Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Październikowe mamy 2017 - porodówka tuż tuż ❤ - cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-08-28, 10:31   #324
Lynn
Zakorzenienie

Dot.: Październikowe mamy 2017 - porodówka tuż tuż ❤ - cz. 4

Cytat:
Napisane przez aguleekk Pokaż wiadomość
Pytam bo na stronie szpitala było kilka fotek ze szkoły rodzenia i tam same babki i tak się zdziwiłam trochę

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
U nas na cwiczenia z fizjo chodzą same babki, a panowie czekają z tego co widziałam. Ja nie chodzę na nie, bo nie mam zgody od lekarza ze względu na szyjkę.

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Cytat:
Napisane przez aguleekk Pokaż wiadomość
Martik chodzi o to, ze mam godzinę drogi... dlatego mocno się zastanawiam czy warto. I tak sobie mysle, ze nie byłabym na wszystkich zajęciach, jakieś tematy typu ćwiczenia ulatwiajace powrót do figury mogłabym sobie odpuścić bo jednak codziennie dojeżdżać taki kawał to ciężko.. Ale interesuje mnie zwiedzanie szpitala, poród,pielęgnacja dziecka itp no ale sama nie wiem.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ja mam mieszane uczucia co do szkoły rodzenia, tzn. ostatni wykład z ginem był na prawdę super, mimo że mi się słabo na nim zrobiło od słuchania, co może pójść nie tak. O tym jak przewijać, podnosić, zmieniać pieluszki oglądałam wcześniej filmiki na youtube i one mi się bardziej podobały niż na sr. Co więcej na sr były zajęcia z 2 położnymi neantologicznymi i to co mówiły one, czasem się różniło. Zwiedzanie szpitala fajne, ale można iść na dni otwarte lub w jakiś zwykły dzien.
Dla mnie chyba na ten moment najważniejsze jest to, że się w miarę oswoiłam z tym szpitalem.
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora