|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część III
Cytat:
![]() A jak miło jest ![]() Ech tam zaraz wydatków...
|
|
|
#512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#513 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzięki Moje TruskawkojadyMiałam zwyczajne plombowanie. Nigdy wcześnej nie miałam takich przygód po plombowaniu dlatego się wystraszyłam...Ja jestem straszna panikara i już miałam w głowie różne wizje ( gnicie zęba, amputacja szczęki )Czyli nie stresuje się, bo to normalka |
|||
|
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby się tak dłużej zastanowić...to nie jest takie głupie. Mniej jesz->masz więcej pieniędzy=bogate życie truskawkowe
![]() już się dziś nie odzywam, bo wprowadzam offtopy ale to przez tą pogodę... (znowu :P)
|
|
#515 | ||
|
Zakorzenienie
|
no dobra tak jakos mi sie skojarzylo
zartowalam![]() Cytat:
oj karnecika Ci zazdroszcze chetnie bym sama pochodzila ale lenia mam hehe Twoje szczescie ze nie wnikaja bo jeszcze jakby sie dowiedzieli ze to truskawkowy nalog to by sie bali ze w lecie w okresie Truskaweczek masz napady chciwosci![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedna sztuka...właśnie dla mnie |
|
|
|
|
#517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chciałabym teraz typowego rozświetlacza używanego miejscowo a właśnie coś co mogę nałożyć na całą paszczę co by mnie trochę rozświetliło, zmiękczyło i generalnie zrobiło piękną (żart oczywiście )
|
|
#518 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znowu mi coś forum siada, podobnie jak wczoraj...
|
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
Lip,
zapłaciłaś za ten liner?? ja bez problemu wkładam go do koszyka podaje mi, że jest 1 sztuka |
|
|
|
#521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zbankrutuję a mąż mnie z domu wyeksmituje ![]() Zastanawiam się tylko w co najpierw zainwestować, czy Meteorki czy Pryzmy
|
|
#522 | |
|
Zakorzenienie
|
Asiu, paczucha doszła, dziekuję
![]() Cytat:
sin, trzymaj się Odebrałam zestaw Fatale Prosze mi sie teraz szybciutko przyznawać która Wizażanka miała do odebrania na mojej poczcie dużą paczuchę Truskawkową?Leżała obok mojej Poczta w Krakowie, ul Witosa![]() Nie wytrzymałam i przetestowałam Fatale. No i Okropieństwo. gdyby nie to że sie spodziewałm takiego efektu to tusz poleciałby przez okno, bo dziś mam nerwowy dzień. za cholere nie umiem sie tym wynalazkiem posługiwac żeby nie miec jednej wielkiej sklajstrowanej rzęsy
|
|
|
|
|
#523 |
|
Rozeznanie
|
Baaardzo dziękuję za podpowiedź Dziewczyny /i Kamisiu oczywiście/, a co to za krem ten z Lancoma? Ja potrzebuję jakiegoś odżywczego dla 30-latki , nawet może być przeciwzmarszczkowy. Możecie rzucić okiemhttp://oth.strawberrynet.com/800/spr...0148&CatgId=19 |
|
|
|
#524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie też dość mocno nabłyszczają i przez to zaczynąją mnie denerwować ukrycior, iza, witajcie w naszych wodnych kręgach
|
|
|
|
|
#525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To bardzo stary krem, zastapiony już dawno przez nową wersję. bardzo przepraszam za post pod postem Aga |
|
|
|
|
#526 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#527 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Kurczę, szkoda, że przechwycili Twoje paczki w UC ![]() Cytat:
A ja Fatala traktuję jak wyzwanie i nastawiam się na dłuższą walkę Może daj mu jeszcze szansę... Dziewczyny radziły, żeby się nie zrażać na początku.
|
|||
|
|
|
#528 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Właśnie, do mnie też dotarł zestaw Fatale. No i w sumie to jestem zadowolona. Można uzyskać fajny efekt, ale na pewno nie na szybko i nie bez wysiłku. Zdecydowanie nie powinno się brać za niego w pośpiechu. Nie oswoiłam go jeszcze do końca, ale będę próbować, bo wydaje mi się, że może być warto
|
|
|
|
|
#529 |
|
Zadomowienie
|
co sie skłaniam do zakupu Fatale to napiszecie cos takiego ze sie całkiem odechciewa
, mialam go juz kilka razy kliknietego ale zrezygnowałam , ciekawe czy sie w koncu skusze
|
#530 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#533 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
oczywiście zartujeCytat:
) nigdy nie wierz w to czym podpisują sesje, to bardzo rzadko pokrywa sie ze stanem faktycznym ![]() Dior się bardzo rózni od Laury, jest cieplejszy i bardzie stonowany, jakoś ciezko mi go sobie wyobrazić w roli rózu bo jest bardzo delikatny, napisałbym nawet cielisty dość, chyba że ktos lubi takie prawie niewidoczne róze do policzków, rózowy shimmer block Laury widziałem przez chwile tylko ale z tego co pamietam to jest w tonacji chłodniejszego rózu, od jasnego az po jeden trójkąt dość intensywny, kolory się dośc róznią miedzy sobą (tak jak w wersji złoto brazowej której fotki masz w watku o zdobyczach z Tru) a w diorze paski są raczej mocno monochromatyczne. Aha i wydaje mi się że łaura jest metaliczna, a dior jakby miał jeszce delikatne drobinki.
|
|
|
#534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję że posłuży Ci. ![]() Przeraził mnie Twój opis odnośnie pierwszego testu z Fatale. Sądzę że po prostu jak wszystko, tak i ten tusz trzeba oswoić. Pamiętasz zresztą jak było z duetem cętki + baza. Też początki były trudne. |
|
|
|
|
#535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#536 |
|
Rozeznanie
|
kliknęłam ten podkład este lauder soft matte, maskarę z purchawki i coś po goleniu dla tż z montany
. Czaję się na tą paletę diora. Tam jet też maskara, to może bym dodatkowej już nie brała . Czy ktoś może się wypowiedzieć w sprawie tego diora? cienie są matowe?http://oth.strawberrynet.com/800/spr...59068&CatgId=2 |
|
|
|
#537 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
trzeba było widzieć moją mine jak go nałożyłam na rzęsy Ale wiem że będę próbować, chociaż dopiero jak wrócę. jutro rano wyjeżdzam na wieś do rodziny, zero internetu i Wizażu przez 4 dni Jak ja to wytrzymam![]() Na wyjazd zabieram "bezpieczną" Helenkę |
|
|
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynyyyyyyy
Jakieś 2h temu kliknęłam tą ostatnią sztukę eyelinera w słoju Shiseido, dostałam order confirmation i zrobiłam płatność (jeszcze jest pending). A teraz wchodze na Truskawe, sprawdzam, a tam nadal jest dostępna jedna sztuka![]() Jak to jest? Ktoś teraz może kliknąc i jak szybciej mu płatność przejdzie, to będzie jego?
|
|
|
|
#539 | ||||
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Cytat:
Pogoda ma byc lipna ale jakoś przeżyję. Nie mam wyjscia.A Ty dzielnie opieraj sie pokusom na Tru wrócę i sprawdzę jak sobie radziłas ![]() Cytat:
dziękuje Moniu BC nadają się jak najbardziej na całą twarz, nie błyszczą , mają takie subtelne iskierki Cytat:
moze ubytek był głeboki, blisko wejścia do komory i ozębna reaguje będzie dobrze |
||||
|
|
|
#540 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno da się jakoś okiełznać ten tusz. Co tu mówić - wypoczynek Ci się należy, ale tęsknić będziemy. Będzie tu pusto na Truskawkach jak czytam. Wypoczywaj Aniu spokojnie. Prześlę Ci sms-ka z pozdrowieniami. Cytat:
Nieważna pogoda Aguś, ważne dobre, miłe towarzystwo. A w takim będziesz. ![]() Wiesz co, zmotywowałaś mnie. Postaram się oprzeć wszelkim pokusom Truskawkowym. No oprócz pudru sypkiego Clarinsa na który poluję już od 3 tygodni. Mam resztki pudru w domu. ![]() Buziaki |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.

oj karnecika Ci zazdroszcze
Mnie dla odmiany beige chic dziwnie pobielaja- tworzą na mojej twarzy taki papierowy wygląd i tak nabłyszczają , ze nie wyobrażam sobie stosowania ich na cała twarz
nie chciałabym teraz typowego rozświetlacza używanego miejscowo a właśnie coś co mogę nałożyć na całą paszczę