2008-05-18, 01:54
|
|
|
Zadomowienie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: uporządkowana szafa a w niej ciuszki w rozmiarach xS,S,M,L, zapraszam do wymian
DOKŁADKA
Kilka kosmetyków
1. szampon wzmacniający 2 w 1 do włosów suchych szorstkich i trudnych do wygładzenia, zostało na 2 mycia, mogę oddać jako dostawka na próbę do jakiejś rzeczy, zaznaczyłam ile zostało.
2. mleczko do ciała YVES ROCHER o zapachu piwonii, nawilża pozostawiając delikatny zapach, pojemność 200 ml, na fotce pokazałam ile zostało. - nie ma
3. Balsam NIVEA brązujący do ciemnej karnacji. Napisy nie po polsku ale jest odpowiednikiem naszego polskiego balsamu. Całkowita pojemność to 400 ml , ważny do maja 2009. Kilka razy używany.
4. Balsam do ciała aloesowy, zostało prawie polowa, już mi sie znudził, całkowita pojemność 500ml.
5. wosk NIVEA HAIR CARE diamond gloss ( strong) , kupiony nie w Polsce przez pomyłkę, mama myślała ze to brylantyna 75 ml, w ogóle nie używany tylko muśnięty 2 razy.
6. Spinka do włosów brązowa
7. spinka do włosów
8. bransoletka z YR - nie ma
DOKŁADKA 25.06.08r 
9. korale do wyboru do koloru 
10. Prostownico-karbownica firmy FIRST, opis jej funkcji wyszczególniony na zdjęciu, kolor srebrny, jedyny minus słaba moc.
UWAGA !! UWAGA !! MAM NA WYMIANE OBUWIE SPORTOWE FIRMY ADIDAS TYLKO ZA COS EXTRA!!!
STAN IDEALNY, KILKA RAZY ZAŁOŻONE, ROZMIAR 37 i 1/3.
Edytowane przez pyska06
Czas edycji: 2008-06-26 o 14:04
|
|
|