|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 8 Porodówka!
Cytat:
Napisane przez Jon_Snow
Biedna ta Wasza Pesteczka
Właśnie przyszła nowa zmiana i pytałam położnej o której mi zrobią ten test, powiedziała że po wizycie czyli dopiero po 8:00 albo koło 9:00, jeny a mi się tak chce już jeść :/ pić też za dużo nie kazali, a bym sobie chociaż żołądek zapchała. W dodatku burza jest.
Jak wszystko pójdzie dobrze to będzie Nikodem zrodzony w burzy
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
HAHA ale nie dasz na imie Daenerys?☺trzymaj sie tam dZIelnie!!!niedlugo bedziesz tulic swojego Synusia!kciuki😘
Cytat:
Napisane przez etusiaaa
Podczytuje Was po trochu a jak chce odpisać to albo budzi się Mateusz albo paulina coś potrzebuje 😅 urok bycia mama dwójki dzieci 😆 ale i tak nie zamiebilabym się za nic w świecie
Dziś trochę gorsza nocka mały się denerwował przy cycu 😕 a czasami ładnie spał od 20 do 2 w nocy potem pampers cycus i spanie do 5-6. A dziś co godzinkę pobudka.
Ja ostatnio załatwiam wszystko ma raz. Lokal na chrzciny zarezerwowany. Macierzyński w zusie zalatwiony. Dziś jadę do gminy złożyć wszystkie dokumenty do tych ich świadczeń. Wczoraj byłam w galerii z 2 dzieci i mama 😅 chciałam kupić sukienkę na chrzciny ale masakra żeby coś wybrać😕 ja musze mieć sukienkę olowkowa do mojej figury... a teraz wszystkie takie szerokie z koła. .
Za to kupiłam 3 pary butow😱 dla małego 2 komplety i corci nuty do przedszkola 😊😊
Teraz mam pełny relaks pranie się pierze a ja zrobiłam makijaż😅😅 i pije kawkę i czekam aż dzieci wstana😊
Kciuki dziewczynki dla Was za szybkie porody i oby z dziećmi było jak najmniej problemów. My mamy jakieś bable na nogach po jednym dniu zmieniają się w krostki 😕 we wtorek idziemy na wizytę patronazowa do pediatry mam nadzieje ze to nic poważnego. A i oczka nam ropieja ale widzę ze po soli fizjologiczna nam pomaga
|
No no Etusia az milo czytac jak sobie pieknie radzisz!brawo Mamusiu!
---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------
Samantha ja tez tak mialam przestalam krwawic i jakies 2 tyg temu mnie zalalo sorry za szczegoly po bardzo dlugim i szybkim spacerze z malym i mialam tak pare razy
|