|
Dot.: Październikowe mamy 2017 - porodówka tuż tuż ❤ - cz. 4
Cytat:
Napisane przez kasiastka
Tak się zastanawiam... rozumiem, że jak wody chlusną, to się zorientujemy. Ale jeśli wody się będą sączyć jak Kallinie? Wiele z nas ma wzmożoną ilość wydzieliny. Skąd wiedzieć, że wody zaczęły się sączyć?
|
Tez bym wolala tak "spektakularnie" zacząć. Abym jasno wiedziala, ze sie dzieje.
Cytat:
Napisane przez SzKlAnEczKaaaa1212
Melliss piękne łóżeczko  my tez już wstępnie złożyliśmy.
Czy ta kładka nie powinna być nad szyfladą żeby nie bylo widać co tam jest? Ta co leży na szczebelkach pod materac?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
No wlasnie nie wiem po co ta dykta:p juz kombinowalam jak uszyc falbane aby zakryla ta szuflade...
Cytat:
Napisane przez Katka20
Też mam kładkę i jest pod szczebelkami i też mamy gołą szufladę. Ale niby ma być właśnie gdzie szczebelki? Chyba, że się mylimy?
Hahaha mój przeżywa że chce oddać smiki bo przecież PASUJE. Biedny wie ile już walczę z tym torbiszczem..
Ja to miałam chwilę i wyrzuciłam bo zapomniałam że to miało być do liczenia skurczy i ruchów:d
Załącznik 7237506
Gołąbki mogę zrobić w tygodniu, tzn wolnowar zrobi  a nadal nie wiem co dziś.. może jakiś dewolajek
|
To jak to ma w końcu być? Dziecko ma miec materac na tych "rurkach" czy na dykcie?
My odziedziczylismy to lozeczko z 1 dykta... Moze poprzedni rodzice tez byli nieświadomi:p
Cytat:
Napisane przez buzn
|
Tez mamy z ikei nie wiem jaki. Dosyć twardy i ok 119 kosztowal.
-kocyk robiony na drutach
-girlanda- gwiazdki
-rożek
-karuzela z pomponów filcowych
-ochraniacze do łóżeczka
-literka na drzwi "Z"
|