2008-05-24, 07:55
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. II
Cytat:
Napisane przez papryka85
Boże będę jeździć 
|
Pewnie, że będziesz .
Cytat:
Napisane przez plameczka
A ja mam za 2 tygodnie egzamin i nadal robie glupie bledy, nie wiem do konca kiedy wlacza sie kierunkowskaz, male problemy ze sprzeglem i parkowanie prostopadle robie na wyczucie. Nie czuje sie pewnie... Jak bylo u Was? 
|
No akurat ja parkowania- zarówno prostopadłe, jak i równoległe- robię na wyczucie i nie zawsze mi się udaje . Ale co tam, wierzę, że akurat na egzaminie będzie TEN raz, kiedy mi się uda .
A jeśli chodzi o sprzęgło, to fakt, każdy samochód inaczej reaguje i faktycznie nie można puszczać go za szybko- to jedno, a drugie- może być przepalone i dlatego Ci często gaśnie. Ja na jednej z jazd dodatkowych zapisałam się do innego instruktora niż zwykle i tak właśnie było- samochód był w koszmarnym stanie technicznym (znaczy z zewnątrz wyglądał ok)- sprzęgło mi ciągle gasło, nawet górki ani razu nie zrobiłam. Już myślałam, że jeździć nie umiem i się załamałam, ale mąż po moich opowieściach od razu mi wytłumaczył, że to była wina samochodu i miał rację, bo już jak jeździłam innym to było ok.
A tak w ogóle to witam z rana . Ja już w pracy siedzę, ale coś czuję, że dziś nie będę miała czasu na wizażyk .
|
|
|