Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lipcowo-sierpniowe - część trzecia!!! :))
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-27, 18:00   #554
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe - część trzecia!!! :))

Cytat:
Napisane przez Mała75 Pokaż wiadomość
O boszzzz.... Czytalam to coscie napisaly chyba ze 40 minut Az mi sie siku zachcialo

Po pierwsze chwale wszystkie cudne brzusie
Wersta - Twoj Tz-cik przebil dzis wszystko Normalnie obalilam sie ze smiechu ale spokojnie juz doszlam do siebie
Marticia - no jak widzisz nadal mi nie idzie kompletowanie wyprawki
Dzisiaj mialam ambitny plan (dzieki Anisi ) i zaplanowalam ze ide do sklepu i kupie pieluchy tetrowe, kocyk, recznik. Taaa wyszlam z pieluchami tylko...Jeeee Oczywiscie ten kocyk, ktory mi sie podobal byl tylko w 1 egzemplarzu i 1 kolorze - krwistoczerwonym A ja chcialam jasnorozowy, no A reczniki to juz wogole nic ciekawego a okrycia kapielowe male. Mowie Wam mnie to macierzynstwo zaskoczy na calego hehe...Skonczy sie na tym, ze bede w amoku biegac i kupowac
No ale co, mamusia nie dogodzila dziecku ale za to sobie dzisiaj jak najbardziej Najpierw zaliczylam fryzjera i od razu humorek mi sie poprawil bo wygladam jak czlek (tzn. w koncu cos widze bo grzywka mi totalnie przyslaniala rzeczywistosc ) A teraz zmykam zrobic sobie paznokietki

Pa kochane - milego wieczorku Wam zycze
prosze sie nam zaprezentowac w nowej fryzurze i pokazac pazurki ja zdjelam tipsy bo ponoc przy porodzie nie wolno

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora