Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem singielką, jest nas więcej? 25 + - część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2017-08-10, 21:42   #4916
Dinulka
Zakorzenienie

Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej? 25 + - część IX

Cytat:
Napisane przez aszin Pokaż wiadomość
Pewnie czeka, aż kobieta napisze z inicjatywą i zaproponuje spotkanie, a nie po to, by popisać.
haha nie wpadłam na to, mi to brzmiało raczej na "tinder jest bez sensu"
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;76205936]A ja jakoś nie mogę się odnaleźć na T. mam tych matchy ale jakoś faceci się nie garną do pisania :/ ja czasami piszę jak facet ma fajny opis albo jego facjata naprawdę do mnie przemówi [/QUOTE]
mnie też matchują, ale milczą
Cytat:
Napisane przez Zorzoli Pokaż wiadomość
Nie wiem. Takie coś t
Co trzeba było trzymać za uchwyty przed soba.

Napisałam jej, że nie będę głosować bo trzeba się łączyć przez Facebooka. Ona się pyta czemu no to mówię, że nie chce by mi jakieś spamy wysyłali ł
I mieli dostęp do moich danych a ona mi napisała, że przesadzam no i na tym się skończyło bo jej już nie odpisałam.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

No pewnie od piwa i pieczywa ��
No nie uważam się za chuda osobę e do otyłości to mi chyba daleko.

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Dinulka trochę mnie pocieszylas może miałam taki wynik bo poszłam rano bez śniadania a po kawie ��

to z opisu obstawiam ową Tanite

Cytat:
Napisane przez kasia5266 Pokaż wiadomość
Pamiętam, że mi też wyszło wyjątkowo mało.Aż sama nie mogłam uwierzyć .
Ostatnio mi w domu powiedzieli że chyba mi tyłek urósł. Cóż za rozbrajająca szczerość. Od razu poszłam się zważyć i wyszło, że przytyłam niecały kg. Po takim komentarzu myślałam, że jest gorzej
mi wyszło 13 czy 14% ostatnio, więc wiesz. a fałdki jednak mam :P
[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;76209326]Kobitki!
Doczytam Was jutro rano w pracy bo nie mam dzisiaj już siły a muszę poprawić pazurki, ale wpadłam Wam napisać jaki miałam dzisiaj podryw. Normalnie jak z komedii romantycznej. Ja wracam z biedry, z siatami, nieumalowana po wyszłam na chwile, w ogrodniczkach starych jak świat. Stoi taka grupka ludzi, czekają na samochód czy coś i się chłopak jeden patrza na manie. No tom się uśmiechnęła i idę sobie dalej z tymi siatami i słuchawkami na uszach. Ja wchodzę w bramę bloku a tu mnie koleś dogania zadyszany. Powiedział, że mam piękny uśmiech i że ma słabość do ogrodniczek. Wymieniliśmy się numerami. Mamy się umówić jak wrócę z wakacji [/QUOTE]
ale super czyli warto się uśmiechać a nie zabijać wzrokiem
mi się tylko raz zdarzyło, że tak mnie koleś gonił na ulicy
Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
O prosze

Ja sie zbieram na odwage zeby isc samej do kina. szkoda mi darmowych biletow

na co idziesz?

ja dziś na siłowni spociłam się jak świnia mimo słabszego treningu (przepraszam za obrazowość, ale level hard w porównaniu z innymi treningami), włosy mokre przylepione do łba, czerwona, rzęsy posklejane. No dawno aż taka nie wychodziłam Na recepcji odezwał się do mnie koleś (instruktor), bo akurat gadał z recepcjonistką, ona mu się skarżyła, że z chłopakiem się pokłóciła i on do mnie coś tam zaczął w tym wątku gadać. A ja się czułam tak na maxa zażenowana swoim wyglądem i zapachem, ze jak tylko odebrałam kartę to wyleciałam mu za plecy i długa z siłowni, widziałam tylko, że coś mówil i się odwrócił zaskoczony Ale on już kiedyś mnie zagadywał, a jest młodszy i ma świra na punkcie religii (widziałam co wstawia na neta, bo jest zawodnikiem jednej z drużyn i łatwo go obczaić) i ma tatuaż w tym temacie religijnym na ramieniu więc jakoś mi nie szkoda, że zawsze zachowuję się przy nim jak dzik i cham w jednym.

Edytowane przez Dinulka
Czas edycji: 2017-08-10 o 21:44
Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora