Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2008 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-26, 08:55   #3308
kina2807
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2008 cz.II

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
dzisiaj dowiadywałam się o ceny wódek w hurtowniach... i w takich pseudo hurtowniach jest drożej o ok 1 zł na 0,5 l niż w marketach typu Biedronka czy Lidl nieźle no nie??
moi tesciowie tez to ostatnio zauwazyli i postanowili zakupic wodke wlasnie w Biedronce lub Netto, trzeba im powiedziec ile,a oni przywioza

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
co do soczewek to jeżeli ktoś się zastanawia - polecam przyzwyczaić oko wcześniej, przez okulary oczy są takie jakby trochę cofnięte, i trwa jakiś miesiąc dwa zanim wygląda się normalnie w miarę i zanim się wszyscy przyzwyczają sama nosiłam okulary od 7 klasy podstawówki czyli jakieś... 10 lat? no a od 3 mam soczewki i jestem zwolenniczką można je nosić jakieś 10 godzin góra - ja zwykle więcej ;] więc okulary są dalej niezbędne - ja w domu używam ja siebie w romantycznej opcji w okularach nie widzę
I na początek najlepiej kupić soczewki na krótki okres czasu - tygoniowe np, bo nie wiadomo wogóle czy się przyjmą że tak powiem
ja zakupie soczewki jednodniowe, potrzebne mi beda dwa opakowania, bo na jednym oku mam astygmatyzm, wiec bede miala 60 par, bede nosic je co kilka dni, wiec powinnam sie przyzwyczaic
Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Dalej nic nie wiem tnz była jedna kreska, ale wynik moze jeszcze nie być wiarygodny no nic... trzeba poczekać na @ która ma się pojawić w sobotę.
Najgorsze jest to, że nawet nie moge stwierdzić czy coś się w moim organizmie dzieje bo odstawiłam dwa miesiące temu tabletki anty ( po 6 latach ) i teraz moj organizm wariuje na potęge...

Przyznaje, że czułam lekki żal, że nie ma drugiej kreski ale rozsądek podpowiada mi, że lepiej te pare miesięcy jeszcze poczekać Przynajmniej zdrowie mi się ustabilizuje...
Milibili trzymam kciuki, zeby jednak wszystko poszlo po Twojej mysli, za kilka dni juz bedziesz pewna, wiec niecierpliwie bedziemy czekac na wiesci
Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość

A ja własnie wróciłam z wesela i jestem zachwycona,supr impreza była i tak jak wczeniej pisałam przetestowałam swoje kosmetyki do makijazu i powiem tyle=>REWELACJA Makijaz robiłam około 12:00 a wesele skonczyło sie około 5:00 ranoAni razu sie nie poprawiałam(poza błyszczykiem,który ciągle zjadałam ) a nad ranem jak poszłam zmyc makijaz wszystko było idealnie najbardziej uradowało mnie jednak to,ze pare znajomych pytało czy byłam na malowaniu i kosmetyczki,bo wszystko tak ładnie i starannie.To mnie utwierdziło w tym,że bedę malować się sama na swój slub
Poza tym oczywiscie obserwowałam to i owo na slubie i weselu i wiem na pewno,że przysięgę chcemy mówic sami,a nie powtarzać na księdzem,bo brzmi to nieciekawie...poza tym winietki super sie sprawdziły,a co do menu,to np sledzie prawie na wszystkich stołach pozostały nietkniete za to duzym powodzeniem cieszyły sie swojskie wyroby Jesli chodzi o napoje to soki kartonowe i pepsi szybko schodziły,a np kolorowe oranżady stały nienapoczete Acha i jeszcze jedno,na pewno w zaproszneiu zaznacze to,ze nie chce kwiatów tylko jakies słodycze,albo te kupony lotto,bo tu młodzi mieli kwiaty,które potem,mimo,ze były postawione w wazonach to i tak sflaczały i walały sie po podłodze..ech to chyba tyle.Przepraszam,jesli kogos zakatowałam swoim sprawozdaniem
nie ma za co przepraszac, wiecej takich relacji

a powiedz Kochana jakich kosmetykow dokladnie uzywalas
Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
A ja bym się bala wpadki. W stresie jeszcze jakieś pustki w głowie dostanę i co ja z siebie biedna wyduszę? A tak mam nadzieje, że Ksiądz będzie nam szeptał i jakos będzie.
podpisuje sie pod Twoja wypowiedzia rekami i nogami
Cytat:
Napisane przez toverek83 Pokaż wiadomość
dziewczyny spedzilam z moim TZ cale popoludnie.bylismy w KREMPNEJ na FOluszu,caly dzien chodzilismy po gorkach,siedzielismy nad zalewem,nad stawami..odprezylismy sie wypoczelismy...choc to bylo zaledwie pare godzin...tego nam bylo trzeba...
super, ze sobie wypoczeliscie
Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
A jutro idziemy spytać się kiedy będą nasze obrączki, bo termin wykonania był do 9 maja i mieliśmy cierpliwie czekać na telefon
my wczoraj zamowilismy swoje obraczki, wybralismy klasyczne zlote i okazalo sie, ze nasze rozmiary mieli w salonie, wiec teraz zrobia nam tylko grawer i uz bedziemy mieli nasze gps-y
Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Obrączki - Dziewczynyile wcześniej trzeba zamawiać obrączki?
jesli nie maja akurat na stanie, to trzeba czekac okolo 4 tygodni
Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Swoją drogą wklejam Wam fotki wykonane przed chwilką naszych obrączek.
A trzecie zdjęcie... to właśnie moje dziecko hehehe
bardzo ladne obraczki,a dziecko rozkoszne
Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
hej Kochane

smutno mi bo właśnie odwiozłam TŻ do pracy i zobaczę Go dopiero za miesiąc bo jedzie z żołnierzami na poligon.zatęsknie się na śmierć i jeszcze wszystko zostaje na mojej głowie. dobrze że Wy jesteście
a moja teściowa.....cóż milczenie jest złotem
miejmy nadzieje, ze czas szybko Ci zleci i juz wkrotce bedziesz cieszyc sie swoim TZtem

a my bylismy na spotkaniu z ksiedzem, ale nie tylko umowilismy sie na konkretny termin na nauki, taki jaki nam pasowal, a inne pary teraz niech sie pod nas dopasowuja, jak im sie nie chcialo przychodzic umowic z ksiedzem

ksiadz jest ogolnie bardzo wyluzowany, wiec powinno byc dobrze

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora