![]() |
#4891 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej? 25 + - część IX
Cytat:
![]() Powodzenia, dziewczyny! ![]() ![]()
![]() |
#4892 | |
Zakorzenienie
|
[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;76194036]Mi się i na messangerze tez w aktywnych nie wyświetlają. ale wiadomości przychodzą
![]() ![]() Leginsy leginsami, a ja się nie mogę przybrać do kupna porządnego biustonosza sportowego. Niestety mój rozmiar to 75 F i nic nie mogę znaleźć w rozsądnej cenie.[/QUOTE] 70f kupowałam z Panache. Nie są super tanie (chociaż idzie znaleźć niezłe promocje), ale to u mnie był zakup na lata ![]() Cytat:
![]() Karcia - za Ciebie i pracę też trzymam kciuki ![]() Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4893 |
Zakorzenienie
|
Ja się też biorę za siebie ostro. Dzisiaj w pracy mieliśmy darmowe badania lekarskie i się okazało że mam otyłość narządów wewnętrznych 😖
Musiałabym pewnie ograniczyć piwo i pieczywo ale nie wiem czy powołam. Myślałam, że jak ćwiczę po 4 razy w tygodniu nie jem w ogolenslodyczy ani chipsów to jest ok a tu jednak psikus 😓 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4894 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zorzoli co odpowiedziałaś tej koleżance w końcu? ![]() Instaluję Tindera na nowo ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4895 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4896 |
Zakorzenienie
|
Ej, a jak to jest z tymi różnymi badaniami? Ja kiedyś byłam na takim super -hiper elektro sprzęcie, co mi wymierzył... 22% tkanki tłuszczowej
![]() ![]()
#4897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te Tanity, które stoją w siłowniach i gabinetach dietetycznych należy traktować raczej kontrolnie, czyli mierząc poziom co miesiąc, w tym samym dniu cyklu, po podobnych posiłkach, a najlepiej na czczo etc. Ale nie są wyrocznią samą w sobie, zresztą często pokazują głupoty np. kulturystom. Nawet ilość wypitej wody może zaburzyć wynik. Takie info dostałam z kilku niezależnych źródeł ![]() Typ na Tinderze ma w opisie, że "jeśli mamy trafienie, a ja się nie odzywam, to nie dlatego, że mi się nie podobasz, tylko nie chce mi się zaczynać rozmowy, która się szybko skończy, a nawet nie spotkamy się w realu" - czy jakoś tak ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mnie bardziej rozwalają opisy 'jeśli nie chcesz się wiązać, nie pisz" ![]() Chłopak z niedzieli wciąż pisze ![]()
![]() |
#4901 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bondage? ![]()
![]() |
#4903 |
Zakorzenienie
|
![]() Zapytajmy Atavish ![]()
#4904 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4905 |
Konto usunięte
|
A ja jakoś nie mogę się odnaleźć na T. mam tych matchy ale jakoś faceci się nie garną do pisania :/ ja czasami piszę jak facet ma fajny opis albo jego facjata naprawdę do mnie przemówi
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co trzeba było trzymać za uchwyty przed soba. Napisałam jej, że nie będę głosować bo trzeba się łączyć przez Facebooka. Ona się pyta czemu no to mówię, że nie chce by mi jakieś spamy wysyłali ł I mieli dostęp do moich danych a ona mi napisała, że przesadzam no i na tym się skończyło bo jej już nie odpisałam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- No pewnie od piwa i pieczywa 😥 No nie uważam się za chuda osobę e do otyłości to mi chyba daleko. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Dinulka trochę mnie pocieszylas może miałam taki wynik bo poszłam rano bez śniadania a po kawie 😅 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nikogo niestety nie zmusisz do miłości ale zawsze możesz zamknąć wybranka w piwnicy i trzymać tam dopóki nie rozwinie się u niego syndrom sztokholmski. 🙃 https://www.suwaczek.pl/cache/cadbaa1cc7.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4907 |
Zakorzenienie
|
Ja po roku sie zalogowałam, żeby obaczyć, czy zaadoptujfaceta nadal przechowuje mój profil nawet po skasowaniu. Przechowuje
![]() Obejrzałam wszystkie towary 30-36 lat z Warszawy, ziewnęłam i skasowałam konto znowu ![]()
#4908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4909 |
Zakorzenienie
|
Ja tam zinterpretowałam jednoznacznie
![]() Bym się tylko zapytała czy mam wziąć swoje linki, czy ma świeży/nieruszany komplet ![]() Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4910 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio mi w domu powiedzieli że chyba mi tyłek urósł ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4911 |
Konto usunięte
|
Kobitki!
Doczytam Was jutro rano w pracy bo nie mam dzisiaj już siły a muszę poprawić pazurki, ale wpadłam Wam napisać jaki miałam dzisiaj podryw. Normalnie jak z komedii romantycznej. Ja wracam z biedry, z siatami, nieumalowana po wyszłam na chwile, w ogrodniczkach starych jak świat. Stoi taka grupka ludzi, czekają na samochód czy coś i się chłopak jeden patrza na manie. No tom się uśmiechnęła i idę sobie dalej z tymi siatami i słuchawkami na uszach. Ja wchodzę w bramę bloku a tu mnie koleś dogania zadyszany. Powiedział, że mam piękny uśmiech i że ma słabość do ogrodniczek. Wymieniliśmy się numerami. Mamy się umówić jak wrócę z wakacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4912 |
Zakorzenienie
|
[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;76209326]Kobitki!
Doczytam Was jutro rano w pracy bo nie mam dzisiaj już siły a muszę poprawić pazurki, ale wpadłam Wam napisać jaki miałam dzisiaj podryw. Normalnie jak z komedii romantycznej. Ja wracam z biedry, z siatami, nieumalowana po wyszłam na chwile, w ogrodniczkach starych jak świat. Stoi taka grupka ludzi, czekają na samochód czy coś i się chłopak jeden patrza na manie. No tom się uśmiechnęła i idę sobie dalej z tymi siatami i słuchawkami na uszach. Ja wchodzę w bramę bloku a tu mnie koleś dogania zadyszany. Powiedział, że mam piękny uśmiech i że ma słabość do ogrodniczek. Wymieniliśmy się numerami. Mamy się umówić jak wrócę z wakacji ![]() Cudownie!!!
#4913 |
Zakorzenienie
|
Doczytam Was jutro rano w pracy bo nie mam dzisiaj już siły a muszę poprawić pazurki, ale wpadłam Wam napisać jaki miałam dzisiaj podryw. Normalnie jak z komedii romantycznej. Ja wracam z biedry, z siatami, nieumalowana po wyszłam na chwile, w ogrodniczkach starych jak świat. Stoi taka grupka ludzi, czekają na samochód czy coś i się chłopak jeden patrza na manie. No tom się uśmiechnęła i idę sobie dalej z tymi siatami i słuchawkami na uszach. Ja wchodzę w bramę bloku a tu mnie koleś dogania zadyszany. Powiedział, że mam piękny uśmiech i że ma słabość do ogrodniczek. Wymieniliśmy się numerami. Mamy się umówić jak wrócę z wakacji ![]() Fajnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4914 |
Konto usunięte
|
Doczytam Was jutro rano w pracy bo nie mam dzisiaj już siły a muszę poprawić pazurki, ale wpadłam Wam napisać jaki miałam dzisiaj podryw. Normalnie jak z komedii romantycznej. Ja wracam z biedry, z siatami, nieumalowana po wyszłam na chwile, w ogrodniczkach starych jak świat. Stoi taka grupka ludzi, czekają na samochód czy coś i się chłopak jeden patrza na manie. No tom się uśmiechnęła i idę sobie dalej z tymi siatami i słuchawkami na uszach. Ja wchodzę w bramę bloku a tu mnie koleś dogania zadyszany. Powiedział, że mam piękny uśmiech i że ma słabość do ogrodniczek. Wymieniliśmy się numerami. Mamy się umówić jak wrócę z wakacji ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4915 |
Zakorzenienie
|
Doczytam Was jutro rano w pracy bo nie mam dzisiaj już siły a muszę poprawić pazurki, ale wpadłam Wam napisać jaki miałam dzisiaj podryw. Normalnie jak z komedii romantycznej. Ja wracam z biedry, z siatami, nieumalowana po wyszłam na chwile, w ogrodniczkach starych jak świat. Stoi taka grupka ludzi, czekają na samochód czy coś i się chłopak jeden patrza na manie. No tom się uśmiechnęła i idę sobie dalej z tymi siatami i słuchawkami na uszach. Ja wchodzę w bramę bloku a tu mnie koleś dogania zadyszany. Powiedział, że mam piękny uśmiech i że ma słabość do ogrodniczek. Wymieniliśmy się numerami. Mamy się umówić jak wrócę z wakacji ![]() O prosze ![]() Ja sie zbieram na odwage zeby isc samej do kina. szkoda mi darmowych biletow ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4916 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;76205936]A ja jakoś nie mogę się odnaleźć na T. mam tych matchy ale jakoś faceci się nie garną do pisania :/ ja czasami piszę jak facet ma fajny opis albo jego facjata naprawdę do mnie przemówi ![]() mnie też matchują, ale milczą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
[1=6e9577db6ce2542298c0436 80bb84e2806dabe77_6019e7a 59e04f;76209326]Kobitki! Doczytam Was jutro rano w pracy bo nie mam dzisiaj już siły a muszę poprawić pazurki, ale wpadłam Wam napisać jaki miałam dzisiaj podryw. Normalnie jak z komedii romantycznej. Ja wracam z biedry, z siatami, nieumalowana po wyszłam na chwile, w ogrodniczkach starych jak świat. Stoi taka grupka ludzi, czekają na samochód czy coś i się chłopak jeden patrza na manie. No tom się uśmiechnęła i idę sobie dalej z tymi siatami i słuchawkami na uszach. Ja wchodzę w bramę bloku a tu mnie koleś dogania zadyszany. Powiedział, że mam piękny uśmiech i że ma słabość do ogrodniczek. Wymieniliśmy się numerami. Mamy się umówić jak wrócę z wakacji ![]() ale super ![]() ![]() mi się tylko raz zdarzyło, że tak mnie koleś gonił na ulicy ![]() Cytat:
![]() ja dziś na siłowni spociłam się jak świnia mimo słabszego treningu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Dinulka Czas edycji: 2017-08-10 o 21:44 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4917 |
Zakorzenienie
|
Dinulka jeszcze nie wiem ale chciałam na Dunkierke i na Nocna Wieze
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4918 |
Zakorzenienie
|
Doczytam Was jutro rano w pracy bo nie mam dzisiaj już siły a muszę poprawić pazurki, ale wpadłam Wam napisać jaki miałam dzisiaj podryw. Normalnie jak z komedii romantycznej. Ja wracam z biedry, z siatami, nieumalowana po wyszłam na chwile, w ogrodniczkach starych jak świat. Stoi taka grupka ludzi, czekają na samochód czy coś i się chłopak jeden patrza na manie. No tom się uśmiechnęła i idę sobie dalej z tymi siatami i słuchawkami na uszach. Ja wchodzę w bramę bloku a tu mnie koleś dogania zadyszany. Powiedział, że mam piękny uśmiech i że ma słabość do ogrodniczek. Wymieniliśmy się numerami. Mamy się umówić jak wrócę z wakacji ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4919 |
Zakorzenienie
|
Otłuszczenie otrzewne robi się zazwyczaj od złych nawyków żywieniowych oraz bardzo małej aktywności fizycznej. Chyba że mamy do czynienia z jakimś utajnionym schorzeniem metabolicznym...
![]()
#4920 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do Tindera - ja nie mam, ale moje koleżanki raz mi sprzedały opis naszego kolegi "Szukam partnerki do lotu w kosmos"... No nawet przystojny. Na moje oko jakieś 27,28 lat. Wyższy ode mnie o głowę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.