Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
w sierpniu cieniutkie legginsy w kwiaty, kosmetyki (Vianek, SVR, Gewohl), Asequrellę
NIEAKTUALNE
Wymienię:
Dokładam:
Lafuma Skylight 2 nowe śpiwory, wszystkie informacje widoczne na zdjęciach (na jednym śpiworze jest informacja right zip a na drugim left zip), każdy kosztował w promocji 159.99 zł

wymienione z mucia18
Komplet kupiony w amerykańskim butiku vintage, marka Wolf H. Busse Berlin Modell Paris (są metki z nazwą marki, wewnętrzne wycięte, więc niestety nie wiem jaki to materiał), z metki rozmiar 48, ale w rzeczywistości to jakieś 40/42, sukienka była troszkę zwężana (dół), oczywiście zwężała krawcowa, w ogóle tego nie widać, stan bardzo dobry, komplet jest mamy i jest na nią już niestety za duży. Dla ułatwienia podaję rzeczywiste wymiary:
Sukienka:
Od pachy do pachy- 50 cm x 2
Długość- 95 cm
Talia- 41 cm x 2
Marynarka:
Od pachy do pachy- 52 cm x 2
Długośc rękawa- 58 cm
Długość- 52 cm
Komplet mam na zdjęciach ja- tak wygląda na osobie mającej wzrost 172 i noszącej rozmiar M, czasem większe S przy biuście 65 F:

Piękna sukienka Orsay w motylki rozmiar 36 z wiązaniem, z boku posiada suwaczek, założona jedynie jeden raz (stan oczywiście jak nowa ze sklepu), jest na mnie jednak za ciasna w biuście (biust 65F) i nie daję rady w niej chodzić 100% wiskoza. Kosztowała jakieś 140 albo 150 zł
wymieniona z Pani Stettke
Vianek krem normalizujący do twarzy na dzień, wyjściowo 50 ml, zostało jakieś 80-90%, data ważności: 02.2019, dopiero co otworzony i kupiony (sierpień 2017), ważny 6 miesięcy od otwarcia, kupiony w Hebe za ok. 27 zł
Vianek krem normalizujący do twarzy na noc, wyjściowo 50 ml, użyty dosłownie 2 lub 3 razy, data ważności 12.2018, dopiero co otworzony i kupiony (sierpień 2017), ważny 6 miesięcy od otwarcia, kupiony w Naturze za ok. 27 zł
wymienione z BlakeL
Vianek normalizujący tonik do twarzy, wyjściowo 150 ml, użyty dosłownie 3 razy, data ważności 11.2018, dopiero co otworzony i kupiony (sierpień 2017), ważny 3 miesiące od otwarcia, kupiony w Naturze za ok. 18 zł
SVR Xerial 30 Creme- eliminuje szorstkość skóry, wygładza, zmiękcza, długotrwale nawilża, wyjściowo 100 ml, zostało jakieś 80%, data ważności: 12/2018, otworzony jakieś 3 miesiące temu, ważny 12 miesięcy od otwarcia, kupiony w Superpharm za jakieś 50-60 zł
Gewohl Aksamitna skóra krem pielęgnacyjny do stóp, wyjściowo 75 ml, zostało jakieś 70%, jest kod, ale trochę się starł: 702616 (?), krem otworzony jakieś 2 miesiące temu, ważny 12 miesięcy od otwarcia, kupiony w Superpharm za ok. 20 zł
Palmers's Bust Cream, wyjściowo 125 g, została jakaś połowa, kod: N5296A
wymienione z mucia18
Szukam zwłaszcza niektórych nowych męskich kosmetyków, nowych męskich ciuszków XL (czasem L- zależy od rozmiarówki), perfum (męskich i damskich), fajnych sukienek (rozmiar M), żeli do mycia i szamponów bez SLS, nowych lub malutko noszonych butów- rozmiar 39/40 (wkładka 25,5 cm), fajnych torebek, książek- fantastyka, o Nirvanie/ Kurcie (niektóre mam), Beara Gryllsa (sporo mam) i innych rzeczy, które mi wpadną w oko :P
Edytowane przez shini
Czas edycji: 2017-09-15 o 20:49
|