Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wynajęłybyście profesjonalna firmę do organizacji swojego wesela?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-05-30, 21:21   #139
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30
Dot.: Wynajęłybyście profesjonalna firmę do organizacji swojego wesela?

Cytat:
Napisane przez ladyinred85 Pokaż wiadomość
To ja może postaram się odpowiedzieć na Twoje pytanie, jako że jakiś czas temu sama się "czepnęłam" Tzn wyraziłam swoje zdanie, ale skłoniło mnie do tego głównie to, że założycielka wątku w dosyć denerwujący sposób (wg mnie oczywiście) nachalnie promuje swoją firmę. Oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że nazwa nie jest podana itp, ale dyskutuje w sposób, który brzmi jak folder reklamowy. Do tego mam wrażenie, ze czasem wręcz cytuje napisane wcześniej promocyjne teksty, i to nieważne na jakie pytania odpowiada, zawsze są te same argumenty. Przykład: moja wypowiedź

Nie wiem, co chciałaś przez takie wypowiedzi osiągnąć, ale napewno nie sympatię i zaufanie
To prawie moje słowa, które napisałam w wątku o zdjęciach: (https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...9&postcount=14 )
Cytat:
Napisane przez CliniqueSimply
O kim mówisz? Bo chyba nie o moim fotografie? Byłoby śmiesznie...

Widzę, że Clinique pojawiła się też na innym wątku. Dawno jej nie było. A tu proszę, reklama
Dam Ci radę, jeśli chcesz znaleźć klientów, to może nie takimi tekstami. Bo pisanie, że organizowanie wesela na własną rękę jest "be", a przez konsultantkę "cacy" i że zdjęcia "Twojego fotografa" nie mogą być określane jako "średnie" tylko może zniechęcić.