2008-05-29, 12:50
|
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 25 pkt / 100% pozyt.
|
moj maly watek wymiankowy
nie aktualne
witam! 
oto moj skromniutki watek wymiankowy 
zapraszam
oto lista rzeczy ktore przeznaczylam do wymiany 
- Givenchy Prisme Again! Puder prasowany – 05 Happy Sun – ubytek jak na zdjeciu wymienione z Katty_p13
- Givenchy Prisme Foundation - podklad w kompakcie - kolor Shaping Brown 6- zuzycie jak na zdjeciu - mam niecaly rok, sporadycznie uzywalam wymienione z siek
- Givenchy Prisme Again! Poczworne cienie – 9 Sunkiss – 2 odcienie zlota, chlodny roz oraz popiel- uzyty kilka razy, nieużywane aplikatury wymienione z mariola13
- YSL Love Collection – edycja limitowana 2008 – poczworne cienie „metalowe"- ubytek jak na zdjęciu ok. 30% - wymienione z lola23
- Estee Laufer Double Wear Stay –in-Place Makeup- kolor TAWNY 37 – cieply bez – uzytek nie wiecej niz 15% wymienione z miska84
- Podwojne cienie Natural Collection – bezowo-rozowe i zielono-zolte – raz maźnięte
- Smackers Skittles Smoothie Mix Strawberry Banana tubka – uzyta 3-4 razy wymienione z margo80
- Lip Smacker Pinky Wanilia Sugar Pink sztyft – uzyty 3-4 razy wymienione z margo80
- Lancome Blyszczyk – niestety nie znam numeru ani koloru - apetyczny bordowy– uzyty kilka razy
- Avon Arabia Glow blyszczyk – kolor Nude – uzyty kilka razy
- The Body Shop Edycja Spring Sumer 2008 blyszczyk Lip Bloom – ten ciemniejszy, uzyty kilka razy - wymienione z aanneett
- Next blyszczyk w tubce, kolor Apple Blush- raz maźnięty wymieniony z aanneett
- 3 tubeczki 5ml No7 blyszczyki – spotlights bialy (mnóstwo drobinek) wymienione z miska84 , bon bon (roz) w drodze allie i lollipop (czerwien) w drodze do allie – każdy uzyty 3-4 razy
- Lancome Hypnose Onyx – czarny z drobinkami srebrnymi, uzyty 2 razy wymienione z Ragutka
- kredka Bourjois zlota – raz ostrzona - wymienione z Droga A
- Avon Arabia Glow – nowa seria błyszczyków w tubce – kolor Beach Glow – uzyty 2 razy
- Artdeco – blyszczyk z aplikatorem – kolor 55 – uztyt kilka razy wymienione z miska84
- The Body Shop Brush on Bronze kuleczki brazujace – kilka razy uzyte w drodze do allie
- Lip Smacker Cotton Candy sztyft – uzyty kilka razy wymienione z margo80
- Brush on Liner Clinique - ubytek jak na zdjeciu, mam go ok 6 mcy, czarny leci do chloestic
- Cienie the Body Shop - kolekcja Spring Summer 2008 - wyprobowany- nawet nie starte stokrotki leci do Igusia
- blusher Beauty Uk - paseczkowy
uzyty 2-3 razy delikatnie na poliki
To na razie tyle.
Wszystkie moje kosmetyki sa czyste, swieze, nieprzeterminowane. Bardzo o nie dbam. Wszystkie sa oryginalne. Opakownia nie sa uszkodzone.
Trudno powiedziec co poszukuje, przygarne wszystko co mi wpadnie w oko
- z checia przygrane np Brush on Liner Clinique w kolorze Smokey !!!
Edytowane przez justitia
Czas edycji: 2008-07-01 o 10:48
|
|
|