2017-09-10, 13:20
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 60 pkt / 100% pozyt.
|
we wrześniu Tablet Lenovo,lokówka obrotowa Rowenta,kosmetyki,dodatki i ubrania xs/s
WITAM
Zapraszam do szybkich wymian ze mną
część rzeczy wymienię na konkrety, jeśli masz coś z mojej wish, mogę oddać więcej za mniej, ale w granicach zdrowego rozsądku 
Mieszkam w Anglii, ale będę w Polsce prawie trzy tygodnie, w tym czasie wyślę do Was paczki - Wy wysyłacie na mój POLSKI adres, ja sobie potem wysyłam dużą pakę do Anglii bo zwykle sporo kupuję.
Z mojej strony wysyłka po 22 września, biorę pod uwagę wysyłki tylko rejestrowane i w tym samym czasie, jeśli nie akceptujesz moich zasad, proszę nie pisz.
UWAGA SZUKAM TYLKO PERFUM NA WYMIANĘ , złotą biżuterię w postaci przywieszek do bransoletki , SUSZARKI z jonizacją dobrą, skórzane buty na jesień / botki na obcasie grubym czarne rozmiar 35/35,5 oraz prasowacz parowy (ale nie malutki do ręki) z wieszakiem .
Wish:
za to oddam wiele:
Coco Chanel Mademoiselle
Miss Dior
CH Good Girl
TM Angel
Poza tym głównie interesują mnie perfumy, nie tylko z tej najwyższej półki (byle nie podróby)
obecnie chętnie przygarnę:
Guerlain LPRN EDP
lub w czarnej wersji
Escada Magnetism, Taj Sunset
Lolita Lempicka klasyczna lub inne wersje
Juicy Couture Viva la Juicy lub inne
Bvlgari Jasmin Noir
Sarah Jessica Parker Lovely
Rihanna Rebelle lub Reb´l Fleur
Roberto Cavalli Nero Assoluto
I wiele innych 
POZA tym szukam tylko Suszarki z jonizacją i bransoletek .
Odlewki Perfum też są dla mnie okej 
---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------
Tablet Lenovo Tab S8 - 50L
Stan idealny
Kupiony w lutym 2015 roku
był używany głównie podczas wyjazdów
Od maja mam nowy - dostałam w prezencie, więc ten już mi nie jest potrzebny.
W pełni sprawny, bardzo zadbany, noszony tylko w obudowie, posiada naklejoną ochronną naklejkę na ekranie.
Oddaję razem z obudową, mam do niego słuchawki, niestety pudełko nie wiem gdzie jest, pewnie w Polsce.
Obudowa oryginalna do Lenovo - kosztowała 100zł
Gwarancja obejmowała 2 lata, więc jest już po.
Kosztował mnie 990zł
Więc proszę o rozsądne propozycje - biorąc pod uwagę idealny stan
Edytowane przez Nika0503
Czas edycji: 2017-09-10 o 17:39
|
|
|