2008-05-19, 19:24
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Dziecięce,głównie dziewczęce ciuszki od narodzin... i nie tylko!!!
KOMPLECIK W ŻYRAFKI
Wiosenna bluzo-kurtka zapinana na napy, w kolorze białym z obrazkiem żyrafki z prawej strony u dołu. A do tego jak widać na zdjęciu coś a'la rampersik na krótki ręwak i długie nogawki. Cały w żyrafki. Na metce wprawdzie rozmiar 50,ale wg mnie to 50/56. Stan określam na dobry, córka w rampersiku była z 5 razy, natomiast w kurteczce tylko jeden raz. 100% bawełna.
KOSZULE DO PORODU, Z GUZICZKAMI Z PRZODU, UŁATWIAJĄCYMI KARMIENIE
Dwie koszule, dobre dla kobiety w ciąży z dużym brzuszkiem. Ja mając ok 120cm w pasie idąc do porodu miałam je dobre. Nie ma problemu z karmieniem, gdy z przodu obydwie posiadają guziczki. Koszule były używane tylko przez tydzień czasu pobytu w szpitalu. Na jednej, niebieskiej bodajże rozmiar L, ale gdzie tam do Lki, dla mnie o wiele większa, za to różowa koszula w paski dla mnie jak na ciążową nawet seksowna Stan bardzo dobry, a niebieskiej dobry.
RĘCZNIK KĄPIELOWY Z KAPTURKIEM
To co widać na zdjęciu, ręczniczek kąpielowy, stan dobry, użyty przez nas może 5 razy. Z kaczuszką i kapturkiem.
WYPRAWKA:
*oliwka z NNKT (wit. F) Bambino 300ml ważna do 10.2008
*oliwka z rumiankiem Johnson's & Johnson 300ml
*puder linomag ważna do 09.2008
*tantum rosa do irygacji, zostało 9 saszetek, jedną zużyłam, ważne do 2012 roku
*mydło bambino z linoliną do 09.2008
*termometr na czoło
*myjka niebieska
*wkładki laktacyjne 20szt
*2 podkłady poporodowe L/XL
*laktator ręczny(użyty przez nas może z 3 razy)
*próbki - nivea: mleczko intensywne nawilżanie hipoalergiczne, żel do mycia twarzy, ciała, włosów hipp, chusteczki soft & Care 1szt
|
|
|