Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - HugoBoss Revlon Loreal Oriflame
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-26, 15:43   #1
thabaka
Raczkowanie

Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.

Dziewczyny zostaly tylko szminki, henna i reszta dżungli

UWAGA: WąTEK NIEAKTUALNY!!!

Legenda:

-towary wciąż na wymianę, a więc aktualne, tylko na czarno

-to co już poszło do kogoś na szaro

_________________________ _________________________ _____________

ODDAM W DOBRE RęCE:

Zapachy:

1. Calvin Klein Eternity Summer 100 ml, nieużywane, wraz z opakowaniem, pochodzące z tzw. "darów zawodowych" dla mojej firmy. Nie podoba mi się zapach, dlatego oddaję.(zdjęcia duzo niżej w wątku) rezerwacja dla Przemilej Osoby od Cool Water Davidoffa....yyy..zapomni alam nicka

2. Hugo Boss Intense kupiony w sephorze, niestety nie mam do nich pudelka, ale zapewniam, ze to oryginalny zapach. Kupiony w lutym, z 90 ml zostalo ok. 80ml. ---> zarezerwowane dla Ragutka

3. 15 ml Kenzo Jungle ze słonikiem - pierwotnie było 50 ml. Oryginalne, kupione
pod koniec grudnia 2007r.

Kolorowka:

1. poczworne, matowe, pudrowe i delikatne cienie Revlon, kupione w internetowym sklepie estyl.pl , kolor 12 in the buff bez-roz-orzech laskowy-ciemny braz. Uzyte + trzy razy bez-dwa razy roz i po razie brazy. Zuyzcie minimalne jak widac na zdjeciu. Swieze. Niestety bez pacynki --->poszło do majashih

2.cienie bourjois effet lumiere - zgaszone zielenie perlowe. Les Verts 44. Uzyte kilka razy, minimalne zuzycie . Zarezerwowane dla Buzichocho

3. pomadka Loreal Color Riche - cielistobezowo rozowa...trudno mi ten kolor okreslic, numer 239, sygnowana przez Kerry Washington, na allegro widzialam taka sama. Kilkakrotnie uzyta, praktycznie prawie cala. Tylko oprawka mi sie nieco porysowala tu i owdzie. Wciaz aktualne.

4. pomadka Oriflame Giordani Gold, uzyta w celu sprawdzenia efektu na moich ustach...niestety dobra dla brunetek i blondynek, rudej nie pasuje. Kolor Cherry, intensywna, ciemna, winnokarminowa czerwien na randki i duze wyjscia. Oprawka w idealnym stanie. Prezentowana na ostatnim zdjeciu. Wciaz aktualne.

WłOSY:

-Henna Venita, odcień Chna. 10 opakowań proszku, nowe, nierozpieczętowane --->zarezerwowane dla Ragutki

-Henna Venita Chna, ten sam kolor ale w postaci pasty (coś jakby farba w tubce). Opakowanie całe, nieużywane.

SZUKAM:

Z ZAPACHóW:

- DKNY BE Delicious REd (czerwone jabluszko)
- Eau De Kenzo (najchetniej podobna ilosc)
- Jean Paul Gaultier 2
- Organza (obojetnie ktora edycja)
- DKNY Woman
- Kenzo Amour
-inne (w tej chwili więcej nie przychodzi mi do głowy. Zasadniczo albo b. lekkie albo waniliowo-korzenne)

Z KOLORóWKI:

-cieni do oczu - szmaragdowe, groszkowe i zoltawe perlowe zielenie, ale takie intensywne, zywe, jak u inglota a takze inne dla rudzielca jak brzoskwinie, zgaszone brudne roze, toffi, karmel etc.
-pomadkami matowymi lub blyszczacymi np. bourjois odcienie czekolady mlecznej i gorzkiej, terrakoty, orzechowe.

_________________________ _________________________ ____________
Na zyczenie moge podmienic zdjecia na kolejne jakie chcecie.
wysylka z Wroclawia lub Warszawy -jesli wymiana nastapi po 10 czerwca
Zapraszam do wymianki!

UWAGA: NA WAsze propozycje będę odpowiadała w Waszych wątkach.
Monika
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  boss1.jpg
Wyświetleń: 12
Rozmiar:  48,7 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  revlon1.jpg
Wyświetleń: 26
Rozmiar:  46,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  revlon2.jpg
Wyświetleń: 15
Rozmiar:  39,6 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć