Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gra o tron
Wątek: Gra o tron
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-07-26, 17:22   #3875
ladybird1395
( ͡° ͜ʖ ͡°)

GG do ladybird1395
Dot.: Gra o tron

[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;75796071]Maisie ma dyskusyjną urodę, ale brzydką bym jej nie nazwała. A że Gwendoline w makijażu jest petardą to się zgadzam absolutnie - a na Złotych Globach w tym roku to już w ogóle zwalała z nóg Niemniej ja jeśli chodzi o Gwen to nie jestem w ogóle obiektywna, bo nie dość że ją uwielbiam, także jako osobę, to jeszcze się z nią identyfikuję, mogłaby po mnie przebiec w szpilkach i jeszcze bym podziękowała pewnie [/QUOTE]

To ja będę kolejna w kolejce

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
Maisie jest ładna (wiadomo, uroda rzecz gustu)tylko ona ma okrągłą twarz i jak ma tak związane włosy jak w serialu to ja patrząc na nią to widzę tylko głowę i nic więcej a poza tym, jak będzie miała być piękna jak Lyanna to makijażystka poradzi sobie z nią jak widzę ją na różnych galach i imprezach to czasem naprawdę śliczna jest a czasem no po prostu średnio, ale to kwestia stylizacji. Młoda jest to eksperymentuje

Danka wykastrowała Tyriona, uwielbiam go, ale blado wypada przy Dance. Poza tym mam przeczucie, że z Danki wyjdzie kiedyś jej ojciec, ten jej tekst do Varysa o spaleniu....tak jak rozumiem jej podejrzliwość w stosunku do Varysa, to jednak mogłaby se darować rzucanie tekstów o paleniu. Bo zaraz staje mi przed oczami obraz jej ojca krzyczącego, że wszystkich spalić. Coraz bardziej wydaję mi się, że Danka ostatecznie oszaleje.
a co sądzicie o broni na smoki? Jeśli smok będzie nieruchomo leżał to może i to zabije smoka, ale tak to mam wątpliwosci
bitwa morska, a raczej jej wynik mnie zaskoczył, z jednej strony nie kibicuję Euronowi, ale ucieszyłam się, że Dance tak gładko nie idzie.
A Lady Olenna jak zawsze życiowa, uwielbiam ją

proszę, tylko nie Danka z Jonem....proszę to już wolałabym go z Samem
Co do smoków, może jak się je zwiąże czy coś, no ale jak, przecież to już są wielkie bestie. Moim zdaniem ta broń to niewypał. No ale w tym serialu nic nie musi być logiczne ;p
A jeśli chodzi o ship Daenerys+Jon - w życiu! Przecież to jego ciotka jest, to by było dla mnie tak bardzo creepy. Zresztą nie lubię Danki, więc wtedy to już w ogóle bym się wkurzyła na scenarzystów
ladybird1395 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując