|
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
+++ Promod, H&m, New Yorker, Orsay, Terranova, Uk - Mnóstwo Modnych Ciuszków !!! +++
!!! 8.01.2009 - SUPER DOKŁADKA !!! 1-2 strona
  ZAPRRASZAM   
Zapraszam do mojego drugiego wątku, szukam ciuszków jesienno-zimowych, z mojej wish listy, w b. dobrym stanie. Choć nie noszę już tych ciuszków, wiele z nich wciąż mi się podoba, więc mogę być wybredna .
Koszty przesyłki są dość wysokie, dlatego wymianka 1 ubrania nie zawsze sie opłaca...
Ciuszki z mojego starego watku również są aktualne
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=230568 - są aż do KOŃCA 1 strony !
JEŻELI COŚ U WAS ZNAJDĘ - ODPISUJĘ U WAS, JEŻELI NIE - U SIEBIE!
Mam nadzieję na ciekawe wymianki
A oto moje ciuszki :
~~ turkusowy, satynowy gorset NEW YORKER - roz, M, raz ubrany, w idealnym stanie, zapinany na zameczek z boku, będzie pasować na roz. 36-38.
~~ rurki RIVER ISLAND - siwe, z cyrkoniami na kieszonkach tylnich, w stylu destroyed, roz. 42, rozciągają się, długie (na mnie niestety za krótkie - mam 180cm), za coś extra , stan bardzo dobry, w biodrach ponad 100 cm, rozciągliwe WYMIENIONE!!!
~~ elegancka tuniczka NEW LOOK - w intensywnym morskim kolorze, podwójna, wiązana na plecach na kokardę, z cekinami w kolorze bluzki, stan idealny, roz M-L, cudo
~~ grzybek ORSAY - biały, na podszewce, zapinany pod szyją na duży, biały guzik i na 3 małe, kryte, stan b. dobry, roz. 40, za coś fajnego
~~ dzianinkowa tunika - sukienka firmy JANE NORMAN - tylko za coś extra najlepiej inny sweterek
Kolor czarno srebrny
Dekolt w serek
Kimonowe rękawy
Zawiązywana na karku, aby rękawy nie spadały z ramion
Fason dopasowujący się do sylwetki
Ciepła, idealna na jesień
Materiał to 97% akryl, 3% włókna metaliczne
stan BDB
długość 80 cm
szerokość pod pachami 2x35 cm (naciąga się dużo)
Raczej zostawiam dla siebie
~~ Virginia Antonella biustonosz - NOWY z metką, 75D
PRODUCENT: Virginia NIEAKTUALNE
Edytowane przez Miśka84
Czas edycji: 2009-01-21 o 13:35
|