Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 9 Pierwsze chwile z maluszkami
Cytat:
Napisane przez darietta
Nie wiem dziewczyny czy pomogły ziela bo to za wczesnie ale mala po pierwszej w nocy sie obudziła na cyca do drugiej ją karmiłam.
Troszke sie przebudzala pozniej i chciala sie wpakowac do mnie ale sie nie dalam jak tylko zasnełam eksmisja do łóżeczka i spała grzecznie rano przed 7 ją nakarmiłam spala grzecznie to pozmywałam naczynia wziełam prysznic co przy Wiki graniczy z cudem i poskładałam pranie. Mala spała do 10 obudziła sie na karmienie polezala na mnie do odbicia i ok 12 wyszlysmy na zakupy troszke plakała ale nie darła się aż tak nawet przysypiala. Więc wykorzystałam to i poszlysmy do parku zasnęła ale jak matka tylkiem dotknęła ławki obudziła się więc kierunek dom na karmienie. Obiad zjadłam z Wiki przy cycku uczymy się odkładania ale jeszcze nie do końca wychodzi. Po poludniu karmiłam ją w sypialni na łóżku i ja też zaczęłam odlatywać spróbowałam małą delikatnie odkładać obok mnie najpierw nóżki dupcia i na końcu główka kilka razy się udało tylko trzymała mnie cwaniara za stanik więc lezałam z nią. Niestety długo to nie trwało bo przebudzała się. A ja toczyłam wewnętrzna walkę pospać czy może wyjść na dwór ( po tym lezeniu ciężko mi siedzieć w domu bo mam juz dość) zdecydowałam spacer młoda nakarmiona i do wózka czekam na ryk a tu cisza rozglada się wiec szybko sie przebrałam i jakies 10 - 20min. w spokoju spacerowałyśmy. Później poplakiwała i walczyła z zaśnięciem zawsze coś ją przebudziło i niestety zgłodniała a ja nie mam ciuchow do karmienia wiec do domu wrociłam.
Dzisiejszy dzień był lepszy ale jeszcze nie idealny bo nadal na mnie wisi ale bedziemy się uczyć
Zobaczymy jak nocka bo może dziś miała dzień dobroci dla mnie.
A w ogóle byście widziały mnie rano jaki szok że młoda tyle śpi szybko wszystko ogarniałam co chwile xaglądając do małej czy wszystko oki i nawet z termometrem czy aby nic jej nie dolega. 
|
Brawo! Oby tak dalej.
Moje dzieciaczki juz śpią prawie godzinę. Ja juz po kolacji, dom w miarę ogarnięty teraz kolej na moja kapiel😉
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|