2017-08-28, 09:38
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Październikowe mamy 2017 - porodówka tuż tuż ❤ - cz. 4
Cytat:
Napisane przez Maartikrk
Ja jeszcze nie wiem dokładnie jaką torbę ale w Tkmaxx widziałam dość fajne na dziale dziecięcym właśnie lub ja torbach  zerknij sobie jeśli masz jeszcze sile jechać do galerii..
A co Cię Lynn jakaś infekcja złapała?
Kurczę moja apka mówi - spakuj torbę do szpitala. Weszłam na stronę szpitala i praktycznie wymagają wszystkiego wiec dziś max jutro zamówienie z gemini.
Dziewczyny napadać dziś na pepco czy nie ? Kupowalyscie jakieś bodziaki itd ? Boje się ze po praniu będą do niczego. Póki co z pepco mam niedrapki i skarpetki.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
Może jutro uda mi się dotrzeć do Bonarki, jak będę wracać od gina- dzięki za pomysł A kojarzysz w jakich cenach tam są torby?
Ja z Pepco nie kupowałam ubranek, ale wydają mi się słabej jakości. Dużo lepiej wypadają np ubranka z Tesco (wielopaki) lub ze smyka (wielopaki) a cenowo chyba podobnie. Ja osobiście kupowałam w second handach ubranka i kilka na promocji w smyku i jestem pod wielkim wrażeniem jakości Nexta.
Co parę dni mam coś jak infekcja- swędzenie, wydzielina i czasem opuchlizna. Mam tak odkąd biorę luteinę dopochwowo Na ostatnich 2 wizytach lekarze nie widzieli stanu zapalnego, a ja czasem prawie sciany gryzę, bo tak swędzi W tamtym tygodniu byłam na wymazach w kierunku bakterii i grzybów, bo jeden z lekarzy stwierdził, że trzeba to sprawdzić, ale podejrzewają, że to właśnie wszystko przez tą luteinę.
[1=cb88dba0fc36678caba5734 659402cd6408543f4;7666872 6]Ja z pepco lubię spodnie i koszulki z krótkim rękawem. Inne rzeczy mi nie podeszły.
U mnie noc jak zwykle czyli dwie pobudki na siku. Młodzież była łaskawa i pospała do 8 (gdzie 7 to jest norma), także mogłam dłużej poleżeć w łóżku. Miałam iść na zakupy, ale na chwilę obecną mi się nie chce. Plecy mnie nieziemsko bolą. I nogi 
Ja chusteczki mam babydream, żel do mycia też. Linomag, alantan, sudocrem i tyle.
Torbę do wózka chciałam skip hop, ale ciągle nie ma fajnej promocji, więc stanie chyba na podróbie smykowej Bo w obecną dwójki dzieci nie zmieszczę, szczególnie że dla syna potrzebuję pół torby jedzenia brać 
Ja obrączki nie noszę od poprzedniej ciąży czyli ponad dwa lata. Jakoś nie czuję potrzeby. Mąż też z czasem przestał.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
Chyba obecnie najlepsze ceny są w ich sklepie na allegro. Torba Duo jest za 177 zł, ale niestety tylko w 2 wersjach kolorystycznych. Ja sie zastanawiam czy kupić torbę czy plecak, żeby mąż też nosił, ale obawiam się, że to będzie zbędny wydatek
|
|
|