2008-05-21, 19:58
|
|
nabija na KOPIĘ kopistów. okrutnica jakaś...
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część III
Cytat:
Napisane przez joanaros
Dzięki Aguś 
Pozdrów ją ode mnie (W końcu pomagała mi też w zakupach na Tru  )
|
dziękuję i pozdrowię na pewno 
Cytat:
Napisane przez AsikS
Aguś, super że wyjeżdżasz (domyślam się do kogo).  Oby tylko pogoda się polepszyła.
Ja pozostaję na posterunku, w piątek idę normalnie do pracy bo nasz burmistrz nie lubi "odrabiania" więc kto chce bierze urlop, a kto nie - pracuje.
Mam nadzieję że będzie spokojnie. W sobotę natomiast spodziewam się gości więc też nigdzie nie wybędę (mam imieniny). Liczę że w niedzielę będę mogła gdzieś powycieczkować bo nie lubię siedzieć bez ruchu.
Buziaczki. Aguś, uważaj na siebie i baw się dobrze.  To piszę na wypadek gdybyśmy się jutro już nie widziały.
|
dziękuję Asieńko 
Pogoda ma byc lipna ale jakoś przeżyję. Nie mam wyjscia.
A Ty dzielnie opieraj sie pokusom na Tru wrócę i sprawdzę jak sobie radziłas 
Cytat:
Napisane przez MoniaK
Miłego weekendu Agnieszko  Ucałuj ją ode mnie  Przez tą znajomą wizażankę (i przez ten wątek) wpadłam chyba trochę w manię truskawczą
Tak w ogóle to chyba mój pierwszy post w tym wątku ale czytam Was dzielnie ostatnio. Czekam więc teraz dzięki dobrej duszy (  ) na błyszczyki Biotherm, paletkę Clinique i Juicy Tubsa.
Mam pytanie do posiadaczek Meteorytów beżowych; czy mocno błyszczą i czy nadają się na całą twarz? 
|
pozdrowię dziękuje Moniu 
BC nadają się jak najbardziej na całą twarz, nie błyszczą , mają takie subtelne iskierki
Cytat:
Napisane przez Lipglossjunkie
 Ojej , ale mi się miło na ząbku zrobiło  Dzięki Moje Truskawkojady 
Miałam zwyczajne plombowanie. Nigdy wcześnej nie miałam takich przygód po plombowaniu dlatego się wystraszyłam...Ja jestem straszna panikara  i już miałam w głowie różne wizje ( gnicie zęba, amputacja szczęki  )
Czyli nie stresuje się, bo to normalka 
|
Lip moze ubytek był głeboki, blisko wejścia do komory i ozębna reaguje będzie dobrze
|