sie od tamtej pory. Ale szczerze to ta waga mi sie podoba. Naprawde brzuch mi schudł. I w wymiarach poleciało wreszcie. Po spodniach wszystkich widac Zważe sie za pare dni. Bo tak sobie założyłam. Wygląd, a nie waga najważniejszeRosalyn zgadzam sie z Tobą-SB nie jest dla każdego. Na SB chodziło za mną cos słodkiego zawsze... I wcinałam ptasie mleczko SB-owskie. Ale przeciez białko tez sie jako tłuszcz odkłada...jak jest go duzo w organizmie. I potem i tak podjadałam słoldkie. A teraz zero słodyczy. Tylko omlety na słodko ewentualnie co jakis czas i serek waniliowy jeden na dzien. I czuje sie fajnie. Zostaje przy tej diecie na pewno. A z dań SB bede jesc na pewno nadal omlety I na SB brzuch mi nie zszedł....moze troszke tylko. A dieta musi efekty przynosic. Jak SB nie przynosiła to widocznie nie dla mnie
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
no to od dzisiaj będzie weekendowe
Mam pytanie, czy wszystkie koktajle robilyscie wg tego co jest na poczatku strony? Czy zastepowalyscie je innymi ?
|
|
|
|
|
#108 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
ja juz od poniedzialku pije koktajle rano i wieczorem i wydaje mi sie za waga mi sie ruszyła kurde fajne te koktajle - maM nadzieje że to nie jest tylko taki jednorazowy spadek wagi![]() pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
|
#109 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
lub zrobie ze rano i wieczorem koktajl, a obiad strukturalny. Masz wiele możliwosci jak widzisz![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I też mam tak samo z brzuchem, teraz mam plaski i mimo, że mam jeszcze ok 5-7kg do zrzucenia to już mi się on podoba. Ja też na SB nauczyłam się robić fajne omlety i inne potrawy, ale zdecydowanie wolę nie ograniczać sie tylko do nich. Ja robiłam dokładnie wg planu weekendowej, tylko tam gdzie jest napisane, że można zastąpić truskawki wiśniami porzeczkami, malinami, to tak robiłam. No i troszkę godziny mi się przesuwały... |
|
|
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
i tez rewelacja ale nauczyłam sie robić pyszne potrawy z warzyw i jem prawie same zdrowe rzeczy i mam nadzieję ze to w koncu zaprocentuje a co koktaili myślę ze super sparwa i wypróbuje je w tym tygodniu a na razie weekendowo ...jakbby m sie cieszyła gdyny zeszło tak z 5 kg Pozdrowionka
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Wlasnie piję mój pierwszy koktajl weekendowy, ten bananowy. Jest pyyycha. Niestety TZ mi zrobil sos czornkowy z jogurtu i zastąpilam go mlekiem sojowym. I tu pojawia się problem. Bo czy mleko sojowe może być też to w proszku? Bo ja takie kupilam.
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja dzis w pełni strukturalnie, zdrowo i troche weekendowo
|
|
|
|
|
|
#114 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
KALLISTE Ty masz chyba książkę, prawda? Ja jeszcze na swoją czekam.
Czy potrafiłabyś mi powiedzieć jak często pan doktor poleca robić dietę weekendową? Bo mam znów na nią ochotę, i nie wiem czy co każdy weekend to nie za często. |
|
|
|
|
#116 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Teraz juz zmykam. A patrzyłam na diete kobiet w ciąży i powinny one jesc dokładnie to co jest na liście strukturalnej Ale mnie zaciekawiło. Moze przez to uniknie sie dużego tycia w czasie ciąży i bedzie to z korzyścią dla zdrowia dziecka. Tak więc dieta ta jest chyba ospowiednia w czasie ciąży. oczywiscie bez cięcia kalorii. ![]() Dobranoc wszystkim |
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Wczorajszy koktajl bananowy byl pycha, ale za to wiśniowy... bleee Wypilam na śniadanie polowe i nie dam rady więcej. Jest taki wodnisty. Chyba już wolę na jogurcie nat. Jezeli nie wypiję calego, to chyba nic się nie stanie? Bo nie jestem juz glodna.
|
|
|
|
|
#118 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jesli sie ma ochote.No ale niekoniecznie.
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
no to jestem, bo ja chyba też sobie z tej dietki skorzystam.
a powiedzcie mi, czy jak jestem na SB, [ II faza ] to jak po prostu dołącze sobie do tego np. 2 koktajle dziennie zamiast zwykłych posiłkow i będę jadła to samo co jem na SB, to to będzie to samo? |
|
|
|
|
#120 |
|
Rozeznanie
|
Myślę ze tak. Poza koktajlami mozna jesc potrawy niestrukturalne. Doktor tak pisze. Wazne zeby gdzies tam znalazły sie w jadłospisie koktajle i raz na jakis czas robic odch.weekendowe. A poza tym mozna jesc niestrukturalnie.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.

a na dworze taka śliczna pogoda...

wystarczy Marzena 
ale nauczyłam sie robić pyszne potrawy z warzyw i jem prawie same zdrowe rzeczy i mam nadzieję ze to w koncu zaprocentuje a co koktaili myślę ze super sparwa i wypróbuje je w tym tygodniu a na razie weekendowo
...jakbby m sie cieszyła gdyny zeszło tak z 5 kg