|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Październikowe mamy 2017 - porodówka tuż tuż ❤ - cz. 4
Cytat:
Omron gentle temp 720 ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3152 |
Wtajemniczenie
|
Ja nadal w dwupaku, wody się sączą a poza tym nic mi się nie dzieje. Czop mi odszedł wczoraj o 8 rano i niby w każdej chwili może zacząć się akcja ale póki co cisza. Jutro zaczynam 37 tc.
#3153 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3154 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem czy to nie poprzez długą przerwę w jedzeniu. Zjadłam właśnie zapiekankę i posiedzę chwilę w samochodzie może przejdzie 😔 Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3155 |
Wtajemniczenie
|
Chyba nie jest mi dane donosic żadnej ciąży
![]()
#3156 |
Rozeznanie
|
Trzymam kciuki za te co nie chcą jeszcze rodzić
![]() Za końcówki remontów ![]() Końcówki zakupów I cudowne sposoby na opuchliznę bo widzę że to żyć nie daje... Ja nie puchne. Być może póki co ![]() ![]() Czy w smyku stacjonarnie mogę oddać jedną rzecz z zamówienia internetowego? Chyba tak no nie? Oddaję torbę i szukam nowej ![]() Tzn mam jakąś wybraną niby czarno brązowa ale cholera wie co przyjdzie;( Co macie dziś na obiad? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3157 |
Rozeznanie
|
Meliss ładnie
![]() ![]() Kallina pomalu,pomalutku i będzie was więcej ![]() Ja termometr mam hi-tech medical model kt- 50pro Gołąbki z ziemniaczkami w sosie pomidorowym ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez buzn Czas edycji: 2017-09-16 o 11:48 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3158 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Czy ta kładka nie powinna być nad szyfladą żeby nie bylo widać co tam jest? Ta co leży na szczebelkach pod materac? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3159 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja kupowałam termometr z gemini, jakiś mi siostra poleciała, ale nie pamiętam nazwy. My dziś na obiad leczo 😊 już wiem, że dostanę na wynos do domu hehe 😀 Dziś chyba zafarbuję włosy. Trochę się cykam bo mam 3 kolory obecnie i nie wiem czy któryś zielony nie wyjdzie 😝 no nic, ciągle sie waham.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3160 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3161 |
Rozeznanie
|
Kalina będzie dobrze. Szkoda że w domu nie czekasz na poród. Ja to jeszcze pepowiny ze starszakiem nie przeciełam, bo dla mnie 3 dni bez dziecka to długo.
Na obiad jajo sadzone z ziemniaczkami, ale na kolacje pizza. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Byłam dzisiaj na małych zakupach w markecie. Czułam się jak narkoman na głodzie po ostatnich 2 miesiącach niechodzenia po sklepach ![]() W smyku stacjonarnie jest promocja na foteliki Maxi Cosi Cabriofix - 449 zł. Obowiązuje do 7 października. Citi są za 429 zł, ale to chyba normalna cena. Oglądałam też torby Skip Hop w Smyku, bo chciałam porównać czy bardzo się róznią od tej podróbki Smykowej i szczerze mówiać nie widzę jakiejś dużej różnicy. Za to jak mój mąż zobaczył cenę torby ze Skip Hopa (275 zł) to stwierdził, że chyba mnie pogieło, jakbym to kupiła ![]() ![]() Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2017-09-16 o 12:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3163 |
Zadomowienie
|
Ja mam wieczorem jechać z mężem po płytki do łazienki, ale nie wiem czy dam radę. Mało jadlam, a juz z 4 raz dziś jestem w toalecie. Teraz jeszcze mam skurcze. Malo bolesne ale nieprzyjemne, bo napina sie mocno cały brzuch i trzyma ok. minuty. Zaczne chyba liczyć, co ile sie pojawiają. Ale czop mi nie odszedł, wiec chyba to jeszcze nie to.
#3164 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3165 |
Zakorzenienie
|
Co do wózkowani to u nas też jest, w każdej z trzech klatek ale w środku nie ma pół wózka - same rowery, nie da się tam wejść za co dopiero wózek zostawić. Na korytarzach jest zabronione przetrzymywanie jakichkolwiek rzeczy w tym wózków. Z resztą to i tak odpada bo korytarze u nas nie są jakieś super szerokie a sąsiedzi mają dużego synka ale chorego i wożony jest w takim dużym wózku - nie ma opcji żeby przejechali jakbym jeszcze swój postawiła. Będzie musiał więc stać w mieszkaniu.
Ostatnio dopiero była mini afera i podjęte kroki co do rowerów, które zalegają w wózkowniach a nikt ich nie używa, stare, sypią się. Studenci jak się tu wprowadzają to kupują używki, jeżdżą na uczelnie po czym się wyprowadzają a rowery zostają więc zostały usunięte te do których nikt się nie przyznał. Nadal nie ma miejsca na wózki :P |
![]() ![]() |
![]() |
#3166 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3167 |
Raczkowanie
|
Meliss super przygotowania widze ida
![]() Kalina musza Ci podac wkoncu oxy , nie moga dlugo trzymac bez wod. Sama ich tam przyciskaj bo jutro niedziele a w niedziele wiadomo jak to w szpitalach. Wlasnie z tymi skurczami to tak nie wiadomo jak ja myslalam ze u mnie to juz bo wieczorem az nie moglam sie rozgiac mialam kilka co 9 min. A dzis mam tylko sporadycznie. Pewnie po tym badaniu coa tam znowu poszlo. Ale to parcie dziwne mam dalej wiec napewno jest inaczej. Też jutro zaczynam 37 tydzien. Ale co wam powiem mleko mo od wczoraj leci i to dosyc sporo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3168 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Screenshot_2017-09-16-14-00-37.png Gołąbki mogę zrobić w tygodniu, tzn wolnowar zrobi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3169 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3170 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Termometr kupiłam Microlife nc150. Dobrze mierzy jak narazie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3171 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
LittleHope mam co chwila usg, i mimo, że wody się sączą, to jest ich tyle, że moglabym jeszcze ze dwie ciężarne obdzielic, dlatego nie będą na razie wywoływać porodu.
![]() |
#3172 |
Rozeznanie
|
Jednak u mnie nie ma czym zaczepić tego kawałka żeby zakrył szufladę.. a specjalnie go wyciągnęłam spod materaca! Chyba że potrzebne jeszcze jakieś śrubki ale nie było.. dziwne..
![]() ![]() |
![]() |
#3173 |
Rozeznanie
|
Screenshot_2017-09-16-14-13-41.png
O te chodzi? One nie są jakieś mniejsze tylko mają nazwę mini? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3174 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- A co do apki do skurczy to ta w PregLife jest moim zdaniem bardzo fajna i czytelna. Jakieś blogerki pamiętam że polecały jeszcze apkę Contraction typowo do liczenia skurczy ale moim zdaniem preglife fajniejsza. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3175 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3176 |
Zadomowienie
|
Szklaneczka, dzięki za podpowiedz, sciagnelam właśnie apke. Leże i licze, ale nie są regularne, wiec myślę ze to falszywy alarm. Tym bardziej ze nie bola tak jak te wczesniejsze.
Katka, teraz właśnie doczytalam w jakimś artykule, ze czop może odejść przed samym porodem.
#3177 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3178 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i ja też się dużo załatwiam, nie jest to może biegunka ale dużo robię... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3179 |
Raczkowanie
|
1505566060285.jpg a to nasze lozeczko
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3180 |
Rozeznanie
|
Little fajne
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.